A nők leggyakoribb tévhitei a kapcsolatokról

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is „szenvedsz” tőlük?

„A szerelem változatlan. Ha egy férfi beletörődik, jogom van követelni!”

A szerelmet nem lehet erőltetni. Éppen ellenkezőleg, minél többet nyomod "a fűrészen", annál valószínűbb, hogy a férfi elfut tőled. Idővel a szeretet kifejezései minden kapcsolatban megváltoznak. Már nem hoz minden nap virágot? Ne ess kétségbe. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret. Tegyen fel magának egy kérdést. Tényleg nem mulatna? Szeretetet és odafigyelést nem lehet követelni. Ráadásul a sztereotip viselkedés nem jó.

„Előbb meg kell tennem érte az utolsó dolgot, különben elhagy engem.”

A nők természetüknél fogva gondozók. Ehhez az oktatás is nagyban hozzájárul. Így nagyon gyakran formálják magukat a védő szerepébe. Főznek, mosnak, takarítanak, gondoskodnak a férfiakról és a gyerekekről, döntenek a nyaralásokról, kirándulásokról, minden napirendet megszerveznek a háztartás körül... De az eredmény sokszor az, hogy egy férfi elkezd "rossz lányt" keresni. Aki nem annyira a ragyogó konyha tisztaságával törődik, mint inkább önmagával. Boldog, szép és magabiztos. Szóval próbálj magadra is szánni egy kis időt! Nem csak a családod és a háztartásod.

"Én megteszem az elképzelhetetlent csak érte, és ő megfizet."

Sajnos a férfiak nagyon versenyképesek. Képesek és hajlandóak hihetetlen dolgokra. De leginkább magának az ügynek. Bebizonyítják maguknak, hogy képesek rá. Vesznek neked új autót, mert megengedhetik maguknak. Egy emberekkel teli stadion előtt állnak majd érted, és megvallják irántad való szeretetüket, mert elég önbizalmuk van hozzá. Nem érdemes aggódni. Használd ki!

"Ha soha nem tagadom meg tőle a szexet, nem fog megcsalni"

Néha ellentétes feltételezés él: "A szex a legjobb fegyver." Igaz, a statisztikák szerint nagyobb eséllyel hűtlen férfiak. De nem azért, mert a partnerük nem mindig elérhető számukra. A szerelem, a körülmények, a férfi természete, az idegen nő csábításának intenzitása közrejátszik... Sajnos a hűséget nem tudod 100%-osan garantálni, még akkor sem, ha partnered minden szexuális vágyát teljesíted. Ne félj tőle, és légy önmagad!


Hasonló cikkek

Sajnos a kapcsolatokban szakítások is szerepelnek. Bár szinte mindenki egy életre szóló szerelemről álmodik, keveseknek sikerül. Ha a dolgok köztetek nem olyanok, mint régen, és ha csak küszködik a kapcsolatban, akkor ezek a fájdalmas szavak: "Válunk" következzenek. De hogyan kell elmondani és minimalizálni a fájdalmas következményeket? Tanácsot adunk!

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

A csók az egyik olyan dolog, amit manapság természetesnek tartunk. Csókolózó párok a parkban vagy a tömegközlekedési eszközökön senkit sem lepnek meg. Ez azonban nem mindenhol van így. nem hiszed? Nézz meg érdekes tényeket a csókolózásról, amelyeket biztosan nem tudtál!

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.