A nők leggyakoribb tévhitei a kapcsolatokról

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is „szenvedsz” tőlük?

„A szerelem változatlan. Ha egy férfi beletörődik, jogom van követelni!”

A szerelmet nem lehet erőltetni. Éppen ellenkezőleg, minél többet nyomod "a fűrészen", annál valószínűbb, hogy a férfi elfut tőled. Idővel a szeretet kifejezései minden kapcsolatban megváltoznak. Már nem hoz minden nap virágot? Ne ess kétségbe. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret. Tegyen fel magának egy kérdést. Tényleg nem mulatna? Szeretetet és odafigyelést nem lehet követelni. Ráadásul a sztereotip viselkedés nem jó.

„Előbb meg kell tennem érte az utolsó dolgot, különben elhagy engem.”

A nők természetüknél fogva gondozók. Ehhez az oktatás is nagyban hozzájárul. Így nagyon gyakran formálják magukat a védő szerepébe. Főznek, mosnak, takarítanak, gondoskodnak a férfiakról és a gyerekekről, döntenek a nyaralásokról, kirándulásokról, minden napirendet megszerveznek a háztartás körül... De az eredmény sokszor az, hogy egy férfi elkezd "rossz lányt" keresni. Aki nem annyira a ragyogó konyha tisztaságával törődik, mint inkább önmagával. Boldog, szép és magabiztos. Szóval próbálj magadra is szánni egy kis időt! Nem csak a családod és a háztartásod.

"Én megteszem az elképzelhetetlent csak érte, és ő megfizet."

Sajnos a férfiak nagyon versenyképesek. Képesek és hajlandóak hihetetlen dolgokra. De leginkább magának az ügynek. Bebizonyítják maguknak, hogy képesek rá. Vesznek neked új autót, mert megengedhetik maguknak. Egy emberekkel teli stadion előtt állnak majd érted, és megvallják irántad való szeretetüket, mert elég önbizalmuk van hozzá. Nem érdemes aggódni. Használd ki!

"Ha soha nem tagadom meg tőle a szexet, nem fog megcsalni"

Néha ellentétes feltételezés él: "A szex a legjobb fegyver." Igaz, a statisztikák szerint nagyobb eséllyel hűtlen férfiak. De nem azért, mert a partnerük nem mindig elérhető számukra. A szerelem, a körülmények, a férfi természete, az idegen nő csábításának intenzitása közrejátszik... Sajnos a hűséget nem tudod 100%-osan garantálni, még akkor sem, ha partnered minden szexuális vágyát teljesíted. Ne félj tőle, és légy önmagad!


Hasonló cikkek

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.