A nők leggyakoribb tévhitei a kapcsolatokról

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is „szenvedsz” tőlük?

„A szerelem változatlan. Ha egy férfi beletörődik, jogom van követelni!”

A szerelmet nem lehet erőltetni. Éppen ellenkezőleg, minél többet nyomod "a fűrészen", annál valószínűbb, hogy a férfi elfut tőled. Idővel a szeretet kifejezései minden kapcsolatban megváltoznak. Már nem hoz minden nap virágot? Ne ess kétségbe. Ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeret. Tegyen fel magának egy kérdést. Tényleg nem mulatna? Szeretetet és odafigyelést nem lehet követelni. Ráadásul a sztereotip viselkedés nem jó.

„Előbb meg kell tennem érte az utolsó dolgot, különben elhagy engem.”

A nők természetüknél fogva gondozók. Ehhez az oktatás is nagyban hozzájárul. Így nagyon gyakran formálják magukat a védő szerepébe. Főznek, mosnak, takarítanak, gondoskodnak a férfiakról és a gyerekekről, döntenek a nyaralásokról, kirándulásokról, minden napirendet megszerveznek a háztartás körül... De az eredmény sokszor az, hogy egy férfi elkezd "rossz lányt" keresni. Aki nem annyira a ragyogó konyha tisztaságával törődik, mint inkább önmagával. Boldog, szép és magabiztos. Szóval próbálj magadra is szánni egy kis időt! Nem csak a családod és a háztartásod.

"Én megteszem az elképzelhetetlent csak érte, és ő megfizet."

Sajnos a férfiak nagyon versenyképesek. Képesek és hajlandóak hihetetlen dolgokra. De leginkább magának az ügynek. Bebizonyítják maguknak, hogy képesek rá. Vesznek neked új autót, mert megengedhetik maguknak. Egy emberekkel teli stadion előtt állnak majd érted, és megvallják irántad való szeretetüket, mert elég önbizalmuk van hozzá. Nem érdemes aggódni. Használd ki!

"Ha soha nem tagadom meg tőle a szexet, nem fog megcsalni"

Néha ellentétes feltételezés él: "A szex a legjobb fegyver." Igaz, a statisztikák szerint nagyobb eséllyel hűtlen férfiak. De nem azért, mert a partnerük nem mindig elérhető számukra. A szerelem, a körülmények, a férfi természete, az idegen nő csábításának intenzitása közrejátszik... Sajnos a hűséget nem tudod 100%-osan garantálni, még akkor sem, ha partnered minden szexuális vágyát teljesíted. Ne félj tőle, és légy önmagad!


Hasonló cikkek

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan lehet felismerni az igaz szerelmet!

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Amikor a férfiak szakítanak partnerükkel, általában nem tudják, mivel indokolják döntésüket. Emiatt gyakran kitalálnak valamilyen logikátlan kifogást. Melyek a leggyakoribb kifogások?

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.