5 dolog, amit semmiképpen ne mondj el a barátnődnek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

A párod édesanyja féléves

Néhány anyós nem a legjobb, főleg a lányaik férjével. Furcsán beszélnek, idegesítőek és alattomosak. Minden sarkon pletykálnak rólad és úgy tesznek, mintha. A viselkedés szörnyű kombinációja, amellyel kevesen próbálkoznának. Még ha a párod tudja is, hogy az anyja nem szent, ne panaszkodj rá. Tartsa meg magának a véleményét róla. Jobb lesz a kapcsolatodnak. Nem kell feleslegesen vitatkoznod egy harmadik személy miatt.

Nem tetszik neked az új frizura

A párod a fodrásztól jött, és féltél tőle ? Egyáltalán nem tetszik az új hajszíne vagy frizurája? Ha ő maga dicséri őt, tartsa meg a véleményét. Lehet, hogy mérges lesz rád, és szomorú lesz, amiért nem szereted. A jó megjelenés nagyon fontos a nők számára. Ha azonban nem tehet róla, fontolja meg, milyen szavakkal értékeli új frizuráját.

Fizetett pornót néz.

A nők általában nem szeretik, ha a férfijaik pornót nézni. Úgy érzik, hogy rosszak az ágyban. Fizetett pornót nézel? Tartsd titokban. Ha a párod rájön, hogy pénzért nézel erotikus videókat, ez zavarhatja őt. Valószínűleg pokol lesz otthon vagy szex nélküli kapcsolatod.

Flörtöltél már a párod barátjával

Szereted a barátnőd barátját? Nem bocsátott meg magának egy kis flörtölést vele? Tartsd titokban. Még ha nem is csalta meg partnerét, ez mélyen bánthatja őt. Valószínűleg véget vetne barátságának a jó barátjával, és egy ideig egyáltalán nem akarna beszélni veled.

Rossz ebédet főzött

A barátod túl elfoglalt ahhoz, hogy főzzön belőle. időről időre, és nem nagyon szereted a kreációját. Nem szabad hangosan kimondani! Ha nem szokott sokat főzni, valószínűleg csak miattad próbálkozott. Nem szabad elmondanod neki, hogy egyáltalán nem szereted, különben legközelebb nem fog neked főzni. Jobb, ha legközelebb elkezdenek együtt főzni, és vegyék a kezükbe a kezdeményezést.


Hasonló cikkek

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.