5 dolog, amit semmiképpen ne mondj el a barátnődnek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

A párod édesanyja féléves

Néhány anyós nem a legjobb, főleg a lányaik férjével. Furcsán beszélnek, idegesítőek és alattomosak. Minden sarkon pletykálnak rólad és úgy tesznek, mintha. A viselkedés szörnyű kombinációja, amellyel kevesen próbálkoznának. Még ha a párod tudja is, hogy az anyja nem szent, ne panaszkodj rá. Tartsa meg magának a véleményét róla. Jobb lesz a kapcsolatodnak. Nem kell feleslegesen vitatkoznod egy harmadik személy miatt.

Nem tetszik neked az új frizura

A párod a fodrásztól jött, és féltél tőle ? Egyáltalán nem tetszik az új hajszíne vagy frizurája? Ha ő maga dicséri őt, tartsa meg a véleményét. Lehet, hogy mérges lesz rád, és szomorú lesz, amiért nem szereted. A jó megjelenés nagyon fontos a nők számára. Ha azonban nem tehet róla, fontolja meg, milyen szavakkal értékeli új frizuráját.

Fizetett pornót néz.

A nők általában nem szeretik, ha a férfijaik pornót nézni. Úgy érzik, hogy rosszak az ágyban. Fizetett pornót nézel? Tartsd titokban. Ha a párod rájön, hogy pénzért nézel erotikus videókat, ez zavarhatja őt. Valószínűleg pokol lesz otthon vagy szex nélküli kapcsolatod.

Flörtöltél már a párod barátjával

Szereted a barátnőd barátját? Nem bocsátott meg magának egy kis flörtölést vele? Tartsd titokban. Még ha nem is csalta meg partnerét, ez mélyen bánthatja őt. Valószínűleg véget vetne barátságának a jó barátjával, és egy ideig egyáltalán nem akarna beszélni veled.

Rossz ebédet főzött

A barátod túl elfoglalt ahhoz, hogy főzzön belőle. időről időre, és nem nagyon szereted a kreációját. Nem szabad hangosan kimondani! Ha nem szokott sokat főzni, valószínűleg csak miattad próbálkozott. Nem szabad elmondanod neki, hogy egyáltalán nem szereted, különben legközelebb nem fog neked főzni. Jobb, ha legközelebb elkezdenek együtt főzni, és vegyék a kezükbe a kezdeményezést.


Hasonló cikkek

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.