5 dolog, amit semmiképpen ne mondj el a barátnődnek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

A párod édesanyja féléves

Néhány anyós nem a legjobb, főleg a lányaik férjével. Furcsán beszélnek, idegesítőek és alattomosak. Minden sarkon pletykálnak rólad és úgy tesznek, mintha. A viselkedés szörnyű kombinációja, amellyel kevesen próbálkoznának. Még ha a párod tudja is, hogy az anyja nem szent, ne panaszkodj rá. Tartsa meg magának a véleményét róla. Jobb lesz a kapcsolatodnak. Nem kell feleslegesen vitatkoznod egy harmadik személy miatt.

Nem tetszik neked az új frizura

A párod a fodrásztól jött, és féltél tőle ? Egyáltalán nem tetszik az új hajszíne vagy frizurája? Ha ő maga dicséri őt, tartsa meg a véleményét. Lehet, hogy mérges lesz rád, és szomorú lesz, amiért nem szereted. A jó megjelenés nagyon fontos a nők számára. Ha azonban nem tehet róla, fontolja meg, milyen szavakkal értékeli új frizuráját.

Fizetett pornót néz.

A nők általában nem szeretik, ha a férfijaik pornót nézni. Úgy érzik, hogy rosszak az ágyban. Fizetett pornót nézel? Tartsd titokban. Ha a párod rájön, hogy pénzért nézel erotikus videókat, ez zavarhatja őt. Valószínűleg pokol lesz otthon vagy szex nélküli kapcsolatod.

Flörtöltél már a párod barátjával

Szereted a barátnőd barátját? Nem bocsátott meg magának egy kis flörtölést vele? Tartsd titokban. Még ha nem is csalta meg partnerét, ez mélyen bánthatja őt. Valószínűleg véget vetne barátságának a jó barátjával, és egy ideig egyáltalán nem akarna beszélni veled.

Rossz ebédet főzött

A barátod túl elfoglalt ahhoz, hogy főzzön belőle. időről időre, és nem nagyon szereted a kreációját. Nem szabad hangosan kimondani! Ha nem szokott sokat főzni, valószínűleg csak miattad próbálkozott. Nem szabad elmondanod neki, hogy egyáltalán nem szereted, különben legközelebb nem fog neked főzni. Jobb, ha legközelebb elkezdenek együtt főzni, és vegyék a kezükbe a kezdeményezést.


Hasonló cikkek

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

A harmincadik év után az urak fokozatosan "megnyugszanak". Negyven után már semmit sem kell bizonyítaniuk, ötven után pedig általában a libidójuk csökkenését észlelik. A férfiak néha attól tartanak, hogy elveszítik „férfiasságukat”. Hogy fizikailag már nem bírod? Kezd aggódni?

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.