Ön a megfelelő az Ön számára?

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudod, hogy nem vagytok megfelelőek egymásnak?

Minden kémia megszűnt köztetek

Talán nem hiányoznak azok az idők, amikor tele voltatok szexuális vággyal és mindennel gondolhattad, hogy szex a szerelmeddel Néha a vágy megnyilvánulásai igazán kellemetlenek. Főleg olyan helyzetekben, amikor egyáltalán nem helyénvaló – például az igazgatóval való megbeszélésen. De a szikra hiánya sokkal rosszabb. Kötelességből többet csókolsz, a hálószoba megosztása gonoszsággá válik, és átöltözéskor elkezdesz bujkálni párod elől. Ez a te eseted? Ezután gyorsan kezdje el felgyújtani az utolsó parazsat.

Folyamatosan bocsánatot kérsz tőle a család és a barátok előtt

Egyszer elolvadsz a kedvesed természetétől, másodszor pedig dicséred milyen szorgalmasak, és ezért nem lehetnek veled a családi összejövetelen. De amint hazaérsz, minden dicsérő szó eltűnik rólad. Mert a párod unalmasnak, sztereotipnek tűnik, egyszóval minden érdekesség nélkül. Nem a boldogság receptje, ha egy kedvesét megemlítesz annak érdekében, hogy igazold a saját döntésedet, hogy az adott személlyel együtt legyél. Kezdje el keresni benne azokat az igazi tulajdonságokat, amelyeket nagyra értékel.

A legrosszabbat másra bízza

Természetesen a szülők vagy a legjobb barátok hallanak majd olyan dolgokat, amelyekben nem bízna a sajátjában. szeretett ember bármiért. De! A másik feled legyen az életed támasza. Az ő vállukon kell beszélned a legrosszabb félelmeidről és a legnagyobb vágyaidról. Mert a világ súlyát a kollektív vállaitokon viselitek. Ha ez nincs meg, és inkább máshol bízol, a dolgok nem mennek jól együtt. Gondold át, miért nem bízol igazán magadban? Mert nem bízol benne? Mert panaszkodsz rá? Vagy azért, mert még nehezebbnek érzi magát, miután kommunikált velük? Egyik lehetőség sem jó.

A nevetés nem létezik a kapcsolatotokban

Emlékszel, amikor hangosan nevettek együtt? A nevetés csökkenti a stresszt és a feszültséget, boldogsághormonokat termel és terjeszt a szervezetben, és összehozza az embereket. De ha nem nevettek együtt, akkor valami a kapcsolatotokban távolról sem ideális. Félni nevetni a legrosszabb. Vagy "csak" nem ugyanaz a humorérzéke, és mindenki más-más helyzetben nevet? Ez azt is jelenti, hogy nem illetek teljesen egymáshoz.


Hasonló cikkek

Szakított a párjával? Nem tudja, hogyan lehet túllépni egy ilyen helyzeten? Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ne szenvedjen túl sokat.

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.