Mit kell tudni a házasságkötés előtt?

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy milyen?

Hogy van a párod egészsége?

Maga a házassági fogadalom azt kérdezi, hogy önként veszed-e feleségül a párodat, és ismered-e az összes körülményt. Ez azt is jelenti, hogy egészségesen teljesít! Úgy értjük, nincs számítás. Az ötödik generációig nem kell feltárni a családi kórtörténetet. De ha kedvese tudja, hogy a családjában minden más személy cukorbeteg, akkor tudnia kell. Ugyanez van például a (nem)termékenységgel. Vagy akár az a tény, hogy mielőtt megismerkedtetek, szemműtéten esett át a rövidlátás eltávolítására.

Milyen viszonyban vannak a szüleikkel és általában a családjukkal?

Nem Ön választja ki a családját. . De ez csak ott érvényes, ahol születtél! Házasságkötés után sajátjaként fogadja el partnere családját. Főleg, ha van vagy lesz gyereke. Anyósod akkor örökre a gyermeked nagymamája lesz. Tehát alaposan fedezze fel a családi kapcsolatokat, mielőtt úgy dönt, hogy férjhez megy. Hogyan viszonyulnak egymáshoz, hogyan értik meg egymást és milyen környezetben nőtt fel kedvence! Ha nem jönnek ki egymással, annak sok oka lehet. És próbáld meg kideríteni! Lépjen be a házasságba úgy, hogy a lehető legpontosabb elképzeléssel élje meg, milyen családja van a párjának.

Van-e a párjának adóssága?

Valószínűleg nem kérdezne meg tőle ilyet. egy kérdés a beszélgetés közepén esti relaxáció. Erősen javasoljuk azonban, hogy ezt a kérdést ne felejtsd el az esküvő előtt. Nem teljesen tisztességes, ha a kedvese háta mögött próbálja megtudni ezeket az információkat. Egészen biztosan elkap téged, és ez egyáltalán nem üzen jót a köztetek fennálló bizalomról. Röviden: szánjon egy estét arra, hogy megbeszélje pénzügyi helyzetét, és kérdezzen. És készülj fel ugyanerre a válaszra. Nem baj, ha adósságokkal kötsz házasságot, de ha még rosszabbak lesznek, az mindkettőtökön múlik! Még az „Igen, van adósságom” válasz sem végleges. A diákhitel törlesztése egészen más történet, mint a pénznyerő automata adósság felhalmozása.

Van-e közös elképzelésetek a jövőről?

Akár fél éve ismeritek egymást év vagy tíz év, mielőtt összeházasodnánk, feltétlenül beszéljünk az életről szóló alapvető gondolatokról. Három dolog a legfontosabb – a lakhatás, a gyerekek és az életcél. Valóban lehetetlen egyedül élni az erdő mellett és egy nagyváros közepén egyszerre. Hasonlóan fontos kérdés a gyerekvállalás vagy nem. Ne számítson arra, hogy a szeretőjét meggyőzi magáról. Vagyis körülbelül az ellenkezője annak, amit ő szeretne. Egy életcél fontos a mindennapok miatt és a napok eltöltése miatt. Ha a barátnőd végül otthon akar maradni és felnevelni a gyerekeket, miközben te dinamikus karrierpárosra vágysz egy gyerekkel és egy dadával, akkor neked is kompromisszumot kell találnod. Ha nem találod meg, nem lennél boldog együtt.

A házasság nagy lépés. Győződjön meg róla, hogy teljesen felkészült rá.


Hasonló cikkek

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.