Mit kell tudni a házasságkötés előtt?

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy milyen?

Hogy van a párod egészsége?

Maga a házassági fogadalom azt kérdezi, hogy önként veszed-e feleségül a párodat, és ismered-e az összes körülményt. Ez azt is jelenti, hogy egészségesen teljesít! Úgy értjük, nincs számítás. Az ötödik generációig nem kell feltárni a családi kórtörténetet. De ha kedvese tudja, hogy a családjában minden más személy cukorbeteg, akkor tudnia kell. Ugyanez van például a (nem)termékenységgel. Vagy akár az a tény, hogy mielőtt megismerkedtetek, szemműtéten esett át a rövidlátás eltávolítására.

Milyen viszonyban vannak a szüleikkel és általában a családjukkal?

Nem Ön választja ki a családját. . De ez csak ott érvényes, ahol születtél! Házasságkötés után sajátjaként fogadja el partnere családját. Főleg, ha van vagy lesz gyereke. Anyósod akkor örökre a gyermeked nagymamája lesz. Tehát alaposan fedezze fel a családi kapcsolatokat, mielőtt úgy dönt, hogy férjhez megy. Hogyan viszonyulnak egymáshoz, hogyan értik meg egymást és milyen környezetben nőtt fel kedvence! Ha nem jönnek ki egymással, annak sok oka lehet. És próbáld meg kideríteni! Lépjen be a házasságba úgy, hogy a lehető legpontosabb elképzeléssel élje meg, milyen családja van a párjának.

Van-e a párjának adóssága?

Valószínűleg nem kérdezne meg tőle ilyet. egy kérdés a beszélgetés közepén esti relaxáció. Erősen javasoljuk azonban, hogy ezt a kérdést ne felejtsd el az esküvő előtt. Nem teljesen tisztességes, ha a kedvese háta mögött próbálja megtudni ezeket az információkat. Egészen biztosan elkap téged, és ez egyáltalán nem üzen jót a köztetek fennálló bizalomról. Röviden: szánjon egy estét arra, hogy megbeszélje pénzügyi helyzetét, és kérdezzen. És készülj fel ugyanerre a válaszra. Nem baj, ha adósságokkal kötsz házasságot, de ha még rosszabbak lesznek, az mindkettőtökön múlik! Még az „Igen, van adósságom” válasz sem végleges. A diákhitel törlesztése egészen más történet, mint a pénznyerő automata adósság felhalmozása.

Van-e közös elképzelésetek a jövőről?

Akár fél éve ismeritek egymást év vagy tíz év, mielőtt összeházasodnánk, feltétlenül beszéljünk az életről szóló alapvető gondolatokról. Három dolog a legfontosabb – a lakhatás, a gyerekek és az életcél. Valóban lehetetlen egyedül élni az erdő mellett és egy nagyváros közepén egyszerre. Hasonlóan fontos kérdés a gyerekvállalás vagy nem. Ne számítson arra, hogy a szeretőjét meggyőzi magáról. Vagyis körülbelül az ellenkezője annak, amit ő szeretne. Egy életcél fontos a mindennapok miatt és a napok eltöltése miatt. Ha a barátnőd végül otthon akar maradni és felnevelni a gyerekeket, miközben te dinamikus karrierpárosra vágysz egy gyerekkel és egy dadával, akkor neked is kompromisszumot kell találnod. Ha nem találod meg, nem lennél boldog együtt.

A házasság nagy lépés. Győződjön meg róla, hogy teljesen felkészült rá.


Hasonló cikkek

Mindannyian megvannak a saját szokásaink. Bár egy kapcsolat a kompromisszumról szól, és az emberek túlnyomó többsége egy bizonyos mértékig képes befogadni szerelmét, mégis csak az a "bizonyos mérték" létezik. Egyszerűen nem tudsz változtatni valamit kedvenceden, bármennyire is próbálkozol. És függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők. Mit kell tehát elviselnie?

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák foglalkoztatják őket valójában?

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.