Partnerségi (házassági) háromszög

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvassa el és derítse ki!

Mi az a párkapcsolati (házassági) háromszög?

A párkapcsolati (házassági) háromszög a gyakorlatban azt jelenti, hogy az egyik partner szeretőt vagy szeretőt talál. Ez alapvetően egy olyan helyzet, amikor a partner hűtlen (partner hűtlen), és egyikük sem akar kezelni a helyzetet. Miért? Mert egyszerűen jól érzik magukat az ilyen együttélésben. Szeretettjének (szeretettjének) stabil otthoni háttere van, és emellett a kapcsolaton kívüli minőségi szex is előnye van.

Miért jön létre a partner (házassági) háromszög?

A probléma általában akkor merül fel, ha a párkapcsolat (házasság) nem úgy működik, ahogy kellene. A partnerek (házastársak) érzelmileg függnek egymástól, és egyikük sem képes kilépni a kapcsolatból. Ez oda vezet, hogy találnak valaki mást, aki megadja nekik azt, ami hiányzik belőlük.

A párhuzamos párkapcsolat általában kettős örömet okoz a csalónak. Az illetőnek a lehetőségek határain belül van működő kapcsolata. Mindemellett megtévesztő lehetősége van arra, hogy valakivel szexuális és egyéb tevékenységeket élvezzen, akivel jól érzi magát, az ilyen hármas együttélés több örömet is okozhat az illetőnek. De általában csak addig, amíg a feleség (férj), élettárs (élettárs) megtudja, vagy ez a tény köztitokká válik.

Hogyan viszonyuljon a megcsalt egy ilyen helyzethez?

Különösen, ha szereti még a párját? Jobb, ha úgy tesz, mintha nem tudna semmiről, és egy párkapcsolati (házassági) háromszögben él tovább? Remélje, hogy ez a párhuzamos kapcsolat hamarosan véget ér, vagy jobb, ha ultimátumot ad szerelmének?

Melyiket válassza?

Ebben a problémában általában egyik fél sem tudja, hogyan kell megoldani a helyzetet. A megcsalt általában nem akarja elveszíteni párját, pedig a harmadik személy nagyon megnehezíti párja (házassági) együttélését.

Higgye el, hogy ez a helyzet még a csalónak sem könnyű. A csaló általában nem akarja elhagyni a családot, de ugyanakkor nem akarja elhagyni a szerető(ke)t. Így nagy döntés előtt áll, melyik kapcsolatban lenne jobb. Nem könnyű azonban összehasonlítani azt az embert, akivel évek óta egy háztartásban él, akivel sok jót és rosszat átélt... egy olyan emberrel, akivel hetek, hónapok óta ismeri, és csak élvezi. szép pillanatok vele.

És így minden fél egy ördögi körbe kerül, amelyben sokáig maradhatnak.

Az ultimátum a legdöntőbb megoldás

Ebben a pillanatban az egyetlen lehetséges megoldás valószínűleg az lesz, hogy a megcsaltnak el kell döntenie, hogy akarja-e tovább élni ezt az életet, vagy ezt már nem fogja elfogadni. Tehát ultimátumot kell adnia szerelmének – „vagy neki (ő), vagy nekem” és egy kis gondolkodási időt. A megcsaltnak azonban meg kell békülnie azzal a lehetőséggel is, hogy párja szerelmi kapcsolat mellett dönt, és a jelenlegi együttélése mindenképpen véget ér. Az a fontos, hogy a csaló érezze, hogy tényleg komolyan gondolja. Csak így van esélyed a sikerre.

Ha a kapcsolata ilyen helyzetbe kerül, és nem tudja, hogyan oldja meg, ne essen kétségbe. Kérj időpontot egy párkapcsolati tanácsadóhoz, és ő megmutatja, mit csinálsz rosszul. Egy szakértő segít meghatározni a problémát, és tanácsot ad a kapcsolati helyzet megoldásához.


Hasonló cikkek

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.