Partnerségi (házassági) háromszög

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvassa el és derítse ki!

Mi az a párkapcsolati (házassági) háromszög?

A párkapcsolati (házassági) háromszög a gyakorlatban azt jelenti, hogy az egyik partner szeretőt vagy szeretőt talál. Ez alapvetően egy olyan helyzet, amikor a partner hűtlen (partner hűtlen), és egyikük sem akar kezelni a helyzetet. Miért? Mert egyszerűen jól érzik magukat az ilyen együttélésben. Szeretettjének (szeretettjének) stabil otthoni háttere van, és emellett a kapcsolaton kívüli minőségi szex is előnye van.

Miért jön létre a partner (házassági) háromszög?

A probléma általában akkor merül fel, ha a párkapcsolat (házasság) nem úgy működik, ahogy kellene. A partnerek (házastársak) érzelmileg függnek egymástól, és egyikük sem képes kilépni a kapcsolatból. Ez oda vezet, hogy találnak valaki mást, aki megadja nekik azt, ami hiányzik belőlük.

A párhuzamos párkapcsolat általában kettős örömet okoz a csalónak. Az illetőnek a lehetőségek határain belül van működő kapcsolata. Mindemellett megtévesztő lehetősége van arra, hogy valakivel szexuális és egyéb tevékenységeket élvezzen, akivel jól érzi magát, az ilyen hármas együttélés több örömet is okozhat az illetőnek. De általában csak addig, amíg a feleség (férj), élettárs (élettárs) megtudja, vagy ez a tény köztitokká válik.

Hogyan viszonyuljon a megcsalt egy ilyen helyzethez?

Különösen, ha szereti még a párját? Jobb, ha úgy tesz, mintha nem tudna semmiről, és egy párkapcsolati (házassági) háromszögben él tovább? Remélje, hogy ez a párhuzamos kapcsolat hamarosan véget ér, vagy jobb, ha ultimátumot ad szerelmének?

Melyiket válassza?

Ebben a problémában általában egyik fél sem tudja, hogyan kell megoldani a helyzetet. A megcsalt általában nem akarja elveszíteni párját, pedig a harmadik személy nagyon megnehezíti párja (házassági) együttélését.

Higgye el, hogy ez a helyzet még a csalónak sem könnyű. A csaló általában nem akarja elhagyni a családot, de ugyanakkor nem akarja elhagyni a szerető(ke)t. Így nagy döntés előtt áll, melyik kapcsolatban lenne jobb. Nem könnyű azonban összehasonlítani azt az embert, akivel évek óta egy háztartásban él, akivel sok jót és rosszat átélt... egy olyan emberrel, akivel hetek, hónapok óta ismeri, és csak élvezi. szép pillanatok vele.

És így minden fél egy ördögi körbe kerül, amelyben sokáig maradhatnak.

Az ultimátum a legdöntőbb megoldás

Ebben a pillanatban az egyetlen lehetséges megoldás valószínűleg az lesz, hogy a megcsaltnak el kell döntenie, hogy akarja-e tovább élni ezt az életet, vagy ezt már nem fogja elfogadni. Tehát ultimátumot kell adnia szerelmének – „vagy neki (ő), vagy nekem” és egy kis gondolkodási időt. A megcsaltnak azonban meg kell békülnie azzal a lehetőséggel is, hogy párja szerelmi kapcsolat mellett dönt, és a jelenlegi együttélése mindenképpen véget ér. Az a fontos, hogy a csaló érezze, hogy tényleg komolyan gondolja. Csak így van esélyed a sikerre.

Ha a kapcsolata ilyen helyzetbe kerül, és nem tudja, hogyan oldja meg, ne essen kétségbe. Kérj időpontot egy párkapcsolati tanácsadóhoz, és ő megmutatja, mit csinálsz rosszul. Egy szakértő segít meghatározni a problémát, és tanácsot ad a kapcsolati helyzet megoldásához.


Hasonló cikkek

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.