Hogyan lehet stressz nélkül élvezni a partner nyaralását?

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Gondoskodjon szállásról

Először válassza ki azt a helyet, amelyet meg szeretne látogatni. Mindenkinek más elképzelése van az ünnepről? Egyikőtök szeretne a tengerparton gurulni, a másik pedig felfedezni a természet szépségét? Ha együtt akarsz menni, akkor kompromisszumot kell kötni. Válasszon olyan országot, ahol napozhat a tengerparton vagy a víz közelében, és egyszerre indulhat kirándulni. Mindkettő könnyen csatlakoztatható. Csak akarni és kielégíteni kell egymást.

Készítsen pénzügyi tervet

Mielőtt elutazik, készítsen egy pénzügyi tervet. Számold ki, hogy az adott helyen mennyit és mire vagy hajlandó pénzt költeni. Akkor tartsd magad ehhez az összeghez a nyaralás teljes idejére, hogy a végén ne vitatkozz, hogy valaki mennyit költött mire. Ráadásul egyáltalán nem kellemes üres zsebbel hazamenni. Kellemetlen vita adódhat a nyaralás pénzével kapcsolatban. És ezt nem szeretné, ugye?

Csökkentse a mobiltelefon használatát a minimumra

Ha Ön munkamániás, emlékezzen jól ezekre a szavakra. Se telefon, se laptop nem működik! Vedd észre, hogy azért indulsz nyaralni, hogy idegen környezetben pihenj, megismerd az ottani ország szépségét és mindenekelőtt kikapcsolódj. Mobiltelefonnal a kezedben nem fogod tudni megtenni. Kommunikációs eszközök csak képek, videók készítéséhez, illetve a legszükségesebb dolgokhoz használhatók, amelyeket napi néhány perc alatt kell elvégezni. A többi munkára mindenképpen várni kell egy-két hetet.

Írja le a listát azokról a dolgokról, amelyeket magával szeretne vinni

Írja le az összes olyan dolgot, amelyet magával szeretne vinni. veled nyaralni. Fokozatosan jelölje be azokat, amelyeket már vásárolt vagy becsomagolt. Képzeld el, milyen „katasztrófa” lenne, ha otthon felejtenél valami fontosat. A dolgok felsorolásával közvetítse azt az őrültséget, amely az adott helyre érkezéskor találkozna Önnel. Ez nyugalmat ad, mert tudni fogja, hogy minden szükséges nálad van.

Ne okozz felesleges vitákat

A legszebb nyaralás elrontásának legjobb módja, ha vitatkozni. Van egy megoldatlan probléma köztetek? Beszélj vele, mielőtt útnak indulsz. Kár lenne felhozni a régi sérelmeket egy olyan helyen, ahol korlátozott idő áll rendelkezésre a kikapcsolódásra.

Ne felejtsen el pihenni

Ne feledje, hogy nyaralni megy, hogy együtt pihenjen. . Annak ellenére, hogy az aktív pihenést választotta, szánjon időt a kikapcsolódásra. Tegyen egy romantikus sétát naplementekor, ússzon együtt, vagy menjen el vacsorázni egy híres helyi étterembe. Ez ellazítja testét és lelkét.

Jó utat!


Hasonló cikkek

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.