Hogyan kezdjünk el egy kapcsolatot?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Élvezd az első napokat

Ne oldj meg semmit, csak élvezd. Vannak olyan dolgok, amelyek csak a kapcsolat elején általánosak, és később nem fordulnak elő újra, vagy legalábbis nem élik meg olyan intenzíven.

Ismerjék meg egymást a lehető legjobban

h2>

Hogyan? Minden kapcsolat elején mindenki rózsaszín szemüveget visel, és mi mindent megteszünk, amit tudunk. Akár észreveszed, akár nem, ez természetes. Ezért persze próbálj meg ne tenni olyasmit, ami egyébként eszedbe sem jutna, ne döntsd el magad, és próbáld meg kedvesedet is ne piedesztálra, hanem hétköznapi talajra ültetni.

Élvezzen egy kis felelősséget

Természetesen számíthat arra, hogy örökké együtt lesz. Éppen ezért élvezd, hogy csak apró dolgokon döntesz, például melyik parkba mész, vagy milyen filmet nézz este. Az esetleges jelzáloghitelek, gyerekek, költözés és minden más hosszú távú és nagy horderejű dolog később jön. Hangsúlyozzuk: csak később. Most itt az ideje a kellemes apróságoknak.

Gyakorold pozitívan a jövőt

Tedd félre egy pillanatra a rózsaszín szemüveget, és olvass figyelmesen. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Nem a pozitivitásról van szó abban az értelemben, hogy "Jól fogunk érezni együtt", "A világ rendben van, és minden a lábunk előtt van". Amikor egymással beszélgettek, fogalmazzák meg pontosan, mit jelent számotokra a „jól érezni magát”. Egy nap szeretnél egy három hálószobás házat Morvaország déli részén, szereted az estéket a tévé előtt, vagy amikor valaki megvakarja a hátad, és nagyon imádod, amikor egyszer hazajössz, és addig nem szólsz semmit. Menj aludni. Mint a szó szoros értelmében semmi. Kérdezze meg szerelmét, hogy ő is így érez-e!

Ne játsszon, és ne felejtse el az utasításokat

A legjobb módja annak, hogy kapcsolatot kezdjen, ha nem játszol. Nincsenek társadalmi szabályok, nincsenek íratlan szabályok. Röviden, ha írni akarsz az új kollégádnak, írj. Ha szeretné, hogy meghallgassák, hívjon. Ne gondolj arra, mit jelent, ha nem háromkor hív, mint minden nap, hanem délután ötkor. Ne tartsd be azt a szabályt, hogy ha háromszor írsz, negyedszer nem írhatsz, mert rajtuk a sor.

Valóban ilyen egyszerű. Kövesd a saját érzéseidet, ne azt, hogy „hogyan legyen”. Menjen el az úgynevezett bőrpiacra, és hagyja magát megismertetni.


Hasonló cikkek

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.