Hogyan kezdjünk el egy kapcsolatot?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Élvezd az első napokat

Ne oldj meg semmit, csak élvezd. Vannak olyan dolgok, amelyek csak a kapcsolat elején általánosak, és később nem fordulnak elő újra, vagy legalábbis nem élik meg olyan intenzíven.

Ismerjék meg egymást a lehető legjobban

h2>

Hogyan? Minden kapcsolat elején mindenki rózsaszín szemüveget visel, és mi mindent megteszünk, amit tudunk. Akár észreveszed, akár nem, ez természetes. Ezért persze próbálj meg ne tenni olyasmit, ami egyébként eszedbe sem jutna, ne döntsd el magad, és próbáld meg kedvesedet is ne piedesztálra, hanem hétköznapi talajra ültetni.

Élvezzen egy kis felelősséget

Természetesen számíthat arra, hogy örökké együtt lesz. Éppen ezért élvezd, hogy csak apró dolgokon döntesz, például melyik parkba mész, vagy milyen filmet nézz este. Az esetleges jelzáloghitelek, gyerekek, költözés és minden más hosszú távú és nagy horderejű dolog később jön. Hangsúlyozzuk: csak később. Most itt az ideje a kellemes apróságoknak.

Gyakorold pozitívan a jövőt

Tedd félre egy pillanatra a rózsaszín szemüveget, és olvass figyelmesen. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Nem a pozitivitásról van szó abban az értelemben, hogy "Jól fogunk érezni együtt", "A világ rendben van, és minden a lábunk előtt van". Amikor egymással beszélgettek, fogalmazzák meg pontosan, mit jelent számotokra a „jól érezni magát”. Egy nap szeretnél egy három hálószobás házat Morvaország déli részén, szereted az estéket a tévé előtt, vagy amikor valaki megvakarja a hátad, és nagyon imádod, amikor egyszer hazajössz, és addig nem szólsz semmit. Menj aludni. Mint a szó szoros értelmében semmi. Kérdezze meg szerelmét, hogy ő is így érez-e!

Ne játsszon, és ne felejtse el az utasításokat

A legjobb módja annak, hogy kapcsolatot kezdjen, ha nem játszol. Nincsenek társadalmi szabályok, nincsenek íratlan szabályok. Röviden, ha írni akarsz az új kollégádnak, írj. Ha szeretné, hogy meghallgassák, hívjon. Ne gondolj arra, mit jelent, ha nem háromkor hív, mint minden nap, hanem délután ötkor. Ne tartsd be azt a szabályt, hogy ha háromszor írsz, negyedszer nem írhatsz, mert rajtuk a sor.

Valóban ilyen egyszerű. Kövesd a saját érzéseidet, ne azt, hogy „hogyan legyen”. Menjen el az úgynevezett bőrpiacra, és hagyja magát megismertetni.


Hasonló cikkek

Talált már új partnert, de azon tűnődik, van-e jövője a kapcsolatának? Megértünk téged! Nem könnyű felismerni. A következő tanácsok azonban segítenek ebben, ezért olvass tovább.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.