Hogyan kezdjünk el egy kapcsolatot?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Élvezd az első napokat

Ne oldj meg semmit, csak élvezd. Vannak olyan dolgok, amelyek csak a kapcsolat elején általánosak, és később nem fordulnak elő újra, vagy legalábbis nem élik meg olyan intenzíven.

Ismerjék meg egymást a lehető legjobban

h2>

Hogyan? Minden kapcsolat elején mindenki rózsaszín szemüveget visel, és mi mindent megteszünk, amit tudunk. Akár észreveszed, akár nem, ez természetes. Ezért persze próbálj meg ne tenni olyasmit, ami egyébként eszedbe sem jutna, ne döntsd el magad, és próbáld meg kedvesedet is ne piedesztálra, hanem hétköznapi talajra ültetni.

Élvezzen egy kis felelősséget

Természetesen számíthat arra, hogy örökké együtt lesz. Éppen ezért élvezd, hogy csak apró dolgokon döntesz, például melyik parkba mész, vagy milyen filmet nézz este. Az esetleges jelzáloghitelek, gyerekek, költözés és minden más hosszú távú és nagy horderejű dolog később jön. Hangsúlyozzuk: csak később. Most itt az ideje a kellemes apróságoknak.

Gyakorold pozitívan a jövőt

Tedd félre egy pillanatra a rózsaszín szemüveget, és olvass figyelmesen. Ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Nem a pozitivitásról van szó abban az értelemben, hogy "Jól fogunk érezni együtt", "A világ rendben van, és minden a lábunk előtt van". Amikor egymással beszélgettek, fogalmazzák meg pontosan, mit jelent számotokra a „jól érezni magát”. Egy nap szeretnél egy három hálószobás házat Morvaország déli részén, szereted az estéket a tévé előtt, vagy amikor valaki megvakarja a hátad, és nagyon imádod, amikor egyszer hazajössz, és addig nem szólsz semmit. Menj aludni. Mint a szó szoros értelmében semmi. Kérdezze meg szerelmét, hogy ő is így érez-e!

Ne játsszon, és ne felejtse el az utasításokat

A legjobb módja annak, hogy kapcsolatot kezdjen, ha nem játszol. Nincsenek társadalmi szabályok, nincsenek íratlan szabályok. Röviden, ha írni akarsz az új kollégádnak, írj. Ha szeretné, hogy meghallgassák, hívjon. Ne gondolj arra, mit jelent, ha nem háromkor hív, mint minden nap, hanem délután ötkor. Ne tartsd be azt a szabályt, hogy ha háromszor írsz, negyedszer nem írhatsz, mert rajtuk a sor.

Valóban ilyen egyszerű. Kövesd a saját érzéseidet, ne azt, hogy „hogyan legyen”. Menjen el az úgynevezett bőrpiacra, és hagyja magát megismertetni.


Hasonló cikkek

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.