Honnan tudod, hogy már nem szereted a párodat?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Elmondjuk, hogyan derítsd ki!

Felhagytál a féltékenységgel

Amikor még újonnan szerelmes voltál, féltékeny voltál minden barátjára. Téged jelenleg nem igazán érdekel. Nem kell féltékenynek lenned a párodra. Talán nem is törődne vele, ha valóban flörtölne valakivel. Ez azt bizonyítja, hogy nem szereti többé a barátját/barátnőjét.

Nem hajlandó válaszolni partnere hívásaira

Eleged van abból, hogy telefonon beszélsz a partnereddel? Időpocsékolásnak tűnik? Amikor egyedül vagy valaki mással, szeretnél egy kis békét a partneredtől. Emiatt alapvetően nem fogadja a hívásait. Megmondod neki, hogy írjon neked helyette. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a társad nélkül is boldogulsz majd.

Többé nem beszélsz egymásnak a problémáidról

Mindenkinek vannak gondjai. Korábban megosztottad őket egymással, és ez nagyon hasznos volt számodra. Most nem kell ilyesmit mondanod a barátodnak/barátnődnek. Csak a barátaidban bízod meg a problémáidat. És ez nem jó jel.

Nem tervezitek a közös jövőt

Nem kell a pároddal együtt tervezned a jövőt? Jelenleg inkább magadnak élsz? Lehetnek terveid, de csak magadra számíthatsz. Ez azt bizonyítja, hogy már nem szereted a párodat.

Egyáltalán nem nevetsz együtt

A nevetés összehozza a párokat. Sajnos most kínosnak találja partnere humorát. Biztosan nem kell nevetned a viccein. Elveszítettétek azt a képességeteket, hogy élvezitek egymást, és ez nagyon rossz egy kapcsolatban.

Nem érdekel, hogy a partnere mivel tölti a szabadidejét

Régebben érdekelt a szerelmed és a vágyad róla / minden részletet tudni róla. Ma már az sem érdekel, hogy mit csinál a szabadidejében. Egyszerűen elmegy tőled, és nem érdekel, hol.Hasonló cikkek

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.