Honnan tudod, hogy már nem szereted a párodat?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Elmondjuk, hogyan derítsd ki!

Felhagytál a féltékenységgel

Amikor még újonnan szerelmes voltál, féltékeny voltál minden barátjára. Téged jelenleg nem igazán érdekel. Nem kell féltékenynek lenned a párodra. Talán nem is törődne vele, ha valóban flörtölne valakivel. Ez azt bizonyítja, hogy nem szereti többé a barátját/barátnőjét.

Nem hajlandó válaszolni partnere hívásaira

Eleged van abból, hogy telefonon beszélsz a partnereddel? Időpocsékolásnak tűnik? Amikor egyedül vagy valaki mással, szeretnél egy kis békét a partneredtől. Emiatt alapvetően nem fogadja a hívásait. Megmondod neki, hogy írjon neked helyette. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a társad nélkül is boldogulsz majd.

Többé nem beszélsz egymásnak a problémáidról

Mindenkinek vannak gondjai. Korábban megosztottad őket egymással, és ez nagyon hasznos volt számodra. Most nem kell ilyesmit mondanod a barátodnak/barátnődnek. Csak a barátaidban bízod meg a problémáidat. És ez nem jó jel.

Nem tervezitek a közös jövőt

Nem kell a pároddal együtt tervezned a jövőt? Jelenleg inkább magadnak élsz? Lehetnek terveid, de csak magadra számíthatsz. Ez azt bizonyítja, hogy már nem szereted a párodat.

Egyáltalán nem nevetsz együtt

A nevetés összehozza a párokat. Sajnos most kínosnak találja partnere humorát. Biztosan nem kell nevetned a viccein. Elveszítettétek azt a képességeteket, hogy élvezitek egymást, és ez nagyon rossz egy kapcsolatban.

Nem érdekel, hogy a partnere mivel tölti a szabadidejét

Régebben érdekelt a szerelmed és a vágyad róla / minden részletet tudni róla. Ma már az sem érdekel, hogy mit csinál a szabadidejében. Egyszerűen elmegy tőled, és nem érdekel, hol.Hasonló cikkek

Pszichológus, terapeuta, házassági tanácsadó. A nyilvánvalón kívül ezekben a szakmákban még egy közös vonás van, és ez az, ahogyan nézzük őket. Még mindig él benned a régi elképzelés, hogy csak egy igazán őrültnek van szüksége pszichológus segítségére? Vagy csak olyan "furcsa" menjen el házassági tanácsadásra, aki nem tud segíteni? De szeretnéd megtanulni, hogyan működik ez valójában ezekben a tanácsadó központokban? Olvass tovább!

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvassa el és megtudja.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.