Honnan tudod, hogy már nem szereted a párodat?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Elmondjuk, hogyan derítsd ki!

Felhagytál a féltékenységgel

Amikor még újonnan szerelmes voltál, féltékeny voltál minden barátjára. Téged jelenleg nem igazán érdekel. Nem kell féltékenynek lenned a párodra. Talán nem is törődne vele, ha valóban flörtölne valakivel. Ez azt bizonyítja, hogy nem szereti többé a barátját/barátnőjét.

Nem hajlandó válaszolni partnere hívásaira

Eleged van abból, hogy telefonon beszélsz a partnereddel? Időpocsékolásnak tűnik? Amikor egyedül vagy valaki mással, szeretnél egy kis békét a partneredtől. Emiatt alapvetően nem fogadja a hívásait. Megmondod neki, hogy írjon neked helyette. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a társad nélkül is boldogulsz majd.

Többé nem beszélsz egymásnak a problémáidról

Mindenkinek vannak gondjai. Korábban megosztottad őket egymással, és ez nagyon hasznos volt számodra. Most nem kell ilyesmit mondanod a barátodnak/barátnődnek. Csak a barátaidban bízod meg a problémáidat. És ez nem jó jel.

Nem tervezitek a közös jövőt

Nem kell a pároddal együtt tervezned a jövőt? Jelenleg inkább magadnak élsz? Lehetnek terveid, de csak magadra számíthatsz. Ez azt bizonyítja, hogy már nem szereted a párodat.

Egyáltalán nem nevetsz együtt

A nevetés összehozza a párokat. Sajnos most kínosnak találja partnere humorát. Biztosan nem kell nevetned a viccein. Elveszítettétek azt a képességeteket, hogy élvezitek egymást, és ez nagyon rossz egy kapcsolatban.

Nem érdekel, hogy a partnere mivel tölti a szabadidejét

Régebben érdekelt a szerelmed és a vágyad róla / minden részletet tudni róla. Ma már az sem érdekel, hogy mit csinál a szabadidejében. Egyszerűen elmegy tőled, és nem érdekel, hol.Hasonló cikkek

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.