Honnan tudod, hogy már nem szereted a párodat?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Elmondjuk, hogyan derítsd ki!

Felhagytál a féltékenységgel

Amikor még újonnan szerelmes voltál, féltékeny voltál minden barátjára. Téged jelenleg nem igazán érdekel. Nem kell féltékenynek lenned a párodra. Talán nem is törődne vele, ha valóban flörtölne valakivel. Ez azt bizonyítja, hogy nem szereti többé a barátját/barátnőjét.

Nem hajlandó válaszolni partnere hívásaira

Eleged van abból, hogy telefonon beszélsz a partnereddel? Időpocsékolásnak tűnik? Amikor egyedül vagy valaki mással, szeretnél egy kis békét a partneredtől. Emiatt alapvetően nem fogadja a hívásait. Megmondod neki, hogy írjon neked helyette. Ez azt jelenti, hogy a jövőben a társad nélkül is boldogulsz majd.

Többé nem beszélsz egymásnak a problémáidról

Mindenkinek vannak gondjai. Korábban megosztottad őket egymással, és ez nagyon hasznos volt számodra. Most nem kell ilyesmit mondanod a barátodnak/barátnődnek. Csak a barátaidban bízod meg a problémáidat. És ez nem jó jel.

Nem tervezitek a közös jövőt

Nem kell a pároddal együtt tervezned a jövőt? Jelenleg inkább magadnak élsz? Lehetnek terveid, de csak magadra számíthatsz. Ez azt bizonyítja, hogy már nem szereted a párodat.

Egyáltalán nem nevetsz együtt

A nevetés összehozza a párokat. Sajnos most kínosnak találja partnere humorát. Biztosan nem kell nevetned a viccein. Elveszítettétek azt a képességeteket, hogy élvezitek egymást, és ez nagyon rossz egy kapcsolatban.

Nem érdekel, hogy a partnere mivel tölti a szabadidejét

Régebben érdekelt a szerelmed és a vágyad róla / minden részletet tudni róla. Ma már az sem érdekel, hogy mit csinál a szabadidejében. Egyszerűen elmegy tőled, és nem érdekel, hol.Hasonló cikkek

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.