Fotó dátum vagy dokumentálja a szerelem!

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy élete mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Dokumentálja közös élményeit

Nincs könnyebb, mint egy fényképezőgépet magával vinni a közös találkozókra. . Nem kell egy nagy tükörreflexes fényképezőgépnek lennie, csak egy egyszerű kompakt fényképezőgépnek, amely elfér a zsebében, pénztárcájában vagy mobiltelefonjában. A lényeg, hogy mindig legyen nálad fényképezőgép vagy mobiltelefon, ha valamilyen helyen vagy szituációban szeretnél közös képet készíteni a pároddal.

Bármikor és bárhol készíthetsz közös portrékat

h2> < p>Természetes kirándulások alkalmával, séták a parkban, kedvenc helyeid meglátogatása közben, utazás közben, sportolás közben stb. Csak rajtad múlik, hogy hova mész randevúzni és hova szeretnél randevúzni egy fényképet emlékül. A sok érdekes fénykép elkészítésének legjobb módja természetesen a szabadban. A természet és maga a város számos alkalmas lehetőséget kínál Önnek, ahol fotózhat párjával. Manapság szinte mindenki készít szelfit. Akkor miért ne próbálhatnád meg te is? Készíthetsz egy szép fotót állványról is, egy teleszkópos rúd segítségével fényképezőgéphez vagy mobiltelefonhoz, vagy ha megkérsz egy járókelőt, hogy készítsen rólad közös képet.

Fényképezés beltéren

< p>Ha a kinti időjárás nem kedvez, vagy ha már van elég fotód a szabadban, próbáld meg feléleszteni kapcsolatodat például beltéri fényképezéssel. Mit szólnál egy budoár vagy glamour fotózáshoz? A budoár és a glamour fotók a női szépséget hivatottak hangsúlyozni. Gyönyörű hálószobákban, nappalikban vagy konyhákban fényképezik őket. Érzékinek, enyhén erotikusnak kell lenniük, de nem olcsónak.

Ha nem vagy profi fotós, ne ess kétségbe. Valószínűleg nem fog tudni olyan minőségi fotókat készíteni, mint egy profitól egy luxusszállodából. De nem baj, egy próbát mindenképpen megér. A budoár fotózás nagyon érdekes módja lehet kapcsolata változatosabbá tételének. Főleg olyan helyzetben, amikor a partner nem szégyelli az objektív elé állni, és amikor mindketten élvezik a fotózást. Egy ilyen enyhén erotikus fotózásból nagyon érdekes este lehet, nem gondolod?

Mi a helyzet a fotóiddal?

Nem kell klasszikus fotóalbumokat készítened, hiszen korábban is így volt. A fotóanyagból vicces kollázsokat készíthet a falra, készíthet magának vásznat a nappali kanapéja fölé, vagy egy eredeti fotókönyvet, amit aztán időnként átlapozhat a hosszú téli estéken. .

A fényképes ajándékok nagyszerű módja annak, hogy boldoggá tegye partnerét. Ha szeretné meglepni szerelmét, a már említett budoár vagy glamour fotókat készíttetheti szakemberrel, és ajándékozhatja barátjának például asztali vagy falinaptár formájában. A képzeletének nincs határa.

Nem tud képeket készíteni? Rendeljen szakembert. Ő dokumentálja a randevúzást!

Ha pedig nem vagy túl jó a fotózásban, és továbbra is úgy gondolja, hogy a közös élmények lefényképezése nagyszerű módja annak, hogy megőrizze kapcsolatának szép emlékeit, egyeztessen időpontot fényképes randevú egy tapasztalt fotóssal. Látni fogja, hogy a jövőben sem fogja megbánni az emlékekbe fektetett pénzt! Biztosan nagyon fogsz örülni a megörökített pillanatképeknek vagy a kapcsolatod történetének. Különösen akkor, ha a párkapcsolata boldog lesz, és hosszú (ideális esetben egész életen át) tart.


Hasonló cikkek

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!