Fotó dátum vagy dokumentálja a szerelem!

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy élete mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Dokumentálja közös élményeit

Nincs könnyebb, mint egy fényképezőgépet magával vinni a közös találkozókra. . Nem kell egy nagy tükörreflexes fényképezőgépnek lennie, csak egy egyszerű kompakt fényképezőgépnek, amely elfér a zsebében, pénztárcájában vagy mobiltelefonjában. A lényeg, hogy mindig legyen nálad fényképezőgép vagy mobiltelefon, ha valamilyen helyen vagy szituációban szeretnél közös képet készíteni a pároddal.

Bármikor és bárhol készíthetsz közös portrékat

h2> < p>Természetes kirándulások alkalmával, séták a parkban, kedvenc helyeid meglátogatása közben, utazás közben, sportolás közben stb. Csak rajtad múlik, hogy hova mész randevúzni és hova szeretnél randevúzni egy fényképet emlékül. A sok érdekes fénykép elkészítésének legjobb módja természetesen a szabadban. A természet és maga a város számos alkalmas lehetőséget kínál Önnek, ahol fotózhat párjával. Manapság szinte mindenki készít szelfit. Akkor miért ne próbálhatnád meg te is? Készíthetsz egy szép fotót állványról is, egy teleszkópos rúd segítségével fényképezőgéphez vagy mobiltelefonhoz, vagy ha megkérsz egy járókelőt, hogy készítsen rólad közös képet.

Fényképezés beltéren

< p>Ha a kinti időjárás nem kedvez, vagy ha már van elég fotód a szabadban, próbáld meg feléleszteni kapcsolatodat például beltéri fényképezéssel. Mit szólnál egy budoár vagy glamour fotózáshoz? A budoár és a glamour fotók a női szépséget hivatottak hangsúlyozni. Gyönyörű hálószobákban, nappalikban vagy konyhákban fényképezik őket. Érzékinek, enyhén erotikusnak kell lenniük, de nem olcsónak.

Ha nem vagy profi fotós, ne ess kétségbe. Valószínűleg nem fog tudni olyan minőségi fotókat készíteni, mint egy profitól egy luxusszállodából. De nem baj, egy próbát mindenképpen megér. A budoár fotózás nagyon érdekes módja lehet kapcsolata változatosabbá tételének. Főleg olyan helyzetben, amikor a partner nem szégyelli az objektív elé állni, és amikor mindketten élvezik a fotózást. Egy ilyen enyhén erotikus fotózásból nagyon érdekes este lehet, nem gondolod?

Mi a helyzet a fotóiddal?

Nem kell klasszikus fotóalbumokat készítened, hiszen korábban is így volt. A fotóanyagból vicces kollázsokat készíthet a falra, készíthet magának vásznat a nappali kanapéja fölé, vagy egy eredeti fotókönyvet, amit aztán időnként átlapozhat a hosszú téli estéken. .

A fényképes ajándékok nagyszerű módja annak, hogy boldoggá tegye partnerét. Ha szeretné meglepni szerelmét, a már említett budoár vagy glamour fotókat készíttetheti szakemberrel, és ajándékozhatja barátjának például asztali vagy falinaptár formájában. A képzeletének nincs határa.

Nem tud képeket készíteni? Rendeljen szakembert. Ő dokumentálja a randevúzást!

Ha pedig nem vagy túl jó a fotózásban, és továbbra is úgy gondolja, hogy a közös élmények lefényképezése nagyszerű módja annak, hogy megőrizze kapcsolatának szép emlékeit, egyeztessen időpontot fényképes randevú egy tapasztalt fotóssal. Látni fogja, hogy a jövőben sem fogja megbánni az emlékekbe fektetett pénzt! Biztosan nagyon fogsz örülni a megörökített pillanatképeknek vagy a kapcsolatod történetének. Különösen akkor, ha a párkapcsolata boldog lesz, és hosszú (ideális esetben egész életen át) tart.


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!