Honnan tudod, hogy elviselhetetlen partner lettél?

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Csak magadról beszélsz

A nőknek gyakran sok mindenben meg kell bízniuk a párjukat. Ez persze jó. De nem helyes, ha a partnerek gyakran csak magukról beszélnek. Az érdeklődési körödről, a problémáidról, a sikereidről és egyéb dolgokról. A kapcsolatnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. Adjon teret a partnerének is, hogy elmondhasson valamit magáról.

Nem akar kompromisszumot kötni

Mindent úgy kell elrendezni, ahogyan te akarsz? Nem fogadod el a párod véleményét? Valószínűleg nem gondolja, hogy rosszul csinálja, éppen ellenkezőleg. Úgy érzi, hogy a véleménye vagy a döntése helyes. De ez nem így működik. Hébe-hóba meg kell hátrálnod, hogy a barátod is megértse az álláspontját. Ha nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor valószínűleg nem fog működni a veled való kapcsolat.

Gyakran foglalkozol a megjelenéseddel

A megjelenésedet fontosnak tartod más dolgokkal szemben. Érdeklődése csak a vásárlás, smink, körmök, új szépségtrendek, parfümök, új frizurák és egyéb, a testével kapcsolatos dolgok körül forog. Nem kellemes egy kapcsolat egy nővel, aki több órát tölt a tükör előtt, mielőtt elhagyja a lakást. A legtöbb férfit nem a tökéletes megjelenés érdekli, hanem az, hogy mi vagy valójában.

Túlságosan személyesen veszel mindent

A párod aligha hibáztathat, mindent személyesen veszel. Valószínűleg még nevetni sem tud veled, mert nem engedné, hogy kigúnyolják. Attól fél, hogy komolyan veszi, és azonnal megsértődik. A melletted lévő embernek lábujjhegyen kell járnia, hogy véletlenül se bántsa meg. Egyáltalán nem könnyű olyan személlyel élni, aki nem tud felülemelkedni semmin.

Az univerzum középpontjának tekinti magát.

Mindennek körülötted kell forognia. Te és az életed a legfontosabb számodra. A barátod jóléte a második. A legtöbb esetben a saját problémáit helyezi előtérbe az ő problémáival szemben. Ha a partnere úgy dönt, hogy inkább az ő javára cselekszik, nem pedig a tiéd, akkor mérges leszel. Változnod kellene, és ráébredned, hogy nem egyedül élsz, hanem párban.


Hasonló cikkek

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

A kapcsolatok bizonyos evolúción mennek keresztül. Lehetnek jobbak, lehetnek rosszabbak, tapasztalnak csúcsokat és mélypontokat. Ha dolgozol a kapcsolatodon, az idővel valóban életre szóló szerelemmé nőhet ki. De néha, akár akarjuk, akár nem, elérik természetes végüket. Nincs ezzel semmi baj. De amikor egy ilyen "átmeneti" kapcsolatban maradsz, egyre boldogtalanabb leszel. Tudjuk, hogyan lehet megkülönböztetni egy átmeneti kapcsolatot a puszta partnerségi válságtól. Te is tudod?

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.