Honnan tudod, hogy elviselhetetlen partner lettél?

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Csak magadról beszélsz

A nőknek gyakran sok mindenben meg kell bízniuk a párjukat. Ez persze jó. De nem helyes, ha a partnerek gyakran csak magukról beszélnek. Az érdeklődési körödről, a problémáidról, a sikereidről és egyéb dolgokról. A kapcsolatnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. Adjon teret a partnerének is, hogy elmondhasson valamit magáról.

Nem akar kompromisszumot kötni

Mindent úgy kell elrendezni, ahogyan te akarsz? Nem fogadod el a párod véleményét? Valószínűleg nem gondolja, hogy rosszul csinálja, éppen ellenkezőleg. Úgy érzi, hogy a véleménye vagy a döntése helyes. De ez nem így működik. Hébe-hóba meg kell hátrálnod, hogy a barátod is megértse az álláspontját. Ha nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor valószínűleg nem fog működni a veled való kapcsolat.

Gyakran foglalkozol a megjelenéseddel

A megjelenésedet fontosnak tartod más dolgokkal szemben. Érdeklődése csak a vásárlás, smink, körmök, új szépségtrendek, parfümök, új frizurák és egyéb, a testével kapcsolatos dolgok körül forog. Nem kellemes egy kapcsolat egy nővel, aki több órát tölt a tükör előtt, mielőtt elhagyja a lakást. A legtöbb férfit nem a tökéletes megjelenés érdekli, hanem az, hogy mi vagy valójában.

Túlságosan személyesen veszel mindent

A párod aligha hibáztathat, mindent személyesen veszel. Valószínűleg még nevetni sem tud veled, mert nem engedné, hogy kigúnyolják. Attól fél, hogy komolyan veszi, és azonnal megsértődik. A melletted lévő embernek lábujjhegyen kell járnia, hogy véletlenül se bántsa meg. Egyáltalán nem könnyű olyan személlyel élni, aki nem tud felülemelkedni semmin.

Az univerzum középpontjának tekinti magát.

Mindennek körülötted kell forognia. Te és az életed a legfontosabb számodra. A barátod jóléte a második. A legtöbb esetben a saját problémáit helyezi előtérbe az ő problémáival szemben. Ha a partnere úgy dönt, hogy inkább az ő javára cselekszik, nem pedig a tiéd, akkor mérges leszel. Változnod kellene, és ráébredned, hogy nem egyedül élsz, hanem párban.


Hasonló cikkek

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

Néhány férfi inkább elszenvedi a nem működő párkapcsolatot, minthogy elváljon/elváljon partnerétől/feleségétől. Kíváncsi vagy, miért teszik ezt? Megmondjuk.

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.