Honnan tudod, hogy elviselhetetlen partner lettél?

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Csak magadról beszélsz

A nőknek gyakran sok mindenben meg kell bízniuk a párjukat. Ez persze jó. De nem helyes, ha a partnerek gyakran csak magukról beszélnek. Az érdeklődési körödről, a problémáidról, a sikereidről és egyéb dolgokról. A kapcsolatnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. Adjon teret a partnerének is, hogy elmondhasson valamit magáról.

Nem akar kompromisszumot kötni

Mindent úgy kell elrendezni, ahogyan te akarsz? Nem fogadod el a párod véleményét? Valószínűleg nem gondolja, hogy rosszul csinálja, éppen ellenkezőleg. Úgy érzi, hogy a véleménye vagy a döntése helyes. De ez nem így működik. Hébe-hóba meg kell hátrálnod, hogy a barátod is megértse az álláspontját. Ha nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor valószínűleg nem fog működni a veled való kapcsolat.

Gyakran foglalkozol a megjelenéseddel

A megjelenésedet fontosnak tartod más dolgokkal szemben. Érdeklődése csak a vásárlás, smink, körmök, új szépségtrendek, parfümök, új frizurák és egyéb, a testével kapcsolatos dolgok körül forog. Nem kellemes egy kapcsolat egy nővel, aki több órát tölt a tükör előtt, mielőtt elhagyja a lakást. A legtöbb férfit nem a tökéletes megjelenés érdekli, hanem az, hogy mi vagy valójában.

Túlságosan személyesen veszel mindent

A párod aligha hibáztathat, mindent személyesen veszel. Valószínűleg még nevetni sem tud veled, mert nem engedné, hogy kigúnyolják. Attól fél, hogy komolyan veszi, és azonnal megsértődik. A melletted lévő embernek lábujjhegyen kell járnia, hogy véletlenül se bántsa meg. Egyáltalán nem könnyű olyan személlyel élni, aki nem tud felülemelkedni semmin.

Az univerzum középpontjának tekinti magát.

Mindennek körülötted kell forognia. Te és az életed a legfontosabb számodra. A barátod jóléte a második. A legtöbb esetben a saját problémáit helyezi előtérbe az ő problémáival szemben. Ha a partnere úgy dönt, hogy inkább az ő javára cselekszik, nem pedig a tiéd, akkor mérges leszel. Változnod kellene, és ráébredned, hogy nem egyedül élsz, hanem párban.


Hasonló cikkek

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el és megtudja.

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

A házassági fogadalom tartalmazza a „jóban vagy rosszban” részt. De nem kell azonnal megházasodnod a "rossz" miatt, hogy próbára tegye a kapcsolat erejét. Vannak helyzetek, amelyek segítenek ebben, még mielőtt a házasság mellett döntenél. Mi az igazi stressztesztje minden partnerségnek?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.