Honnan tudod, hogy elviselhetetlen partner lettél?

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Csak magadról beszélsz

A nőknek gyakran sok mindenben meg kell bízniuk a párjukat. Ez persze jó. De nem helyes, ha a partnerek gyakran csak magukról beszélnek. Az érdeklődési körödről, a problémáidról, a sikereidről és egyéb dolgokról. A kapcsolatnak kiegyensúlyozottnak kell lennie. Adjon teret a partnerének is, hogy elmondhasson valamit magáról.

Nem akar kompromisszumot kötni

Mindent úgy kell elrendezni, ahogyan te akarsz? Nem fogadod el a párod véleményét? Valószínűleg nem gondolja, hogy rosszul csinálja, éppen ellenkezőleg. Úgy érzi, hogy a véleménye vagy a döntése helyes. De ez nem így működik. Hébe-hóba meg kell hátrálnod, hogy a barátod is megértse az álláspontját. Ha nem tudsz kompromisszumot kötni, akkor valószínűleg nem fog működni a veled való kapcsolat.

Gyakran foglalkozol a megjelenéseddel

A megjelenésedet fontosnak tartod más dolgokkal szemben. Érdeklődése csak a vásárlás, smink, körmök, új szépségtrendek, parfümök, új frizurák és egyéb, a testével kapcsolatos dolgok körül forog. Nem kellemes egy kapcsolat egy nővel, aki több órát tölt a tükör előtt, mielőtt elhagyja a lakást. A legtöbb férfit nem a tökéletes megjelenés érdekli, hanem az, hogy mi vagy valójában.

Túlságosan személyesen veszel mindent

A párod aligha hibáztathat, mindent személyesen veszel. Valószínűleg még nevetni sem tud veled, mert nem engedné, hogy kigúnyolják. Attól fél, hogy komolyan veszi, és azonnal megsértődik. A melletted lévő embernek lábujjhegyen kell járnia, hogy véletlenül se bántsa meg. Egyáltalán nem könnyű olyan személlyel élni, aki nem tud felülemelkedni semmin.

Az univerzum középpontjának tekinti magát.

Mindennek körülötted kell forognia. Te és az életed a legfontosabb számodra. A barátod jóléte a második. A legtöbb esetben a saját problémáit helyezi előtérbe az ő problémáival szemben. Ha a partnere úgy dönt, hogy inkább az ő javára cselekszik, nem pedig a tiéd, akkor mérges leszel. Változnod kellene, és ráébredned, hogy nem egyedül élsz, hanem párban.


Hasonló cikkek

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Az együttélés egy párban soha nem könnyű. Leginkább minden kapcsolatban találkozunk problémákkal. De mi van akkor, ha a barátod néhány hónapnyi randevú után elhagy? Lehet, hogy te követed el azokat a hibákat, amelyek bármelyik férfi kedvét elriasztják. Mit kell tehát elkerülni?

Péntek óta együtt vagytok? A románc már régen eltűnt a kapcsolatodból? Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezded úgy érezni, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, vagy megint recseg valami köztetek? Érezted, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.