Hogyan hallja meg azt is, amit partnere nem mond

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatja tehát, hogy valaki kedveli Önt, mielőtt észrevenné?

Hangtónus

A szempupillák kitágulnak, amikor gazdája olyasmit néz, ami tetszik neki . Ezt mind tudjuk. De nem mindig van lehetőségünk a másik szemébe nézni. Tehát ez a tanács nem használ neked? Nem egészen. Nem a szem az egyetlen dolog, ami a helyzettől függően változik! Hallgassa magát a hangszínre. És nem csak szavak. A barátok számára szinte ugyanaz a hangszínünk, mint a "normál beszédben". Ennek ellenére kicsit ritmikusabban beszélsz. Minél hosszabb ideig vagytok barátok, annál hangsúlyosabb a közös beszédstílusa, amelyet nem használ másokkal.

Az érdeklődést könnyű felismerni. A normálhoz képest a nők egy kicsit magasabban beszélnek, tudat alatt megmutatva nőiességüket és kiszolgáltatottságukat. A férfiak viszont mélyebb hangon beszélnek. Hangsúlyozzák férfias oldalukat és a nőik védelméhez szükséges fizikai erőt.

Mennyire nyugodt a beszélgetése?

Mindannyian utáljuk. Ahogy ugrik a hangunk, hirtelen nem emlékszünk a megfelelő szavakra, vagy feltesszük a világ legkínosabb kérdését. De másrészt ugyanúgy működik! Gondoljon bele, mennyire nyugodtak a beszélgetései. Simán és problémamentesen chatelsz, és eleged van ugyanazokból a témákból? Jó barátok vagytok. Ha partnere dadog, természetellenesen magas vagy mély hangon beszél, és itt-ott felteszi a világ legkínosabb kérdését, akkor tisztán vagy. Tetszel neki.

Természetesen ez csak akkor érvényes, ha általában nem beszélsz egymással. És ha már nem jársz! Ha a barátod vagy barátnőd dadogni kezd, az valami más. Mi van, ha kollégája hirtelen és megmagyarázhatatlanul félénk? Valószínűleg itt valaki beleszeretett belénk.

Megbecsül magáról, de nem arrogánsan

Vegye észre, mennyit beszél magáról. Érdeklődésükről, munkájukról, a hétvégi tevékenységükről. Ha nem szoktad meg, annál biztosabb lehetsz abban, hogy a szemközti személy kedvel téged. Hasonló az első randin. Kérdeznek és hallgatnak. És amikor rájuk kerül a sor, nem haboznak elárulni magukról még nagyobb titkokat.

A szerelmesek őszintébbek, nem látnak okot arra, hogy bármit is eltitkoljanak előled. Működik az a tudatalatti vágy is, hogy a lehető legjobb fényben mutassa meg magát. Hogy észrevegye, milyen nagyszerűek az Ön számára. Gyakran kikérik a véleményedet is. Filmekről, színházról, politikáról beszél. Érdekelnek a véleményed. És ők is lelkesen bólogathatnak, hogy nekik is ugyanilyen van. Nos, sok a közös bennetek.

Mennyire intim a beszélgetése?

Az utolsó pont egyszerű. Olyan általános dolgokról beszél, mint az időjárás és a forgalom, vagy szíve legmélyebb titkait bízza meg? Ez a pont akkor is hasznos, ha az első randevún vagy. Úgy érzed, hogy abszolút mindent rá tudsz bízni a veled szemben lévő személyre? Maradj vele, nem csak neked tetszik ez a kis ember, de valószínűleg te is kedveled őt. Ezt az érzést csak azok az emberek osztják, akik képesek valami csodálatosat alkotni.

De mielőtt túl sok részletet rábíznál, légy tudatában annak, hogy mennyit fogsz tanulni. Csak ha ezek a tendenciák kölcsönösek, akkor nagy esélye van egy közös jövőre. Hagyd őket beszélni. Ha megbízik benned, kényeztesd. És gondolatban elkezdheti tervezni a következő randevút.


Hasonló cikkek

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.