Hogyan hallja meg azt is, amit partnere nem mond

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatja tehát, hogy valaki kedveli Önt, mielőtt észrevenné?

Hangtónus

A szempupillák kitágulnak, amikor gazdája olyasmit néz, ami tetszik neki . Ezt mind tudjuk. De nem mindig van lehetőségünk a másik szemébe nézni. Tehát ez a tanács nem használ neked? Nem egészen. Nem a szem az egyetlen dolog, ami a helyzettől függően változik! Hallgassa magát a hangszínre. És nem csak szavak. A barátok számára szinte ugyanaz a hangszínünk, mint a "normál beszédben". Ennek ellenére kicsit ritmikusabban beszélsz. Minél hosszabb ideig vagytok barátok, annál hangsúlyosabb a közös beszédstílusa, amelyet nem használ másokkal.

Az érdeklődést könnyű felismerni. A normálhoz képest a nők egy kicsit magasabban beszélnek, tudat alatt megmutatva nőiességüket és kiszolgáltatottságukat. A férfiak viszont mélyebb hangon beszélnek. Hangsúlyozzák férfias oldalukat és a nőik védelméhez szükséges fizikai erőt.

Mennyire nyugodt a beszélgetése?

Mindannyian utáljuk. Ahogy ugrik a hangunk, hirtelen nem emlékszünk a megfelelő szavakra, vagy feltesszük a világ legkínosabb kérdését. De másrészt ugyanúgy működik! Gondoljon bele, mennyire nyugodtak a beszélgetései. Simán és problémamentesen chatelsz, és eleged van ugyanazokból a témákból? Jó barátok vagytok. Ha partnere dadog, természetellenesen magas vagy mély hangon beszél, és itt-ott felteszi a világ legkínosabb kérdését, akkor tisztán vagy. Tetszel neki.

Természetesen ez csak akkor érvényes, ha általában nem beszélsz egymással. És ha már nem jársz! Ha a barátod vagy barátnőd dadogni kezd, az valami más. Mi van, ha kollégája hirtelen és megmagyarázhatatlanul félénk? Valószínűleg itt valaki beleszeretett belénk.

Megbecsül magáról, de nem arrogánsan

Vegye észre, mennyit beszél magáról. Érdeklődésükről, munkájukról, a hétvégi tevékenységükről. Ha nem szoktad meg, annál biztosabb lehetsz abban, hogy a szemközti személy kedvel téged. Hasonló az első randin. Kérdeznek és hallgatnak. És amikor rájuk kerül a sor, nem haboznak elárulni magukról még nagyobb titkokat.

A szerelmesek őszintébbek, nem látnak okot arra, hogy bármit is eltitkoljanak előled. Működik az a tudatalatti vágy is, hogy a lehető legjobb fényben mutassa meg magát. Hogy észrevegye, milyen nagyszerűek az Ön számára. Gyakran kikérik a véleményedet is. Filmekről, színházról, politikáról beszél. Érdekelnek a véleményed. És ők is lelkesen bólogathatnak, hogy nekik is ugyanilyen van. Nos, sok a közös bennetek.

Mennyire intim a beszélgetése?

Az utolsó pont egyszerű. Olyan általános dolgokról beszél, mint az időjárás és a forgalom, vagy szíve legmélyebb titkait bízza meg? Ez a pont akkor is hasznos, ha az első randevún vagy. Úgy érzed, hogy abszolút mindent rá tudsz bízni a veled szemben lévő személyre? Maradj vele, nem csak neked tetszik ez a kis ember, de valószínűleg te is kedveled őt. Ezt az érzést csak azok az emberek osztják, akik képesek valami csodálatosat alkotni.

De mielőtt túl sok részletet rábíznál, légy tudatában annak, hogy mennyit fogsz tanulni. Csak ha ezek a tendenciák kölcsönösek, akkor nagy esélye van egy közös jövőre. Hagyd őket beszélni. Ha megbízik benned, kényeztesd. És gondolatban elkezdheti tervezni a következő randevút.


Hasonló cikkek

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk, amit érdemes betartani, hogy a kapcsolatod is tartós legyen.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.