Milyen gesztusokat utálnak a férfiak

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Fej mögé font kezek

Ha a réten fekve a csillagokat nézitek, kezei a fejetek alatt, mint egy párna természetesek. Egyébként ez szinte tisztán férfi gesztus. A benne szereplő nő meglehetősen arrogánsnak és lenézőnek tűnik. Tehát csak akkor hajtsa össze a kezét a feje mögött, ha nyújtani szeretne. Utána azonnal akaszd le őket szépen, nehogy a férfi rossz véleménnyel legyen rólad.

Körülnézni

Nem tudod elképzelni, hogy körülnézel, miután végre beálltál randi? De még az is, ha elfordítja a tekintetét, vagy a válla fölött néz valahova, az zavaró hatást fejt ki. Ha zavarban van, és nem tud egyenesen a szemébe nézni, összpontosítson az orrnyereg feletti pontra. Ha körbe nézel, nem igazán érdekel az előtted álló férfi. És ez nem túl jó a jövőbeli kapcsolatoknak.

Mongatta a lábát

Mi a baj ezzel? Ha a lábad össze van hajtva magad alatt, és idegességtől toporogsz, idegesnek tűnsz. Ugyanígy jársz akkor is, ha a lábadat keresztbe teszed a lábadon, és folyamatosan lendíted a felsőt. Valószínűleg az urak azt gondolják majd, hogy ön legszívesebben teljesen máshol lenne. Vagy az unalom miatt, vagy a gondolataid mindenhol elkalandoznak. És te biztosan nem akarsz így kinézni, ugye?

Öleld meg magad

Csak akkor tudod megúszni ezt a gesztust, ha kint vagy, és fagyos a hideg. Egyébként nagyon zártnak tűnik a saját vállak vagy törzs átölelése, görcsösen a testhez húzott kezek, vagy a test előtt keresztbe tett klasszikus karok. Ezt a gesztust nem lehet összetéveszteni. Nagyon ideges vagy, vagy egyáltalán nem érzed jól magad és nyugodtnak. Fogj például egy poharat, vagy legalább az egyik kezed tedd az öledbe. Alternatív megoldásként tedd le azt a tényt, hogy rendkívül hideg vagy. Ezt azonban ne használja szokásos pózként.


Hasonló cikkek

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Érdekel, hogy a férfiak mit szeretnek leginkább a nőkben, és mi vonzza őket? Elmondjuk a leglényegesebb dolgokat, amelyek mágnesként hatnak a férfiakra. Olvassa el a cikket, és használja fel saját előnyére.

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.