Női mítoszok a férfiakról

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Szex az első randin = mindenkinek ad

Azt mondják, egy férfi nem fog tisztelni, ha lefekszel vele az első randin . Mindenki számára könnyen elérhetőnek fog tekinteni. Még ez a legelterjedtebb hazugság sem igaz. A férfiak az összkép alapján ítélnek meg téged, vagyis a viselkedésed alapján. Mindig cselekedj úgy, ahogy érzel, ne a harmadik randevú szabálya és hasonló "bölcs tanácsok" szerint.

Egy férfinak vadásznia kell

Az urak vadásznak, mert elvárják tőlük. Persze sokan vannak, akik nagyon élvezik. De nem mindenki úgy van megalkotva, hogy csak rájön, és azonnal meghív egy nőt egy italra vagy ágyba. Vannak férfiak, akik nem is próbálkoznak egy olyan nővel, akit igazán érdekelnek, mert félnek az elutasítástól. Ha nagyon szeretsz valakit, ne várj túl sokáig, hogy elkapjon. Nyugodtan tegye meg az első lépést saját maga.

A férfiak védelmezők akarnak lenni

Klasszikus tanács egy sikeres és gyönyörű nő számára, aki jelenleg egyedülálló. „A férfiak félnek a független nőktől, próbáljanak egy kicsit törékenyebbek lenni.” Elenyésző számú férfi van, aki valójában fél a független nőktől. De főként bizonytalanok önmagukkal kapcsolatban, vagy manipulátorok, és vágynak egy nőre. Amit persze egy független nővel nem fognak megtenni. A többiek többsége értékelni fogja, ha egy nő nem egy függő, törékeny lélek, akinek mindenért aggódnia kell, a partner boldogságától a lakhelyig.

A férfiak mindig felfedezni akarják

Olyannak a végén, ami csak fél mítosz. Az urak értékelni fogják a kifinomult nyakkivágást, az eltűnő rést vagy a tompított fényt, ahol csak a sziluettet látják. Igen. De legalább néha szeretnék minden titkot felfedni. Merjen engedni, hogy partnere olykor olyannak lásson, amilyennek a természet megalkotta. Nincsenek negligeek, kifinomult ruhák vagy titokzatos mód az ágy megosztására. Engedd, hogy titkok nélkül értékeljék, és légy közvetlen.


Hasonló cikkek

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Az elmúlt másfél évben sokan próbálkoztak távkapcsolatokkal. Akár ezek valamelyikében vagy, akár csak a karantén idején találkoztál, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod kibír-e a távolságot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.