Női mítoszok a férfiakról

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Szex az első randin = mindenkinek ad

Azt mondják, egy férfi nem fog tisztelni, ha lefekszel vele az első randin . Mindenki számára könnyen elérhetőnek fog tekinteni. Még ez a legelterjedtebb hazugság sem igaz. A férfiak az összkép alapján ítélnek meg téged, vagyis a viselkedésed alapján. Mindig cselekedj úgy, ahogy érzel, ne a harmadik randevú szabálya és hasonló "bölcs tanácsok" szerint.

Egy férfinak vadásznia kell

Az urak vadásznak, mert elvárják tőlük. Persze sokan vannak, akik nagyon élvezik. De nem mindenki úgy van megalkotva, hogy csak rájön, és azonnal meghív egy nőt egy italra vagy ágyba. Vannak férfiak, akik nem is próbálkoznak egy olyan nővel, akit igazán érdekelnek, mert félnek az elutasítástól. Ha nagyon szeretsz valakit, ne várj túl sokáig, hogy elkapjon. Nyugodtan tegye meg az első lépést saját maga.

A férfiak védelmezők akarnak lenni

Klasszikus tanács egy sikeres és gyönyörű nő számára, aki jelenleg egyedülálló. „A férfiak félnek a független nőktől, próbáljanak egy kicsit törékenyebbek lenni.” Elenyésző számú férfi van, aki valójában fél a független nőktől. De főként bizonytalanok önmagukkal kapcsolatban, vagy manipulátorok, és vágynak egy nőre. Amit persze egy független nővel nem fognak megtenni. A többiek többsége értékelni fogja, ha egy nő nem egy függő, törékeny lélek, akinek mindenért aggódnia kell, a partner boldogságától a lakhelyig.

A férfiak mindig felfedezni akarják

Olyannak a végén, ami csak fél mítosz. Az urak értékelni fogják a kifinomult nyakkivágást, az eltűnő rést vagy a tompított fényt, ahol csak a sziluettet látják. Igen. De legalább néha szeretnék minden titkot felfedni. Merjen engedni, hogy partnere olykor olyannak lásson, amilyennek a természet megalkotta. Nincsenek negligeek, kifinomult ruhák vagy titokzatos mód az ágy megosztására. Engedd, hogy titkok nélkül értékeljék, és légy közvetlen.


Hasonló cikkek

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor ezekre a kérdésekre minden választ tudniuk kell.

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.