Női mítoszok a férfiakról

Egyébként az édesanyád vagy a barátaid elmagyarázták neked, hogy milyen pasik ők garantáltan, és mire kell vigyáznod? Sajnos (vagy inkább szerencsére) ezen információk nagy része egyáltalán nem igaz. De a probléma az, hogy a nők hisznek ezekben a mítoszokban, és soha nem esnek megkérdőjelezni ezeket a "garantált igazságokat". Milyen hazugságokat mondasz magadnak gyakran a férfiakról?

Szex az első randin = mindenkinek ad

Azt mondják, egy férfi nem fog tisztelni, ha lefekszel vele az első randin . Mindenki számára könnyen elérhetőnek fog tekinteni. Még ez a legelterjedtebb hazugság sem igaz. A férfiak az összkép alapján ítélnek meg téged, vagyis a viselkedésed alapján. Mindig cselekedj úgy, ahogy érzel, ne a harmadik randevú szabálya és hasonló "bölcs tanácsok" szerint.

Egy férfinak vadásznia kell

Az urak vadásznak, mert elvárják tőlük. Persze sokan vannak, akik nagyon élvezik. De nem mindenki úgy van megalkotva, hogy csak rájön, és azonnal meghív egy nőt egy italra vagy ágyba. Vannak férfiak, akik nem is próbálkoznak egy olyan nővel, akit igazán érdekelnek, mert félnek az elutasítástól. Ha nagyon szeretsz valakit, ne várj túl sokáig, hogy elkapjon. Nyugodtan tegye meg az első lépést saját maga.

A férfiak védelmezők akarnak lenni

Klasszikus tanács egy sikeres és gyönyörű nő számára, aki jelenleg egyedülálló. „A férfiak félnek a független nőktől, próbáljanak egy kicsit törékenyebbek lenni.” Elenyésző számú férfi van, aki valójában fél a független nőktől. De főként bizonytalanok önmagukkal kapcsolatban, vagy manipulátorok, és vágynak egy nőre. Amit persze egy független nővel nem fognak megtenni. A többiek többsége értékelni fogja, ha egy nő nem egy függő, törékeny lélek, akinek mindenért aggódnia kell, a partner boldogságától a lakhelyig.

A férfiak mindig felfedezni akarják

Olyannak a végén, ami csak fél mítosz. Az urak értékelni fogják a kifinomult nyakkivágást, az eltűnő rést vagy a tompított fényt, ahol csak a sziluettet látják. Igen. De legalább néha szeretnék minden titkot felfedni. Merjen engedni, hogy partnere olykor olyannak lásson, amilyennek a természet megalkotta. Nincsenek negligeek, kifinomult ruhák vagy titokzatos mód az ágy megosztására. Engedd, hogy titkok nélkül értékeljék, és légy közvetlen.


Hasonló cikkek

A statisztikák szerint szinte minden második házasság elválik, és ez a szám nem csökken. Hogyan lehet elkerülni?

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.