A boldog kapcsolat alapelvei

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod-e, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?V egy párkapcsolat esetén duplán igaz a "mindenki szerencsét hoz" mondás. Ha tudod, hogy egy rosszul működő kapcsolatban élsz, és valamiért mégis benne maradsz, akkor nem jársz jól. Vessünk egy pillantást bizonyos törvényszerűségekre, amelyek megbízhatóan meghatározzák az Ön elégedettségét (elégedetlenségét) egy párkapcsolatban.

Közös jellemzők, érdeklődési körök, vélemények

Minden kapcsolatban fontos, hogy azok együtt járnak, illetőleg csak olyanok éltek, akikben van valami közös. Nem hiába mondják, hogy "varjú ül a varjú mellett, egyenlő egyenlőt keres". De azt gondolhatta, hogy gyakran írnak arról, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Igen, bizonyos mértékig ez is igaz. A különböző tulajdonságokkal rendelkező emberek tökéletesen kiegészíthetik egymást. Ha azonban azt akarják, hogy szerelmüknek perspektívája legyen, akkor közös nézetekkel, érdeklődési körökkel vagy bármi mással kell rendelkezniük, ami összeköti őket. Két teljesen különböző személy soha nem értené meg egymást.

Bízz

A partnereknek is bízniuk kell egymásban. Egyetlen kapcsolat sem működhet kölcsönös bizalom nélkül. Ha nem bízna önmagában, kapcsolatát félelmek, bizonytalanság, gyanakvás, féltékenység kezdené fenyegetni. És ilyen kapcsolatban élni tényleg nagyon rossz.

Szeress, és szeretni fognak

Ha azt akarod, hogy szeressenek, szeretned kell. Így működik a cselekvés és a reakció törvénye. Egy kapcsolatban mindig azt kapod, amit adsz. Vagy legalábbis annak kellene lennie. Ha szereted a párodat, bánj vele kedvesen, tiszteld, támogasd, akkor ő is bánjon veled. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatban csak adsz és nem kapsz semmit, akkor nyilvánvalóan nem élsz egyenrangú párkapcsolatban, és itt az ideje, hogy fontolóra vegye a különválást (válást).

Fizikai közelség

Minden működő kapcsolat alapja a fent említetteken kívül is a testi közelség. Itt bármilyen módon megmutathatja kedvesét. Csókolózás, simogatás, ölelés, kézfogás, szerelem stb. Azonban ne feledje, hogy a szex nem az egyetlen módja annak, hogy bizonyítsa szerelmét. Egy kapcsolatban soha nem szabad elfelejtened a többi dolgot, aminek a szerelmed előtt kell lennie. Már egy egyszerű csók vagy simogatás is megfelelő légkört teremthet egy kapcsolatban.

Egy kedves szó

A működő kapcsolat nem csak a testi érintkezést foglalja magában, hanem mindkettőjük lelki jólétét partnerek. Tehát mindig értékelje a szavait. Ne próbáld a hangulatingadozásaiddal feleslegesen terrorizálni kedvesedet. Ne átkozd egymást, ne haragudj egymásra, ne sértegesd egymást. Még csak ne is mondj olyan dolgokat, amiket a jövőben megbánhatsz. Soha nem vonhatod vissza, amit mondasz. És hidd el, hogy egyetlen hülye mondat megsértheti a szerelmedet egy életre. Válassz pozitív szavakat a negatív szavak helyett. Dicsekedjetek, támogassátok egymást, mutassátok ki a szereteteteket. Látni fogja, hogy azonnal jobban érzi magát.

Szabadság

Ne gondolja tévesen, hogy amikor együtt él valakivel, az a tiéd. Egyrészt igen, másrészt nem. Mindenkinek szabadságra van szüksége az élethez. Legyen szó szólásszabadságról, saját véleménynyilvánításról, döntési szabadságról, tere a hobbijainak és érdeklődési körének. Ne próbálj magadhoz kötni senkit. Ha ezt megteszed, partnerednek az a benyomása lesz, hogy csapdába esett veled, és elmenekül előled. Senki sem akar rabként élni egy kapcsolatban. Ne feledje.


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.