Félre a női hülyeségekkel

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk Önnek, hogy valójában nem kell szégyellnie a testét.

Mellek

A mellek egyike azon részek, amelyekre a nők folyamatosan panaszkodnak. A női barátokkal való beszélgetés során gyakran beszédtéma a mellük. Vagy túl nagyok, vagy túl kicsik. Lógó vagy elromlott. Nem kell többet aggódnia emiatt. Minden lány teste egyedi, és a mellei is. Tévhit, hogy a férfiaknak fontos a mell mérete. Minden formát és méretet szeretnek. Bármi is legyen, büszkélkedj lejtős nyakkivágással vagy vékony blúzzal. A férfiak nem veszik le rólad a szemüket.

Gyomor

Nincs lapos a hasa? Nem számít. Hiszen az ember testén kell egy hely, ahol néhány plusz zsírsejt elraktározódhat. Attól, hogy nem nézel ki botnak, nem biztos, hogy nem leszel dögös a férfiak iránt. Vannak férfiak, akik szeretik a nőket, akik nem tűnnek el a szemük előtt. Még egy kisebb "hasalvó" is megfelelhet, ha tudja, hogyan kell szépen beállítani magát.

Csípő

A széles csípő nem katasztrófa. Ha testhezálló nadrágot veszel, sok férfinak tetszeni fog a háttered. A nagyobb csípő korábban a női szépség szimbóluma volt. A nők jobban tudtak szülni, a férfiak pedig ezt szerették. A mi generációnknak öröklődött. Egyes úriemberek a szélesebb csípővel rendelkező nőkért verekednek.

Hegek

Nagyon könnyen hegek képződnek a testeden – baleset, műtét, szülés miatt. Sajnos néhány ilyen hölgynek nagy az agya. Ha itt-ott "vágás" van a testeden, ne ess kétségbe. Nem te vagy az egyetlen. Ne légy emiatt depressziós. Éppen ellenkezőleg. Vigyázzon a hegeire, hogy kevésbé legyenek láthatók, és mondd el magadnak, hogy ez a heg gyermeke születéséhez kapcsolódik, vagy hogy még életben van a heg miatt.

Sérült haj

< p> Akár töredezett haj, akár finom és göndörödő, akár kezelhetetlen hajad van, hidd el, a férfiakat tényleg nem érdekli. Észre sem veszik, hogy fodrásznál jártál, vagy új frizurát vágtál, nemhogy olyan apróságokat, mint a töredezett hajvégek. A képzett fodrászok igazi csodákra képesek a hajaddal. Bízza magát időnként a gondozásukra, és látni fogja, hogy egy időre elmegy az esze.

Apró ráncok

Idővel egy felnőtt szem körüli ráncok alakulnak ki. , az ajkakon vagy a homlokon. Általában olyan aprók, hogy nagyított tükörre vagy nagyítóra van szükség a megtekintéséhez. Ha plasztikai műtéten gondolkodsz, felejtsd el. Mindannyian öregszünk, nem csak a nők, hanem a férfiak is. És hidd el, a férfiak annyira nem veszik észre a ráncaidat!


Hasonló cikkek

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

A házassági fogadalom tartalmazza a „jóban vagy rosszban” részt. De nem kell azonnal megházasodnod a "rossz" miatt, hogy próbára tegye a kapcsolat erejét. Vannak helyzetek, amelyek segítenek ebben, még mielőtt a házasság mellett döntenél. Mi az igazi stressztesztje minden partnerségnek?

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.