Félre a női hülyeségekkel

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk Önnek, hogy valójában nem kell szégyellnie a testét.

Mellek

A mellek egyike azon részek, amelyekre a nők folyamatosan panaszkodnak. A női barátokkal való beszélgetés során gyakran beszédtéma a mellük. Vagy túl nagyok, vagy túl kicsik. Lógó vagy elromlott. Nem kell többet aggódnia emiatt. Minden lány teste egyedi, és a mellei is. Tévhit, hogy a férfiaknak fontos a mell mérete. Minden formát és méretet szeretnek. Bármi is legyen, büszkélkedj lejtős nyakkivágással vagy vékony blúzzal. A férfiak nem veszik le rólad a szemüket.

Gyomor

Nincs lapos a hasa? Nem számít. Hiszen az ember testén kell egy hely, ahol néhány plusz zsírsejt elraktározódhat. Attól, hogy nem nézel ki botnak, nem biztos, hogy nem leszel dögös a férfiak iránt. Vannak férfiak, akik szeretik a nőket, akik nem tűnnek el a szemük előtt. Még egy kisebb "hasalvó" is megfelelhet, ha tudja, hogyan kell szépen beállítani magát.

Csípő

A széles csípő nem katasztrófa. Ha testhezálló nadrágot veszel, sok férfinak tetszeni fog a háttered. A nagyobb csípő korábban a női szépség szimbóluma volt. A nők jobban tudtak szülni, a férfiak pedig ezt szerették. A mi generációnknak öröklődött. Egyes úriemberek a szélesebb csípővel rendelkező nőkért verekednek.

Hegek

Nagyon könnyen hegek képződnek a testeden – baleset, műtét, szülés miatt. Sajnos néhány ilyen hölgynek nagy az agya. Ha itt-ott "vágás" van a testeden, ne ess kétségbe. Nem te vagy az egyetlen. Ne légy emiatt depressziós. Éppen ellenkezőleg. Vigyázzon a hegeire, hogy kevésbé legyenek láthatók, és mondd el magadnak, hogy ez a heg gyermeke születéséhez kapcsolódik, vagy hogy még életben van a heg miatt.

Sérült haj

< p> Akár töredezett haj, akár finom és göndörödő, akár kezelhetetlen hajad van, hidd el, a férfiakat tényleg nem érdekli. Észre sem veszik, hogy fodrásznál jártál, vagy új frizurát vágtál, nemhogy olyan apróságokat, mint a töredezett hajvégek. A képzett fodrászok igazi csodákra képesek a hajaddal. Bízza magát időnként a gondozásukra, és látni fogja, hogy egy időre elmegy az esze.

Apró ráncok

Idővel egy felnőtt szem körüli ráncok alakulnak ki. , az ajkakon vagy a homlokon. Általában olyan aprók, hogy nagyított tükörre vagy nagyítóra van szükség a megtekintéséhez. Ha plasztikai műtéten gondolkodsz, felejtsd el. Mindannyian öregszünk, nem csak a nők, hanem a férfiak is. És hidd el, a férfiak annyira nem veszik észre a ráncaidat!


Hasonló cikkek

Egy csodálatos nőt vettél feleségül több éves kapcsolat után? Vagy csak pár hete jársz? Bárhogy is legyen, határozottan szeretitek egymást, és szeretnétek ezt a jövőben is így tartani. De nem tudod, hogyan mutasd ki a szerelmedet a partnerednek? Felírtunk neked pár dolgot, aminek köszönhetően szavak nélkül is megteheted!

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Viszonylag gyakran szakítanak a párok, pedig folyamatosan szeretik egymást. Talán Ön is emlékszik a nyaralási szerelmeire, amelyek nem tartottak sokáig a nyár vége után. A valósággal való ütközés néha túl kemény. Miért történik ez, és mik a leggyakoribb okai egy ilyen válságnak? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Tudod. Randizgatsz, életed szerelmét választod, és a kiválasztott párod hirtelen elpárolog, mint a pára a fazék felett. Az elején olyan figyelmesek, szexisek, érdekesek voltak. Vannak azonban olyan partnerek, akiknek a szakmája nem nagyon fér össze a kapcsolattal. Ezek a személyek egyszerűen nem párkapcsolati tippek! Milyen foglalkozások ezek?

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.