Félre a női hülyeségekkel

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk Önnek, hogy valójában nem kell szégyellnie a testét.

Mellek

A mellek egyike azon részek, amelyekre a nők folyamatosan panaszkodnak. A női barátokkal való beszélgetés során gyakran beszédtéma a mellük. Vagy túl nagyok, vagy túl kicsik. Lógó vagy elromlott. Nem kell többet aggódnia emiatt. Minden lány teste egyedi, és a mellei is. Tévhit, hogy a férfiaknak fontos a mell mérete. Minden formát és méretet szeretnek. Bármi is legyen, büszkélkedj lejtős nyakkivágással vagy vékony blúzzal. A férfiak nem veszik le rólad a szemüket.

Gyomor

Nincs lapos a hasa? Nem számít. Hiszen az ember testén kell egy hely, ahol néhány plusz zsírsejt elraktározódhat. Attól, hogy nem nézel ki botnak, nem biztos, hogy nem leszel dögös a férfiak iránt. Vannak férfiak, akik szeretik a nőket, akik nem tűnnek el a szemük előtt. Még egy kisebb "hasalvó" is megfelelhet, ha tudja, hogyan kell szépen beállítani magát.

Csípő

A széles csípő nem katasztrófa. Ha testhezálló nadrágot veszel, sok férfinak tetszeni fog a háttered. A nagyobb csípő korábban a női szépség szimbóluma volt. A nők jobban tudtak szülni, a férfiak pedig ezt szerették. A mi generációnknak öröklődött. Egyes úriemberek a szélesebb csípővel rendelkező nőkért verekednek.

Hegek

Nagyon könnyen hegek képződnek a testeden – baleset, műtét, szülés miatt. Sajnos néhány ilyen hölgynek nagy az agya. Ha itt-ott "vágás" van a testeden, ne ess kétségbe. Nem te vagy az egyetlen. Ne légy emiatt depressziós. Éppen ellenkezőleg. Vigyázzon a hegeire, hogy kevésbé legyenek láthatók, és mondd el magadnak, hogy ez a heg gyermeke születéséhez kapcsolódik, vagy hogy még életben van a heg miatt.

Sérült haj

< p> Akár töredezett haj, akár finom és göndörödő, akár kezelhetetlen hajad van, hidd el, a férfiakat tényleg nem érdekli. Észre sem veszik, hogy fodrásznál jártál, vagy új frizurát vágtál, nemhogy olyan apróságokat, mint a töredezett hajvégek. A képzett fodrászok igazi csodákra képesek a hajaddal. Bízza magát időnként a gondozásukra, és látni fogja, hogy egy időre elmegy az esze.

Apró ráncok

Idővel egy felnőtt szem körüli ráncok alakulnak ki. , az ajkakon vagy a homlokon. Általában olyan aprók, hogy nagyított tükörre vagy nagyítóra van szükség a megtekintéséhez. Ha plasztikai műtéten gondolkodsz, felejtsd el. Mindannyian öregszünk, nem csak a nők, hanem a férfiak is. És hidd el, a férfiak annyira nem veszik észre a ráncaidat!


Hasonló cikkek

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel. Például apró dolgokkal, amelyek jobbá teszik a párod napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.