Félre a női hülyeségekkel

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk Önnek, hogy valójában nem kell szégyellnie a testét.

Mellek

A mellek egyike azon részek, amelyekre a nők folyamatosan panaszkodnak. A női barátokkal való beszélgetés során gyakran beszédtéma a mellük. Vagy túl nagyok, vagy túl kicsik. Lógó vagy elromlott. Nem kell többet aggódnia emiatt. Minden lány teste egyedi, és a mellei is. Tévhit, hogy a férfiaknak fontos a mell mérete. Minden formát és méretet szeretnek. Bármi is legyen, büszkélkedj lejtős nyakkivágással vagy vékony blúzzal. A férfiak nem veszik le rólad a szemüket.

Gyomor

Nincs lapos a hasa? Nem számít. Hiszen az ember testén kell egy hely, ahol néhány plusz zsírsejt elraktározódhat. Attól, hogy nem nézel ki botnak, nem biztos, hogy nem leszel dögös a férfiak iránt. Vannak férfiak, akik szeretik a nőket, akik nem tűnnek el a szemük előtt. Még egy kisebb "hasalvó" is megfelelhet, ha tudja, hogyan kell szépen beállítani magát.

Csípő

A széles csípő nem katasztrófa. Ha testhezálló nadrágot veszel, sok férfinak tetszeni fog a háttered. A nagyobb csípő korábban a női szépség szimbóluma volt. A nők jobban tudtak szülni, a férfiak pedig ezt szerették. A mi generációnknak öröklődött. Egyes úriemberek a szélesebb csípővel rendelkező nőkért verekednek.

Hegek

Nagyon könnyen hegek képződnek a testeden – baleset, műtét, szülés miatt. Sajnos néhány ilyen hölgynek nagy az agya. Ha itt-ott "vágás" van a testeden, ne ess kétségbe. Nem te vagy az egyetlen. Ne légy emiatt depressziós. Éppen ellenkezőleg. Vigyázzon a hegeire, hogy kevésbé legyenek láthatók, és mondd el magadnak, hogy ez a heg gyermeke születéséhez kapcsolódik, vagy hogy még életben van a heg miatt.

Sérült haj

< p> Akár töredezett haj, akár finom és göndörödő, akár kezelhetetlen hajad van, hidd el, a férfiakat tényleg nem érdekli. Észre sem veszik, hogy fodrásznál jártál, vagy új frizurát vágtál, nemhogy olyan apróságokat, mint a töredezett hajvégek. A képzett fodrászok igazi csodákra képesek a hajaddal. Bízza magát időnként a gondozásukra, és látni fogja, hogy egy időre elmegy az esze.

Apró ráncok

Idővel egy felnőtt szem körüli ráncok alakulnak ki. , az ajkakon vagy a homlokon. Általában olyan aprók, hogy nagyított tükörre vagy nagyítóra van szükség a megtekintéséhez. Ha plasztikai műtéten gondolkodsz, felejtsd el. Mindannyian öregszünk, nem csak a nők, hanem a férfiak is. És hidd el, a férfiak annyira nem veszik észre a ráncaidat!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Az igaz szerelmet megtalálni nem könnyű. Ráadásul az első randevú után sem tudod. Csak néhány hónapnyi kapcsolat vagy együttélés után fogod megtudni, hogy egymásnak szántak-e. Homályosan boldogtalan vagy, és nem tudod eldönteni, hogy ez csak egy átmeneti válság, vagy olyan valakivel ragadtál meg egy kapcsolatban, aki nem érdemel meg téged? Honnan tudhatod, hogy nem vagytok alkalmasak egymásnak?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.