Macska vagy kutya? Ismerje meg partnere személyiségét kedvence alapján!

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvasson tovább, és nagyon meg fog lepődni azon, hogy milyen is valójában a partnere!

Kutyabarátok

A kutyabarátok általában extrovertáltak. Nem vetik meg a fizikai tevékenységeket vagy a társaságot. A kutyáknak napi sétákra van szükségük, amelyek során gazdáik gyakran érintkeznek ismeretlen emberekkel. Ez az egyik oka annak, hogy a kutyatulajdonosok nagyon barátságosak, nyitottak és barátságosak. Egy kapcsolatban nagyon ragaszkodnak partnereikhez, és hűségesek hozzájuk. Sajnos ez néha káros, mert lehet, hogy partnereik nagyobb szabadságot akarnak. Hiszen senki sem akarja úgy lekötni, mint egy kutya a kennelben.

A karrierje során nem okoz gondot mások tekintélyének felismerése. Ritkán keresztezik útjaik valakivel. Nagy barátok, amíg kényelmetlenül nem érzik magukat. Amint valaki a közelükben bajba kerül, nem haboznak segíteni neki. De ők maguk gyakran túl könnyelműek, néhányan pedig kifejezetten lusták. Ha kitűznek egy célt, akkor nagyon valószínűtlen, hogy elérik. Nagyon gyorsan megváltoztatják véleményüket ezekről a szempontokról. Nem tudnak sokáig egyetlen célra koncentrálni.

Macskaimádók

A macskák szerelmesei érzékeny introvertáltak. Gyakran kerülik a társadalmat, és szívesebben élvezik az otthon békéjét. De ennél többet gondolkodnak, olvasnak és képzik magukat. Intelligenciájuk nagyban segíti őket karrierjükben és szellemi fejlődésükben. Nem szeretnek engedelmeskedni mások szabályainak, különösen akkor, ha értelmetlennek találják azokat. Ez érvényes a munkahelyen, otthon, egyszerűen bárhol. Mindent valamilyen céllal és értelemmel csinálnak.
Egyes macskatulajdonosok nagyon érzékenyek, gyakran túlérzékenyek. Emiatt általában robbanásveszélyesek. A macskák azonban rendszeres dorombolással megnyugtathatják őket. Elég, ha bársonyos bundájukat rákenik szórakozott gazdájukra, és hirtelen a világ legnyugodtabb és legkényelmesebb emberévé válik.

A macskák független állatok, azt csinálnak, amit akarnak, még csak nem is engedelmeskednek gazdájuknak. Csak akkor jönnek hozzájuk, ha akarnak. A macska szerelmesei hasonlóan viselkednek. Nem tesznek semmit akaratuk ellenére, és amikor megteszik, nagyon boldogtalanok. Ezek az emberek szeretik a kényelmet, a sok pihenést és nagyon vigyáznak a megjelenésükre.


Hasonló cikkek

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Tisztességes karrierjük van, sok barátjuk van, nem szűkölködik a hobbijuk. Szépek, okosak, sikeresek. Mégis boldogtalanok. Kiről beszélünk? Beszéljen a sikeres nőkről, akiknek semmi hiánya. Csak egy dolog hiányzik belőlük. Szeretet. Miért van a sikeres nőknek olyan gyakran gondja élettárs keresésével?

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.