Macska vagy kutya? Ismerje meg partnere személyiségét kedvence alapján!

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvasson tovább, és nagyon meg fog lepődni azon, hogy milyen is valójában a partnere!

Kutyabarátok

A kutyabarátok általában extrovertáltak. Nem vetik meg a fizikai tevékenységeket vagy a társaságot. A kutyáknak napi sétákra van szükségük, amelyek során gazdáik gyakran érintkeznek ismeretlen emberekkel. Ez az egyik oka annak, hogy a kutyatulajdonosok nagyon barátságosak, nyitottak és barátságosak. Egy kapcsolatban nagyon ragaszkodnak partnereikhez, és hűségesek hozzájuk. Sajnos ez néha káros, mert lehet, hogy partnereik nagyobb szabadságot akarnak. Hiszen senki sem akarja úgy lekötni, mint egy kutya a kennelben.

A karrierje során nem okoz gondot mások tekintélyének felismerése. Ritkán keresztezik útjaik valakivel. Nagy barátok, amíg kényelmetlenül nem érzik magukat. Amint valaki a közelükben bajba kerül, nem haboznak segíteni neki. De ők maguk gyakran túl könnyelműek, néhányan pedig kifejezetten lusták. Ha kitűznek egy célt, akkor nagyon valószínűtlen, hogy elérik. Nagyon gyorsan megváltoztatják véleményüket ezekről a szempontokról. Nem tudnak sokáig egyetlen célra koncentrálni.

Macskaimádók

A macskák szerelmesei érzékeny introvertáltak. Gyakran kerülik a társadalmat, és szívesebben élvezik az otthon békéjét. De ennél többet gondolkodnak, olvasnak és képzik magukat. Intelligenciájuk nagyban segíti őket karrierjükben és szellemi fejlődésükben. Nem szeretnek engedelmeskedni mások szabályainak, különösen akkor, ha értelmetlennek találják azokat. Ez érvényes a munkahelyen, otthon, egyszerűen bárhol. Mindent valamilyen céllal és értelemmel csinálnak.
Egyes macskatulajdonosok nagyon érzékenyek, gyakran túlérzékenyek. Emiatt általában robbanásveszélyesek. A macskák azonban rendszeres dorombolással megnyugtathatják őket. Elég, ha bársonyos bundájukat rákenik szórakozott gazdájukra, és hirtelen a világ legnyugodtabb és legkényelmesebb emberévé válik.

A macskák független állatok, azt csinálnak, amit akarnak, még csak nem is engedelmeskednek gazdájuknak. Csak akkor jönnek hozzájuk, ha akarnak. A macska szerelmesei hasonlóan viselkednek. Nem tesznek semmit akaratuk ellenére, és amikor megteszik, nagyon boldogtalanok. Ezek az emberek szeretik a kényelmet, a sok pihenést és nagyon vigyáznak a megjelenésükre.


Hasonló cikkek

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.