Macska vagy kutya? Ismerje meg partnere személyiségét kedvence alapján!

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvasson tovább, és nagyon meg fog lepődni azon, hogy milyen is valójában a partnere!

Kutyabarátok

A kutyabarátok általában extrovertáltak. Nem vetik meg a fizikai tevékenységeket vagy a társaságot. A kutyáknak napi sétákra van szükségük, amelyek során gazdáik gyakran érintkeznek ismeretlen emberekkel. Ez az egyik oka annak, hogy a kutyatulajdonosok nagyon barátságosak, nyitottak és barátságosak. Egy kapcsolatban nagyon ragaszkodnak partnereikhez, és hűségesek hozzájuk. Sajnos ez néha káros, mert lehet, hogy partnereik nagyobb szabadságot akarnak. Hiszen senki sem akarja úgy lekötni, mint egy kutya a kennelben.

A karrierje során nem okoz gondot mások tekintélyének felismerése. Ritkán keresztezik útjaik valakivel. Nagy barátok, amíg kényelmetlenül nem érzik magukat. Amint valaki a közelükben bajba kerül, nem haboznak segíteni neki. De ők maguk gyakran túl könnyelműek, néhányan pedig kifejezetten lusták. Ha kitűznek egy célt, akkor nagyon valószínűtlen, hogy elérik. Nagyon gyorsan megváltoztatják véleményüket ezekről a szempontokról. Nem tudnak sokáig egyetlen célra koncentrálni.

Macskaimádók

A macskák szerelmesei érzékeny introvertáltak. Gyakran kerülik a társadalmat, és szívesebben élvezik az otthon békéjét. De ennél többet gondolkodnak, olvasnak és képzik magukat. Intelligenciájuk nagyban segíti őket karrierjükben és szellemi fejlődésükben. Nem szeretnek engedelmeskedni mások szabályainak, különösen akkor, ha értelmetlennek találják azokat. Ez érvényes a munkahelyen, otthon, egyszerűen bárhol. Mindent valamilyen céllal és értelemmel csinálnak.
Egyes macskatulajdonosok nagyon érzékenyek, gyakran túlérzékenyek. Emiatt általában robbanásveszélyesek. A macskák azonban rendszeres dorombolással megnyugtathatják őket. Elég, ha bársonyos bundájukat rákenik szórakozott gazdájukra, és hirtelen a világ legnyugodtabb és legkényelmesebb emberévé válik.

A macskák független állatok, azt csinálnak, amit akarnak, még csak nem is engedelmeskednek gazdájuknak. Csak akkor jönnek hozzájuk, ha akarnak. A macska szerelmesei hasonlóan viselkednek. Nem tesznek semmit akaratuk ellenére, és amikor megteszik, nagyon boldogtalanok. Ezek az emberek szeretik a kényelmet, a sok pihenést és nagyon vigyáznak a megjelenésükre.


Hasonló cikkek

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Itt van. Végre megkínált neked, és olvad a boldogságtól! De mi a teendő, ha nem tetszik az eljegyzési gyűrűd? Nem illik hozzád, kényelmetlen vagy egyszerűen csúnya? Tanácsot adunk!

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.