Miért hisztisek a nők?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztériukra?Nemcsak az erre hajlamos nők, hanem teljesen kiegyensúlyozottak, magabiztosak és intelligensek is a nők hisztisek tudnak lenni . Néha tényleg kevés is elég ahhoz, hogy hisztériát keltsenek. Például, hogy partnereik hogyan bánnak/nem bánnak a nőkkel.

Uraim, ha el akarják kerülni szeretett partnerük hisztérikus viselkedését, vessenek egy pillantást a hisztérikus jelenetek leggyakoribb kiváltóira.

Mit tehetnek, hogy nővé váljanak. 100%-ban hisztis?

Nem figyelsz ji

Gyakran a nők mondják el partnereiknek, hogy szeretik, nem szeretik, szeretik és nem szeretik. Ha ti ragaszkodtok hozzá, a nő legtöbbször elégedett. Ha azonban nem hallgatsz partneredre, vagy figyelmen kívül hagyod az igényeit, az gondot jelent. És ne lepődj meg rajtuk. Ha megígérsz valamit a párodnak, aztán nem tartja be az ígéretét, az idegesítő. Egy nő nem számíthat rád. Ráadásul úgy érezteted a nőkkel, hogy már nem szereted őt olyan hevesen, mint korábban. A nők hisztériájukkal azt akarják mondani neked, hogy azt akarják, hogy észleld őket.

Nem beszélsz vele

Elhallgatsz olyan dolgokról, amelyekről nem akarsz beszélni. a pároddal kapcsolatban? Gyakran váltogatod a beszélgetés tárgyát? Nem válaszol a kedvese kérdéseire? Trükköket keres, hogyan kerülje el a hívást, vagy hogyan késleltesse a lehető legnagyobb mértékben? Akkor egy szép probléma előtt állsz! A nőknek kommunikációra van szükségük az élethez. A hisztérikus panaszok mellett, mint például, hogy nem szereted őt, azt is elmondják neked, hogy nem érdemes pár percnyi közös beszélgetést sem. A nem kellően "kommunikatívan elégedett nők" máshol kezdik keresni a kommunikációt. Hidd el.

Nem mondod el neki, mit érzel iránta.

A nőknek sokkal nagyobb szükségük van arra, hogy valaki bebizonyítsa a szeretetét. Szükségük van a partnereikre, hogy megöleljék, elmondják nekik, mennyire szeretik, milyen szépek, mennyire törődnek velük. Ha a nők ezt nem értik meg, úgy érzik, nem szeretik őket. A nem szeretett nő pedig boldogtalan nő. Ha azt szeretnéd, hogy a párod boldog legyen veled, hallgass rá, hagyd, hogy érezze, hogy szereted, és érezz együtt vele. Meglátod, mennyire hálás lesz a viselkedésedért!

Flörtölni másokkal

Az a tény, hogy a nők általában nem szeretik, ha partnerük más nőkre néz, vagy akár flörtöl is velük. ismert dolog. Ehelyett fordítsd figyelmedet a partneredre, még akkor is, ha nem olyan szép vagy szexi, mint az a nő, aki éppen elsétált melletted. Megérdemli. Ha azonban más stratégiát választasz, látni fogod, hogy partnered elkezd visszahúzódni önmagába, mérges lesz rád, vagy féltékeny hisztérikus jeleneteket kezd rád vetni. És te ezt nem akarod!

Elfelejtetted

Elfelejtetted a közös találkozót? Vagy az ismerkedés évfordulóján, esküvőn, születésnapon, ünnepnapon.....? Megígérted, hogy teszel valamit a párodért, és nem teljesítetted a feladatot? Ha ez a helyzet Önnel, és ezek a helyzetek megőrjítik partnerét, változtasson. Állítson be értesítést a naplójában vagy a mobiltelefonján, hogy egy ilyen helyzet ne ismétlődhessen meg feleslegesen. Nem akarod, hogy párod azt higgye, minden más előbbre való, mint ő és a kapcsolatod!


Hasonló cikkek

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

A házasság időnként nagyon törékeny. Sok pár saját viselkedésével rombolja le. Tudja meg, milyen dolgok tehetik lassan tönkre az egykor szerelmes emberek kapcsolatát.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.