Miért hisztisek a nők?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztériukra?Nemcsak az erre hajlamos nők, hanem teljesen kiegyensúlyozottak, magabiztosak és intelligensek is a nők hisztisek tudnak lenni . Néha tényleg kevés is elég ahhoz, hogy hisztériát keltsenek. Például, hogy partnereik hogyan bánnak/nem bánnak a nőkkel.

Uraim, ha el akarják kerülni szeretett partnerük hisztérikus viselkedését, vessenek egy pillantást a hisztérikus jelenetek leggyakoribb kiváltóira.

Mit tehetnek, hogy nővé váljanak. 100%-ban hisztis?

Nem figyelsz ji

Gyakran a nők mondják el partnereiknek, hogy szeretik, nem szeretik, szeretik és nem szeretik. Ha ti ragaszkodtok hozzá, a nő legtöbbször elégedett. Ha azonban nem hallgatsz partneredre, vagy figyelmen kívül hagyod az igényeit, az gondot jelent. És ne lepődj meg rajtuk. Ha megígérsz valamit a párodnak, aztán nem tartja be az ígéretét, az idegesítő. Egy nő nem számíthat rád. Ráadásul úgy érezteted a nőkkel, hogy már nem szereted őt olyan hevesen, mint korábban. A nők hisztériájukkal azt akarják mondani neked, hogy azt akarják, hogy észleld őket.

Nem beszélsz vele

Elhallgatsz olyan dolgokról, amelyekről nem akarsz beszélni. a pároddal kapcsolatban? Gyakran váltogatod a beszélgetés tárgyát? Nem válaszol a kedvese kérdéseire? Trükköket keres, hogyan kerülje el a hívást, vagy hogyan késleltesse a lehető legnagyobb mértékben? Akkor egy szép probléma előtt állsz! A nőknek kommunikációra van szükségük az élethez. A hisztérikus panaszok mellett, mint például, hogy nem szereted őt, azt is elmondják neked, hogy nem érdemes pár percnyi közös beszélgetést sem. A nem kellően "kommunikatívan elégedett nők" máshol kezdik keresni a kommunikációt. Hidd el.

Nem mondod el neki, mit érzel iránta.

A nőknek sokkal nagyobb szükségük van arra, hogy valaki bebizonyítsa a szeretetét. Szükségük van a partnereikre, hogy megöleljék, elmondják nekik, mennyire szeretik, milyen szépek, mennyire törődnek velük. Ha a nők ezt nem értik meg, úgy érzik, nem szeretik őket. A nem szeretett nő pedig boldogtalan nő. Ha azt szeretnéd, hogy a párod boldog legyen veled, hallgass rá, hagyd, hogy érezze, hogy szereted, és érezz együtt vele. Meglátod, mennyire hálás lesz a viselkedésedért!

Flörtölni másokkal

Az a tény, hogy a nők általában nem szeretik, ha partnerük más nőkre néz, vagy akár flörtöl is velük. ismert dolog. Ehelyett fordítsd figyelmedet a partneredre, még akkor is, ha nem olyan szép vagy szexi, mint az a nő, aki éppen elsétált melletted. Megérdemli. Ha azonban más stratégiát választasz, látni fogod, hogy partnered elkezd visszahúzódni önmagába, mérges lesz rád, vagy féltékeny hisztérikus jeleneteket kezd rád vetni. És te ezt nem akarod!

Elfelejtetted

Elfelejtetted a közös találkozót? Vagy az ismerkedés évfordulóján, esküvőn, születésnapon, ünnepnapon.....? Megígérted, hogy teszel valamit a párodért, és nem teljesítetted a feladatot? Ha ez a helyzet Önnel, és ezek a helyzetek megőrjítik partnerét, változtasson. Állítson be értesítést a naplójában vagy a mobiltelefonján, hogy egy ilyen helyzet ne ismétlődhessen meg feleslegesen. Nem akarod, hogy párod azt higgye, minden más előbbre való, mint ő és a kapcsolatod!


Hasonló cikkek

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvassa el és megtudja.

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.