Minden a csókról és a csókról

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre megtalálhatja a választ a csókokról és csókokról szóló cikkünkben.

Ha egy új kapcsolat elején jársz, és pozitív a kapcsolatod a csókkal, akkor valószínűleg nem fogsz te és a párod. képes legyen elszakadni magától. Csókolsz bárhol és bármikor, amikor csak kedved van, függetlenül attól, hogy tömeg közepén vagy saját otthonodban? Nyugodtan csókolózzon! A csók az egyik legtermészetesebb megnyilvánulása a szeretett személy iránti szeretetnek. A csók az egészségre is jótékony hatással van.

Hogyan látják a nők és a férfiak a csókot?

A nők a csókot a partnersimogatás részének tekintik, és egyben segítő „eszköznek” is. erősíti a partnerkapcsolatokat. A férfiak a csókolózást inkább „eszközként” közelítik meg, hogy felizgassák partnerüket, és jobban felkészítsék őket a közös erotikus játékokra. Abban azonban mindkét nem egyetért, hogy a csókok nagyon kellemesek és hasznosak az egészséges kapcsolat szempontjából.

Nem mindenki szeret csókolózni

A probléma azonban az, hogy nem mindenki pozitív hozzáállással a csók felé. Vannak, akik azért nem csókolóznak, mert félnek a nyálon keresztül terjedő baktériumoktól és betegségektől, mások csak azért nem csókolóznak, mert félnek elkenni a sminket vagy a gondosan sminkelt ajkakat. A csókolózáshoz való hozzáállás néha megváltozik a kapcsolat során. Azok az érzések, amelyeket egy kapcsolat elején csókolózáskor érez, nem tart örökké. Ahogyan a szenvedély idővel elmúlik egy kapcsolatban, úgy a csókolózás is csak egyfajta rituálé válik, melynek során szenvedélyes csókok helyett röpke puszikat adtok egymásnak, vagy idővel teljesen abbahagyjátok a csókolózást. És ez nagy kár. A csók nem csak a testednek, hanem a lelkednek is jótékony hatású. Azt kérdezed, hogy miért?

A csók jótékony hatású

A csókolózás során a legtöbb arcizmot bevonod a „játékba”, és a szexhez hasonlóan kalóriát égetsz el. Nem sok van belőlük, de jó. Az izmok és az ízlelés mellett más érzékszerveket is igénybe vesz a csókolózás során, mint például a szaglás, a tapintás és a hallás. Ez a tény nagymértékben befolyásolja, hogy újra meg akarja-e csókolni az illetőt, vagy sem. Ha kellemesnek találod a pároddal való csókolózást, biztosan újra megpróbálod. Ha valamiért nem tetszik az első csók, nagy valószínűséggel nem akarod újra megcsókolni az illetőt.
A nyálnak köszönhetően a genetikai információ kicserélődik a csók során. Csókolózáskor a férfiak tesztoszteron hormont adnak át a nőknek, ami befolyásolja a partnerek szexuális vágyát. A nők viszont ösztrogént adnak át a férfiaknak, ami befolyásolja a női termékenységet. Minél gyakrabban és szenvedélyesebben csókol, annál jobban vágyik majd a szexre, és annál intenzívebb szexuális élményt fog átélni.

Nincs olyan csók, mint egy csók

A csók nem csak a levegőben küldött csókot, hanem az arcot, a kézcsókot, a gyengéd csókot is, de a szenvedélyes francia csókokat is.
Milyen csókokat gyakorolsz?

Csók az arcon

Az arcon csókolt csókot általában azzal a köszöntéssel társítják, hogy üdvözöljük valakit, akit jól ismer, és akit szívesen lát. Lehet valaki a családból, barát, közeli barát stb. Az arcra vagy gyengéden ajkakra puszit adnak akkor is, ha bemutatnak valakit, akit még nem ismer. Valaki futólag szájon csókol, valaki az egyik arcán, valaki mindkettőn. A nők általában csak utalnak egy csókra, a férfiak olyan csókokat adnak a nőknek, amelyek többnyire valódiak. Tehát nem csak a helyi szokások számítanak, hanem ennek vagy annak az embernek a melegsége is. A meleg öleléssel kombinált arccsókot inkább a fiatalabb generációk használják. Az idősebbek szívesebben adnak és kezet fognak.

A kézcsók, az ún. puszi a tisztelet jeleként

A kézcsókot manapság nem nagyon szokták gyakorolni. Lehet, hogy itt-ott akad egy úriember, aki azzal tisztel meg egy hölgyet, hogy meghajol (vagy letérdel) előtte és gyengéden megcsókolja a tenyerét. De már tényleg kevés az ilyen úriember. Kár. Egy ilyen csóknak megvan (vagy inkább megvolt) a maga varázsa.

A csók légies küldetése

A csóknak ez a formája teljesen semleges, azaz érzelmek nélküli. A szóban forgó személlyel nincs fizikai kapcsolat. Gyakran használják híres emberek, akik puszit küldenek rajongóiknak vagy kisgyermekeiknek, akik integetnek a szüleiknek, és búcsút csókolnak nekik.

Szenvedélyes csók, szerelmes csók, francia csók

Mindhárom A fent említett kifejezések a csókra utalnak, amely a csókolózás egyik legintimebb és egyben legerotikusabb formája. Az ilyen csókok általában sokkal hosszabbak és intenzívebbek, mint a klasszikus szájcsókok. A csók ebben a formában gyakran része a szerelmi előjátéknak, de egyben a szeretett személy iránti bizonyos vonzalom bizonyítéka is.

Tudtad, hogy a csók többet elmondhat rólad, mint gondolnád?

< p>Aszerint, hogy hogyan csókolsz, és milyen kapcsolatod van magával a csókkal, a partnered azonnali ítéletet hozhat rólad. A csókolózás módja elárulja, mennyire vagy szenvedélyes, játékos, agresszív vagy teljesen hideg. A tétova szájcsókok tapasztalatlan és félénk embert jeleznek, a nyelvvel való csókolózás játékos természetű embert jelez. Éppen ellenkezőleg, a lágy, szenvedélyes csókok romantikus lelket jeleznek, míg az agresszív, kemény csókok vezetőt vagy erőszakos személyt. Így attól függően, hogy a szóban forgó személy hogyan csókol, részben megmondhatja, hogyan viszonyul majd partnere a partnerkapcsolathoz.

Fotó forrása: www.doob.cl


Hasonló cikkek

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

Mivel az elvált párok száma folyamatosan növekszik, nem szokatlan, hogy beleszeret valakibe, akinek korábbi kapcsolatából (házasságából) van egy vagy több gyermeke. Hogyan lehet közelebb kerülni "idegen" gyerekekhez? Könnyű, vagy a párod gyerekei pokollá tehetik az életedet?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.