Minden a csókról és a csókról

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre megtalálhatja a választ a csókokról és csókokról szóló cikkünkben.

Ha egy új kapcsolat elején jársz, és pozitív a kapcsolatod a csókkal, akkor valószínűleg nem fogsz te és a párod. képes legyen elszakadni magától. Csókolsz bárhol és bármikor, amikor csak kedved van, függetlenül attól, hogy tömeg közepén vagy saját otthonodban? Nyugodtan csókolózzon! A csók az egyik legtermészetesebb megnyilvánulása a szeretett személy iránti szeretetnek. A csók az egészségre is jótékony hatással van.

Hogyan látják a nők és a férfiak a csókot?

A nők a csókot a partnersimogatás részének tekintik, és egyben segítő „eszköznek” is. erősíti a partnerkapcsolatokat. A férfiak a csókolózást inkább „eszközként” közelítik meg, hogy felizgassák partnerüket, és jobban felkészítsék őket a közös erotikus játékokra. Abban azonban mindkét nem egyetért, hogy a csókok nagyon kellemesek és hasznosak az egészséges kapcsolat szempontjából.

Nem mindenki szeret csókolózni

A probléma azonban az, hogy nem mindenki pozitív hozzáállással a csók felé. Vannak, akik azért nem csókolóznak, mert félnek a nyálon keresztül terjedő baktériumoktól és betegségektől, mások csak azért nem csókolóznak, mert félnek elkenni a sminket vagy a gondosan sminkelt ajkakat. A csókolózáshoz való hozzáállás néha megváltozik a kapcsolat során. Azok az érzések, amelyeket egy kapcsolat elején csókolózáskor érez, nem tart örökké. Ahogyan a szenvedély idővel elmúlik egy kapcsolatban, úgy a csókolózás is csak egyfajta rituálé válik, melynek során szenvedélyes csókok helyett röpke puszikat adtok egymásnak, vagy idővel teljesen abbahagyjátok a csókolózást. És ez nagy kár. A csók nem csak a testednek, hanem a lelkednek is jótékony hatású. Azt kérdezed, hogy miért?

A csók jótékony hatású

A csókolózás során a legtöbb arcizmot bevonod a „játékba”, és a szexhez hasonlóan kalóriát égetsz el. Nem sok van belőlük, de jó. Az izmok és az ízlelés mellett más érzékszerveket is igénybe vesz a csókolózás során, mint például a szaglás, a tapintás és a hallás. Ez a tény nagymértékben befolyásolja, hogy újra meg akarja-e csókolni az illetőt, vagy sem. Ha kellemesnek találod a pároddal való csókolózást, biztosan újra megpróbálod. Ha valamiért nem tetszik az első csók, nagy valószínűséggel nem akarod újra megcsókolni az illetőt.
A nyálnak köszönhetően a genetikai információ kicserélődik a csók során. Csókolózáskor a férfiak tesztoszteron hormont adnak át a nőknek, ami befolyásolja a partnerek szexuális vágyát. A nők viszont ösztrogént adnak át a férfiaknak, ami befolyásolja a női termékenységet. Minél gyakrabban és szenvedélyesebben csókol, annál jobban vágyik majd a szexre, és annál intenzívebb szexuális élményt fog átélni.

Nincs olyan csók, mint egy csók

A csók nem csak a levegőben küldött csókot, hanem az arcot, a kézcsókot, a gyengéd csókot is, de a szenvedélyes francia csókokat is.
Milyen csókokat gyakorolsz?

Csók az arcon

Az arcon csókolt csókot általában azzal a köszöntéssel társítják, hogy üdvözöljük valakit, akit jól ismer, és akit szívesen lát. Lehet valaki a családból, barát, közeli barát stb. Az arcra vagy gyengéden ajkakra puszit adnak akkor is, ha bemutatnak valakit, akit még nem ismer. Valaki futólag szájon csókol, valaki az egyik arcán, valaki mindkettőn. A nők általában csak utalnak egy csókra, a férfiak olyan csókokat adnak a nőknek, amelyek többnyire valódiak. Tehát nem csak a helyi szokások számítanak, hanem ennek vagy annak az embernek a melegsége is. A meleg öleléssel kombinált arccsókot inkább a fiatalabb generációk használják. Az idősebbek szívesebben adnak és kezet fognak.

A kézcsók, az ún. puszi a tisztelet jeleként

A kézcsókot manapság nem nagyon szokták gyakorolni. Lehet, hogy itt-ott akad egy úriember, aki azzal tisztel meg egy hölgyet, hogy meghajol (vagy letérdel) előtte és gyengéden megcsókolja a tenyerét. De már tényleg kevés az ilyen úriember. Kár. Egy ilyen csóknak megvan (vagy inkább megvolt) a maga varázsa.

A csók légies küldetése

A csóknak ez a formája teljesen semleges, azaz érzelmek nélküli. A szóban forgó személlyel nincs fizikai kapcsolat. Gyakran használják híres emberek, akik puszit küldenek rajongóiknak vagy kisgyermekeiknek, akik integetnek a szüleiknek, és búcsút csókolnak nekik.

Szenvedélyes csók, szerelmes csók, francia csók

Mindhárom A fent említett kifejezések a csókra utalnak, amely a csókolózás egyik legintimebb és egyben legerotikusabb formája. Az ilyen csókok általában sokkal hosszabbak és intenzívebbek, mint a klasszikus szájcsókok. A csók ebben a formában gyakran része a szerelmi előjátéknak, de egyben a szeretett személy iránti bizonyos vonzalom bizonyítéka is.

Tudtad, hogy a csók többet elmondhat rólad, mint gondolnád?

< p>Aszerint, hogy hogyan csókolsz, és milyen kapcsolatod van magával a csókkal, a partnered azonnali ítéletet hozhat rólad. A csókolózás módja elárulja, mennyire vagy szenvedélyes, játékos, agresszív vagy teljesen hideg. A tétova szájcsókok tapasztalatlan és félénk embert jeleznek, a nyelvvel való csókolózás játékos természetű embert jelez. Éppen ellenkezőleg, a lágy, szenvedélyes csókok romantikus lelket jeleznek, míg az agresszív, kemény csókok vezetőt vagy erőszakos személyt. Így attól függően, hogy a szóban forgó személy hogyan csókol, részben megmondhatja, hogyan viszonyul majd partnere a partnerkapcsolathoz.

Fotó forrása: www.doob.cl


Hasonló cikkek

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.