Szerelmes egy házas férfiba? Mi van ezzel?

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba az, hogy már van valakije.

Először azt hitted, hogy új szerelem jön. Talán ő sem volt közömbös irántad. Tehát természetesen azt hitted, hogy valami kezd történni köztetek. De aztán történt valami, amire nem számítottál. Információ, hogy házas! Most mi van?

Várjon egy percet

Bármit is gondol, biztosan nincs egyedül. És az a tény, hogy beleszerettél abba, akit beírtál, nem jelenti azt, hogy rossz ember vagy! Ne aggódj. A korai rajongást legjobban a kissé kamaszkori „slamming” kifejezés írja le. Nagyon vonzónak és bizonyos mértékig különlegesnek találja azt a kis embert. Ezek az érzések teljesen valóságosak, és nincs értelme harcolni ellenük vagy önmagát hibáztatni. Ha szerelmedet nem viszonozzák, az magától elmúlik.

Bizonyára beleszerettél egy hírességbe. Fiatal korunkban így tanulunk a kapcsolatokról. De mivel a vonzalom nem volt kölcsönös, ez a szerelem végül elhalványult és teljesen eltűnt. Még ha nem is séta a parkban, csak várj.

Miért mégis vársz?

Emlékszel arra, hogyan mondtuk az elején, hogy beleszeretni a megfelelő pasiba nem nem teszel rossz emberré? Ha be akarja valósítani a fantáziáit és valóra akarja váltani, az már nem olyan egyszerű. Konkrét helyzetedtől függetlenül mindig beleesel a családromboló, a kapcsolatromboló stb. dobozába.

Gondold azt is, ha elméleti barátod elhagyja érted a feleségét, képes leszel-e valaha megbízni benne ? Nem fogod. Nem ítélünk el téged, a szeretetet nem lehet parancsolni. De az esetek túlnyomó többségében egy házas férfival való komoly kapcsolat mindig rosszul végződik. Mindenekelőtt az Ön számára.

Hogyan essünk ki a szerelemből?

A barátok és a családtagok határozottan azt tanácsolják, hogy egyszerűen szakítson meg minden korábbi kapcsolatot. De ez nem mindig könnyű. Néha ez lehetetlen, például nem hagyhatod el a munkahelyed egyik napról a másikra. Ez is teljesen felesleges. A kommunikáció hirtelen megszakadása nem csak Önnek személyesen lenne nehéz. Ha magyarázat nélkül eltűnne, az is nagy valószínűséggel még inkább arra késztetné a férfit, hogy kapcsolatba lépjen veled. Tényleg a legjobb "csak" várni. Nem könnyű, de ez a legbiztosabb módja.

És amíg vár, próbálja ki a következő tippjeinket:

  • Csak máshová irányítsa a figyelmét. Rendeljen néhány hetes edzéstervet, frissítse hobbijait, vegyen negyedévente jegyet a színházba magának és barátjának/anyukájának/húgának.
  • A szokásos beszélgetés során említse meg a feleségét. Kezdje el emlegetni minden alkalommal. Ez emlékezteti Önt és őt arra, hogy létezik, és valódi lény, akinek érzései, álmai és vágyai vannak.
  • Ne válaszoljon privát üzenetekre és hívásokra. Ha munkatársak vagy, csak üzleti szinten folytasd a beszélgetést, és soha ne csússz bele a túlzott ismerkedésbe. Hasonlóképpen más esetekben is. Különösen tartózkodjon a kacér célzásoktól, még akkor is, ha normálisan beszél más barátaival.
  • Keresse meg azokat a dolgokat, amelyek nem tetszenek, és összpontosítson rájuk. Könnyebb abbahagyni azt, hogy szeressen valakit, akinek sok hibája van, mint azt, aki tökéletes az Ön számára. Bármilyen apróságért megy. Van kosz a körme mögött? Beszélgetés közben nézze meg a kezét. Szereted a kutyákat, de ő utál minden állatot? Összpontosítson bosszús és ítélkező megjegyzéseire.
  • Kényeztesd magad. Előfordul, hogy mások jóváhagyását keressük, mert nem értékeljük önmagunkat. Csinálj valami csodálatosat magadért! Töltsön el egy hosszú hétvégét, tanuljon valami újat, foglaljon masszázst, csináljon valami csodálatosat a barátaival. Fuss, hogy élvezd az életet!


Hasonló cikkek

E-mailek, szöveges üzenetek és személyes tárgyak ellenőrzése. Párt hűtlenséggel vádolni. Pontosan így néz ki a morbid féltékenység. Ha szenved tőle, mielőbb szabaduljon meg tőle. Könnyen tönkretehet egy viszonylag jól működő kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan űzd ki a fejedből a morbid féltékenységet.

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.