Szerelmes egy házas férfiba? Mi van ezzel?

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba az, hogy már van valakije.

Először azt hitted, hogy új szerelem jön. Talán ő sem volt közömbös irántad. Tehát természetesen azt hitted, hogy valami kezd történni köztetek. De aztán történt valami, amire nem számítottál. Információ, hogy házas! Most mi van?

Várjon egy percet

Bármit is gondol, biztosan nincs egyedül. És az a tény, hogy beleszerettél abba, akit beírtál, nem jelenti azt, hogy rossz ember vagy! Ne aggódj. A korai rajongást legjobban a kissé kamaszkori „slamming” kifejezés írja le. Nagyon vonzónak és bizonyos mértékig különlegesnek találja azt a kis embert. Ezek az érzések teljesen valóságosak, és nincs értelme harcolni ellenük vagy önmagát hibáztatni. Ha szerelmedet nem viszonozzák, az magától elmúlik.

Bizonyára beleszerettél egy hírességbe. Fiatal korunkban így tanulunk a kapcsolatokról. De mivel a vonzalom nem volt kölcsönös, ez a szerelem végül elhalványult és teljesen eltűnt. Még ha nem is séta a parkban, csak várj.

Miért mégis vársz?

Emlékszel arra, hogyan mondtuk az elején, hogy beleszeretni a megfelelő pasiba nem nem teszel rossz emberré? Ha be akarja valósítani a fantáziáit és valóra akarja váltani, az már nem olyan egyszerű. Konkrét helyzetedtől függetlenül mindig beleesel a családromboló, a kapcsolatromboló stb. dobozába.

Gondold azt is, ha elméleti barátod elhagyja érted a feleségét, képes leszel-e valaha megbízni benne ? Nem fogod. Nem ítélünk el téged, a szeretetet nem lehet parancsolni. De az esetek túlnyomó többségében egy házas férfival való komoly kapcsolat mindig rosszul végződik. Mindenekelőtt az Ön számára.

Hogyan essünk ki a szerelemből?

A barátok és a családtagok határozottan azt tanácsolják, hogy egyszerűen szakítson meg minden korábbi kapcsolatot. De ez nem mindig könnyű. Néha ez lehetetlen, például nem hagyhatod el a munkahelyed egyik napról a másikra. Ez is teljesen felesleges. A kommunikáció hirtelen megszakadása nem csak Önnek személyesen lenne nehéz. Ha magyarázat nélkül eltűnne, az is nagy valószínűséggel még inkább arra késztetné a férfit, hogy kapcsolatba lépjen veled. Tényleg a legjobb "csak" várni. Nem könnyű, de ez a legbiztosabb módja.

És amíg vár, próbálja ki a következő tippjeinket:

  • Csak máshová irányítsa a figyelmét. Rendeljen néhány hetes edzéstervet, frissítse hobbijait, vegyen negyedévente jegyet a színházba magának és barátjának/anyukájának/húgának.
  • A szokásos beszélgetés során említse meg a feleségét. Kezdje el emlegetni minden alkalommal. Ez emlékezteti Önt és őt arra, hogy létezik, és valódi lény, akinek érzései, álmai és vágyai vannak.
  • Ne válaszoljon privát üzenetekre és hívásokra. Ha munkatársak vagy, csak üzleti szinten folytasd a beszélgetést, és soha ne csússz bele a túlzott ismerkedésbe. Hasonlóképpen más esetekben is. Különösen tartózkodjon a kacér célzásoktól, még akkor is, ha normálisan beszél más barátaival.
  • Keresse meg azokat a dolgokat, amelyek nem tetszenek, és összpontosítson rájuk. Könnyebb abbahagyni azt, hogy szeressen valakit, akinek sok hibája van, mint azt, aki tökéletes az Ön számára. Bármilyen apróságért megy. Van kosz a körme mögött? Beszélgetés közben nézze meg a kezét. Szereted a kutyákat, de ő utál minden állatot? Összpontosítson bosszús és ítélkező megjegyzéseire.
  • Kényeztesd magad. Előfordul, hogy mások jóváhagyását keressük, mert nem értékeljük önmagunkat. Csinálj valami csodálatosat magadért! Töltsön el egy hosszú hétvégét, tanuljon valami újat, foglaljon masszázst, csináljon valami csodálatosat a barátaival. Fuss, hogy élvezd az életet!


Hasonló cikkek

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.