Várnád, hogy ez veszélybe sodorja a kapcsolatodat?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Tekintse meg azokat a dolgokat, amelyektől nem várná, hogy próbára tegye a kapcsolatát.

Próbál leszokni egy rossz szokásáról

Dohányzol, bélyegeket gyűjt, sokat eszik, vagy nem tud elmenni egy faszék mellett dupla koppintás nélkül? Nem számít, mi a rossz szokásod. Ez azonban bizonyos mértékig formálja a személyiségedet. Amikor ezután úgy döntesz, hogy szakítasz vele (és meg is teszed), párod elbizonytalanodhat. Nem számít, mennyire dicséretesek az erőfeszítéseid. Ha ugyanaz a rossz szokásod, például mindketten dohányzol, akkor a kevésbé sikeres partnered is féltékeny lehet rád. Hiányzik a támogatás, és őt frusztrálja az a tény, hogy nem tesz semmit a saját rossz szokásai ellen.

Előléptettek

Ez az örömteli Az esemény nagy felfordulást okozhat a magánéletében. Bár több a pénzed és persze sokkal több az önbizalmad, ugyanakkor rengeteg új dolgot kell megtanulnod. És azt is elmondja mindenkinek, aki még mindig hajlandó meghallgatni az előléptetését. Párodnak hirtelen minden nap a szeme előtt van, hogy nem olyan sikeres. A másik probléma a kevesebb idő. A munka elsőbbséget élvez, legalábbis egy ideig, és kedvence elkezdheti úgy érezni, hogy nem értékelik vagy figyelmen kívül hagyják. Tehát a hétvégéket csak egymásnak szenteld, és a kapcsolatod újra rendben lesz.

Új hobbid van

Egy egészséges kapcsolatban vannak saját tevékenységeid, amelyeket nem csinálsz együtt a közös érdekek mellett. Leggyakrabban valamilyen sport, egyéni látogatások valamelyik klubba is gyakoriak. Olvasóklubból a szabad Tibetért harcolók klubjává. Ez azonban egy teljesen új hobbi, amelyre már a kapcsolat alatt is rátalálsz. Ez megváltoztatja az időbeosztásodat és a szokásaidat, és akár másképp kezdesz étkezni. Végül, de nem utolsósorban, hirtelen teljesen más dolgokról és főleg emberekről beszélsz. A rossz szokásokhoz hasonlóan ez is elbizonytalaníthatja kedvesét. Közvetlenül előtte változol meg, és ez egy gyengébb embert eléggé megijeszthet. Légy türelmes, és ne felejts el odafigyelni párodra is.

A közös barátok szakítanak

Úgy tűnik, ennek semmi köze hozzád. Másrészt a szemed előtt van a kapcsolat működési zavarának és az azt követő befejezésének bizonyítéka. Minél jobb barátok vagytok, annál rosszabb lehet számodra a szakításuk. És amikor tényleg közös barátok, az a legrosszabb helyzet. Hirtelen megosztott vagy, mindenki a sajátjára panaszkodik, otthon pedig nem tudod, mit mondj, mit rejts el. Még ha nem is, elgondolkodtat a saját kapcsolatodon, és azon, hogy valóban olyan boldog-e, mint amennyire szeretnél. Ilyen helyzetben sajnos minden tanács drága. Talán az egyetlen, aki segíthet! Ne hagyd, hogy a barátaid hangulata befolyásolja.


Hasonló cikkek

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.