Várnád, hogy ez veszélybe sodorja a kapcsolatodat?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Tekintse meg azokat a dolgokat, amelyektől nem várná, hogy próbára tegye a kapcsolatát.

Próbál leszokni egy rossz szokásáról

Dohányzol, bélyegeket gyűjt, sokat eszik, vagy nem tud elmenni egy faszék mellett dupla koppintás nélkül? Nem számít, mi a rossz szokásod. Ez azonban bizonyos mértékig formálja a személyiségedet. Amikor ezután úgy döntesz, hogy szakítasz vele (és meg is teszed), párod elbizonytalanodhat. Nem számít, mennyire dicséretesek az erőfeszítéseid. Ha ugyanaz a rossz szokásod, például mindketten dohányzol, akkor a kevésbé sikeres partnered is féltékeny lehet rád. Hiányzik a támogatás, és őt frusztrálja az a tény, hogy nem tesz semmit a saját rossz szokásai ellen.

Előléptettek

Ez az örömteli Az esemény nagy felfordulást okozhat a magánéletében. Bár több a pénzed és persze sokkal több az önbizalmad, ugyanakkor rengeteg új dolgot kell megtanulnod. És azt is elmondja mindenkinek, aki még mindig hajlandó meghallgatni az előléptetését. Párodnak hirtelen minden nap a szeme előtt van, hogy nem olyan sikeres. A másik probléma a kevesebb idő. A munka elsőbbséget élvez, legalábbis egy ideig, és kedvence elkezdheti úgy érezni, hogy nem értékelik vagy figyelmen kívül hagyják. Tehát a hétvégéket csak egymásnak szenteld, és a kapcsolatod újra rendben lesz.

Új hobbid van

Egy egészséges kapcsolatban vannak saját tevékenységeid, amelyeket nem csinálsz együtt a közös érdekek mellett. Leggyakrabban valamilyen sport, egyéni látogatások valamelyik klubba is gyakoriak. Olvasóklubból a szabad Tibetért harcolók klubjává. Ez azonban egy teljesen új hobbi, amelyre már a kapcsolat alatt is rátalálsz. Ez megváltoztatja az időbeosztásodat és a szokásaidat, és akár másképp kezdesz étkezni. Végül, de nem utolsósorban, hirtelen teljesen más dolgokról és főleg emberekről beszélsz. A rossz szokásokhoz hasonlóan ez is elbizonytalaníthatja kedvesét. Közvetlenül előtte változol meg, és ez egy gyengébb embert eléggé megijeszthet. Légy türelmes, és ne felejts el odafigyelni párodra is.

A közös barátok szakítanak

Úgy tűnik, ennek semmi köze hozzád. Másrészt a szemed előtt van a kapcsolat működési zavarának és az azt követő befejezésének bizonyítéka. Minél jobb barátok vagytok, annál rosszabb lehet számodra a szakításuk. És amikor tényleg közös barátok, az a legrosszabb helyzet. Hirtelen megosztott vagy, mindenki a sajátjára panaszkodik, otthon pedig nem tudod, mit mondj, mit rejts el. Még ha nem is, elgondolkodtat a saját kapcsolatodon, és azon, hogy valóban olyan boldog-e, mint amennyire szeretnél. Ilyen helyzetben sajnos minden tanács drága. Talán az egyetlen, aki segíthet! Ne hagyd, hogy a barátaid hangulata befolyásolja.


Hasonló cikkek

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.