Várnád, hogy ez veszélybe sodorja a kapcsolatodat?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Tekintse meg azokat a dolgokat, amelyektől nem várná, hogy próbára tegye a kapcsolatát.

Próbál leszokni egy rossz szokásáról

Dohányzol, bélyegeket gyűjt, sokat eszik, vagy nem tud elmenni egy faszék mellett dupla koppintás nélkül? Nem számít, mi a rossz szokásod. Ez azonban bizonyos mértékig formálja a személyiségedet. Amikor ezután úgy döntesz, hogy szakítasz vele (és meg is teszed), párod elbizonytalanodhat. Nem számít, mennyire dicséretesek az erőfeszítéseid. Ha ugyanaz a rossz szokásod, például mindketten dohányzol, akkor a kevésbé sikeres partnered is féltékeny lehet rád. Hiányzik a támogatás, és őt frusztrálja az a tény, hogy nem tesz semmit a saját rossz szokásai ellen.

Előléptettek

Ez az örömteli Az esemény nagy felfordulást okozhat a magánéletében. Bár több a pénzed és persze sokkal több az önbizalmad, ugyanakkor rengeteg új dolgot kell megtanulnod. És azt is elmondja mindenkinek, aki még mindig hajlandó meghallgatni az előléptetését. Párodnak hirtelen minden nap a szeme előtt van, hogy nem olyan sikeres. A másik probléma a kevesebb idő. A munka elsőbbséget élvez, legalábbis egy ideig, és kedvence elkezdheti úgy érezni, hogy nem értékelik vagy figyelmen kívül hagyják. Tehát a hétvégéket csak egymásnak szenteld, és a kapcsolatod újra rendben lesz.

Új hobbid van

Egy egészséges kapcsolatban vannak saját tevékenységeid, amelyeket nem csinálsz együtt a közös érdekek mellett. Leggyakrabban valamilyen sport, egyéni látogatások valamelyik klubba is gyakoriak. Olvasóklubból a szabad Tibetért harcolók klubjává. Ez azonban egy teljesen új hobbi, amelyre már a kapcsolat alatt is rátalálsz. Ez megváltoztatja az időbeosztásodat és a szokásaidat, és akár másképp kezdesz étkezni. Végül, de nem utolsósorban, hirtelen teljesen más dolgokról és főleg emberekről beszélsz. A rossz szokásokhoz hasonlóan ez is elbizonytalaníthatja kedvesét. Közvetlenül előtte változol meg, és ez egy gyengébb embert eléggé megijeszthet. Légy türelmes, és ne felejts el odafigyelni párodra is.

A közös barátok szakítanak

Úgy tűnik, ennek semmi köze hozzád. Másrészt a szemed előtt van a kapcsolat működési zavarának és az azt követő befejezésének bizonyítéka. Minél jobb barátok vagytok, annál rosszabb lehet számodra a szakításuk. És amikor tényleg közös barátok, az a legrosszabb helyzet. Hirtelen megosztott vagy, mindenki a sajátjára panaszkodik, otthon pedig nem tudod, mit mondj, mit rejts el. Még ha nem is, elgondolkodtat a saját kapcsolatodon, és azon, hogy valóban olyan boldog-e, mint amennyire szeretnél. Ilyen helyzetben sajnos minden tanács drága. Talán az egyetlen, aki segíthet! Ne hagyd, hogy a barátaid hangulata befolyásolja.


Hasonló cikkek

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Hogy boldogulsz a kapcsolatodban? Elégedett vagy, vagy úgy érzed, hogy ez nem az igazi? Tudod, hogy a megfelelővel (a megfelelővel) élsz együtt, és maximálisan élvezed az életet, vagy kételkedsz abban, hogy keress jobbat?

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.