Várnád, hogy ez veszélybe sodorja a kapcsolatodat?

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Tekintse meg azokat a dolgokat, amelyektől nem várná, hogy próbára tegye a kapcsolatát.

Próbál leszokni egy rossz szokásáról

Dohányzol, bélyegeket gyűjt, sokat eszik, vagy nem tud elmenni egy faszék mellett dupla koppintás nélkül? Nem számít, mi a rossz szokásod. Ez azonban bizonyos mértékig formálja a személyiségedet. Amikor ezután úgy döntesz, hogy szakítasz vele (és meg is teszed), párod elbizonytalanodhat. Nem számít, mennyire dicséretesek az erőfeszítéseid. Ha ugyanaz a rossz szokásod, például mindketten dohányzol, akkor a kevésbé sikeres partnered is féltékeny lehet rád. Hiányzik a támogatás, és őt frusztrálja az a tény, hogy nem tesz semmit a saját rossz szokásai ellen.

Előléptettek

Ez az örömteli Az esemény nagy felfordulást okozhat a magánéletében. Bár több a pénzed és persze sokkal több az önbizalmad, ugyanakkor rengeteg új dolgot kell megtanulnod. És azt is elmondja mindenkinek, aki még mindig hajlandó meghallgatni az előléptetését. Párodnak hirtelen minden nap a szeme előtt van, hogy nem olyan sikeres. A másik probléma a kevesebb idő. A munka elsőbbséget élvez, legalábbis egy ideig, és kedvence elkezdheti úgy érezni, hogy nem értékelik vagy figyelmen kívül hagyják. Tehát a hétvégéket csak egymásnak szenteld, és a kapcsolatod újra rendben lesz.

Új hobbid van

Egy egészséges kapcsolatban vannak saját tevékenységeid, amelyeket nem csinálsz együtt a közös érdekek mellett. Leggyakrabban valamilyen sport, egyéni látogatások valamelyik klubba is gyakoriak. Olvasóklubból a szabad Tibetért harcolók klubjává. Ez azonban egy teljesen új hobbi, amelyre már a kapcsolat alatt is rátalálsz. Ez megváltoztatja az időbeosztásodat és a szokásaidat, és akár másképp kezdesz étkezni. Végül, de nem utolsósorban, hirtelen teljesen más dolgokról és főleg emberekről beszélsz. A rossz szokásokhoz hasonlóan ez is elbizonytalaníthatja kedvesét. Közvetlenül előtte változol meg, és ez egy gyengébb embert eléggé megijeszthet. Légy türelmes, és ne felejts el odafigyelni párodra is.

A közös barátok szakítanak

Úgy tűnik, ennek semmi köze hozzád. Másrészt a szemed előtt van a kapcsolat működési zavarának és az azt követő befejezésének bizonyítéka. Minél jobb barátok vagytok, annál rosszabb lehet számodra a szakításuk. És amikor tényleg közös barátok, az a legrosszabb helyzet. Hirtelen megosztott vagy, mindenki a sajátjára panaszkodik, otthon pedig nem tudod, mit mondj, mit rejts el. Még ha nem is, elgondolkodtat a saját kapcsolatodon, és azon, hogy valóban olyan boldog-e, mint amennyire szeretnél. Ilyen helyzetben sajnos minden tanács drága. Talán az egyetlen, aki segíthet! Ne hagyd, hogy a barátaid hangulata befolyásolja.


Hasonló cikkek

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.