Olyan helyzetek, amelyek próbára teszik a kapcsolatodat

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek ezek?

Változtat a (rossz) szokásaidon

A szakítás egyik igen gyakori oka meglepően banalitásoknak bizonyul, mint például az, hogy valaki diétát kezd a partnerek. Az étrend megváltoztatása gyakran mindkettőjüket érinti, és persze lehet, hogy nem szeretik. De hasonló hatással van a dohányzás abbahagyása, a kocsmába való nem járás, a sportolás stb. És gyakran negatívan az elején. Kell egy kis idő, mire érzelmileg megbirkózik a vasing eldobásával. A legnehezebb időszak átvészelése igazi próbatétel nem csak egyénileg, hanem kapcsolatod számára is.

Közös barátok

Ezzel semmiképpen sem azt értjük, hogy a közös barátaid kifogások a kapcsolatodra. De ha az egyik párnak vitája van, az gyakran érinti a csoport többi tagját is. Vagy azt akarják, hogy egy tag mellé állj, vagy bűntudatot fogsz érezni amiatt, hogy a dolgok rosszul mennek a szerelmeddel. A szinglik viszont azt a kockázatot kockáztatják, hogy irigykednek szabadságukra és függetlenségükre. Szerencsére ennek az ellenkezője is igaz. A közös barátok segíthetnek felismerni, miért vagytok együtt, és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok.

Új hobbitok van.

Megszokta a rutint, és hirtelen bumm. Az együtt töltött idő az Ön vagy partnere új érdeklődési köréhez igazodik. Sokszor az új ismeretségek, önálló kalandok sem segítenek. Vidd magaddal kedvesedet, mutasd be új barátaid ugyanilyen "süket" partnereinek. Támogassák egymást, hogy megtalálják a saját érdeklődésüket. És mindenekelőtt mutassák meg, mennyire értékelitek egymás támogatását.

Előléptetés

Egy előléptetés nagy ünneplést igényel, és a partnere mindenképpen ezt szeretné. De... A hivatalos felismerés, hogy most valamiben jobb vagy, mint korábban, elég sokat tehet a kapcsolatoddal. Mind a férfiakban, mind a nőkben felébrednek a megrögzött versengő hajlamok. És hirtelen azon kapod magad, hogy féltékeny leszel a sikeresebb partneredre. Ha a legkisebb változást is észreveszed a kapcsolatodban, beszélj róla. Foglalkozzunk vele együtt.


Hasonló cikkek

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, akkor tudjuk, hogyan tudjuk kordában tartani ezeket a hangulatokat!

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.