Olyan helyzetek, amelyek próbára teszik a kapcsolatodat

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek ezek?

Változtat a (rossz) szokásaidon

A szakítás egyik igen gyakori oka meglepően banalitásoknak bizonyul, mint például az, hogy valaki diétát kezd a partnerek. Az étrend megváltoztatása gyakran mindkettőjüket érinti, és persze lehet, hogy nem szeretik. De hasonló hatással van a dohányzás abbahagyása, a kocsmába való nem járás, a sportolás stb. És gyakran negatívan az elején. Kell egy kis idő, mire érzelmileg megbirkózik a vasing eldobásával. A legnehezebb időszak átvészelése igazi próbatétel nem csak egyénileg, hanem kapcsolatod számára is.

Közös barátok

Ezzel semmiképpen sem azt értjük, hogy a közös barátaid kifogások a kapcsolatodra. De ha az egyik párnak vitája van, az gyakran érinti a csoport többi tagját is. Vagy azt akarják, hogy egy tag mellé állj, vagy bűntudatot fogsz érezni amiatt, hogy a dolgok rosszul mennek a szerelmeddel. A szinglik viszont azt a kockázatot kockáztatják, hogy irigykednek szabadságukra és függetlenségükre. Szerencsére ennek az ellenkezője is igaz. A közös barátok segíthetnek felismerni, miért vagytok együtt, és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok.

Új hobbitok van.

Megszokta a rutint, és hirtelen bumm. Az együtt töltött idő az Ön vagy partnere új érdeklődési köréhez igazodik. Sokszor az új ismeretségek, önálló kalandok sem segítenek. Vidd magaddal kedvesedet, mutasd be új barátaid ugyanilyen "süket" partnereinek. Támogassák egymást, hogy megtalálják a saját érdeklődésüket. És mindenekelőtt mutassák meg, mennyire értékelitek egymás támogatását.

Előléptetés

Egy előléptetés nagy ünneplést igényel, és a partnere mindenképpen ezt szeretné. De... A hivatalos felismerés, hogy most valamiben jobb vagy, mint korábban, elég sokat tehet a kapcsolatoddal. Mind a férfiakban, mind a nőkben felébrednek a megrögzött versengő hajlamok. És hirtelen azon kapod magad, hogy féltékeny leszel a sikeresebb partneredre. Ha a legkisebb változást is észreveszed a kapcsolatodban, beszélj róla. Foglalkozzunk vele együtt.


Hasonló cikkek

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.