Olyan helyzetek, amelyek próbára teszik a kapcsolatodat

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek ezek?

Változtat a (rossz) szokásaidon

A szakítás egyik igen gyakori oka meglepően banalitásoknak bizonyul, mint például az, hogy valaki diétát kezd a partnerek. Az étrend megváltoztatása gyakran mindkettőjüket érinti, és persze lehet, hogy nem szeretik. De hasonló hatással van a dohányzás abbahagyása, a kocsmába való nem járás, a sportolás stb. És gyakran negatívan az elején. Kell egy kis idő, mire érzelmileg megbirkózik a vasing eldobásával. A legnehezebb időszak átvészelése igazi próbatétel nem csak egyénileg, hanem kapcsolatod számára is.

Közös barátok

Ezzel semmiképpen sem azt értjük, hogy a közös barátaid kifogások a kapcsolatodra. De ha az egyik párnak vitája van, az gyakran érinti a csoport többi tagját is. Vagy azt akarják, hogy egy tag mellé állj, vagy bűntudatot fogsz érezni amiatt, hogy a dolgok rosszul mennek a szerelmeddel. A szinglik viszont azt a kockázatot kockáztatják, hogy irigykednek szabadságukra és függetlenségükre. Szerencsére ennek az ellenkezője is igaz. A közös barátok segíthetnek felismerni, miért vagytok együtt, és milyen szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok.

Új hobbitok van.

Megszokta a rutint, és hirtelen bumm. Az együtt töltött idő az Ön vagy partnere új érdeklődési köréhez igazodik. Sokszor az új ismeretségek, önálló kalandok sem segítenek. Vidd magaddal kedvesedet, mutasd be új barátaid ugyanilyen "süket" partnereinek. Támogassák egymást, hogy megtalálják a saját érdeklődésüket. És mindenekelőtt mutassák meg, mennyire értékelitek egymás támogatását.

Előléptetés

Egy előléptetés nagy ünneplést igényel, és a partnere mindenképpen ezt szeretné. De... A hivatalos felismerés, hogy most valamiben jobb vagy, mint korábban, elég sokat tehet a kapcsolatoddal. Mind a férfiakban, mind a nőkben felébrednek a megrögzött versengő hajlamok. És hirtelen azon kapod magad, hogy féltékeny leszel a sikeresebb partneredre. Ha a legkisebb változást is észreveszed a kapcsolatodban, beszélj róla. Foglalkozzunk vele együtt.


Hasonló cikkek

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

A kapcsolat elején a párod figyelmes, vidám, vicces, egyszóval tökéletes volt? Mi történt vele hirtelen? Miért lett egy idegesítő idióta, aki nem kommunikál veled, és még mosolyogni sem tud több éves kapcsolat után? Mi a teendő most? Tanuljon meg együtt élni egy ilyen partnerrel, vagy keressen valaki mást?

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.