Ismerkedés középkorban? Miért ne!

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.A férfiak sok okból elhagyják feleségüket/partnerüket. Bármi legyen is a válás vagy a válás oka, az eredmény mindig ugyanaz. Az egyik végén lesz egy nő, aki fél attól, hogy évek óta tartó kapcsolat után hirtelen egyedül marad. Egy nő, akinek valamilyen módon meg kell küzdenie a szakítással. Egy nő, aki az új kezdetre vár.

Válás / válás középkorban

A középkorú szakítás sokkal jobban fáj, mint a tinédzserek szakítása. Hiszen már érzed, hogy nem te vagy a legfiatalabb. Ezen kívül azon gondolkodik, hogy hol és hogyan találkozzon, amikor már csak dolgoznia és gyermekei ellátására lesz ideje. Hol fogsz új szerelmet keresni? Tudsz még flörtölni? Persze lehet, de most már rég nem volt rá szüksége, ezért aggódik. Hidd el, hiába!

Az elhagyott nők önértékelése is nagyon megsérült. Abban a pillanatban, amikor egyedül maradnak, kezdik jobban észrevenni környezetüket, és fiatalabb nőkhöz hasonlítják magukat. Bizonyos esetekben önbecsülésük nagymértékben megsérülhet. Főleg, amikor a volt férjük elhagyta őket egy fiatalabb, szebb, karcsúbb,... nő miatt.

Azt kérdezed magadtól, hogy jobb lenne-e egyedül maradni? Nem volt az! El az ilyen gondolatokkal. Negyven évesen még jó néhány évtizednyi élet vár rád. Ráadásul ne feledd, hogy kettesben jobban megy. Fel a fejjel hölgyeim!

Hogy kezdjetek?

Először is meg kell küzdenetek azzal a ténnyel, hogy a párotok elment, és most van egy új kezdet - új élet. Meg kell tanulnod megbocsátani. Ez az első elv a belső béke eléréséhez. Meg kell tanulnod szeretni is magad. Csak így szerethetsz valaki mást a jövőben. A magabiztos nőknek sokkal nagyobb esélyük van a randevúzásra, mint a bizonytalanoknak. Ha úgy találja, hogy már teljesen beleegyezett a válással/válással, elkezdhet új szerelmet keresni. Ne csináld korábban. Egy új partner csak egy tapasz a válás/válás utáni fájdalomra. És ez nem lenne tisztességes.

Hol nézz körül?

Először is nézz körül. Lehet, hogy van körülötted valaki, aki szintén egyedül van, vagy valaki, akinek ugyanaz a sorsa, mint te. Mi a helyzet a munkahelyi kollégákkal? Van köztük egyedülálló vagy elvált dögös? Ha úgy találja, hogy nem, fontolja meg az internetes randevúzást. Iratkozzon fel egy prémium társkereső oldalra, és keresse ott a boldogságot. Nincs semmi baj az online társkeresővel. Mindenki használja, nemtől, kortól, végzettségtől, szakmától stb. függetlenül. Akkor miért ne próbálhatná ki te is? A statisztikák azt mutatják, hogy minden harmadik pár az interneten találkozik.

Kit keresel?

A legfontosabb, hogy tisztában legyen azzal, kit is keres valójában. Állíts be bizonyos kiválasztási kritériumokat, és ezek szerint szűrj partnereket a társkereső oldalon. Légy aktív. Ne érezd rosszul magad attól, hogy először egy férfihoz közeledsz. Elég gyakori manapság. Az a szabály, hogy az első kapcsolatfelvételnek mindig férfitól kell származnia, már nem érvényes. Ne essen kétségbe, ha a szóban forgó férfi nem válaszol az üzenetére. Vedd nyugodtan. Ez nem válaszol, egy másik fog. Az interneten rengeteg közül lehet választani.

Flört vagy kapcsolat?

Ha randevúzni megy valakivel, próbálja élvezni azt. Ne gondolj arra, hogy mit fogsz csinálni, ha rájössz, hogy jók együtt. Annak ellenére, hogy nagyon régen megesküdtél, hogy soha többé nem fogsz egy lakásban lakni egyetlen pasival sem, hadd menjen a maga útján. Meglátod, mi fejlődik ki a kapcsolatból, és hogyan fogod érezni magad idővel. Eleinte csak randevúzhattok vagy találkozhattok szex céljából, és csak ezután döntitek el, hogy összeköltöztek-e vagy sem. Ne siess, nehogy elhamarkodottan dönts.

És mindenekelőtt légy türelmes, és ne dobj kovakőt a szénába. Ne számítson arra, hogy a társkereső oldalon való regisztráció után egy héten belül új szerelme lesz. Adj időt a randevúzásra, hogy biztosan találkoztál valakivel, akivel igazán kijössz!


Hasonló cikkek

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.