Kövesse ezt az 5 dolgot, és soha nem fog elfelejteni

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

1. Mondja ki hangosan gondolatait

A tisztesség, az iskola, a munka és valójában a társadalom elvei folyamatosan meggyőznek bennünket arról, hogy teljesen őszinte kifejezése meglehetősen káros. Óvatosan kell bánnunk politikai nézeteinkkel, nem szabad kifejeznünk érzéseinket, és ha lehet, "tartsuk be a szánkat". A tisztesség elveit be kell tartani. De dobj el minden manipulatív játékot! Kérdezi valaki, hogy vagy? Válaszolj őszintén. Zavar valami? Bízz magadban. Másképp gondolja? Mondd el, ahogy érzel.

2. Hagyd békén őket

Néha mindenkinek nincs kedve. Legyen szó munkahelyi problémáról vagy csak rossz időről, mindenkinek időnként egyedül kell lennie. Ha érzed ezt a hangulatot, nyertél. Adj nekik teret és időt, hogy a maguk módján foglalkozzanak ezzel. Vagy egyszerűen hagyd őket pihenni. Menj el a barátaiddal, vagy éppen ellenkezőleg, küldd el a társadat. A legjobb egy hétvégére, nagypapa kunyhójában az erdő közepén, vagy bárhol, ahol „újra jól érezheti magát”.

3. Értékeld őket

Emlékezz arra az érzésre, amikor először felnőttként kezelnek. Vagyis egy független és felelősségteljes, saját véleményével rendelkező egyénnek. Add át ezt az érzést kollégádnak. Lehet, hogy kell egy kis gyakorlás, de soha nem törlődik ki senki emlékezetéből.

4. Tanuljanak egymástól

Nagyon tudnak csomót kötni vagy verhetetlen szószt főzni? Bármi is legyen, mindig van valami, amit a másik ember jobban tud csinálni. Tanulj tőlük. Fejezd ki érdeklődésedet. Mutasd meg, hogy felismered a képességeiket. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Ezen kívül egy kis teát is elkölthettek majd együtt. Ne becsülje alá azt az egyszerű tényt, hogy valami újat fog tanulni.

5. Légy önmagad

Csinálj valami váratlant. Mindig viseljen egy bizonyos illatot, vagy viseljen egy színt. Hagyj neki papírüzenetet, készíts drótokból gyűrűket, érezd jól magad a homok színezésében. Keress egy olyan tevékenységet vagy tulajdonságot, amivel csak te rendelkezel, és ne félj megmutatni. Aztán amikor meglátja valahol azt az egy színt, vagy például egy drótgyűrűt, rád fog gondolni.


Hasonló cikkek

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelheti a távolsági kapcsolatot.

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.