Kövesse ezt az 5 dolgot, és soha nem fog elfelejteni

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

1. Mondja ki hangosan gondolatait

A tisztesség, az iskola, a munka és valójában a társadalom elvei folyamatosan meggyőznek bennünket arról, hogy teljesen őszinte kifejezése meglehetősen káros. Óvatosan kell bánnunk politikai nézeteinkkel, nem szabad kifejeznünk érzéseinket, és ha lehet, "tartsuk be a szánkat". A tisztesség elveit be kell tartani. De dobj el minden manipulatív játékot! Kérdezi valaki, hogy vagy? Válaszolj őszintén. Zavar valami? Bízz magadban. Másképp gondolja? Mondd el, ahogy érzel.

2. Hagyd békén őket

Néha mindenkinek nincs kedve. Legyen szó munkahelyi problémáról vagy csak rossz időről, mindenkinek időnként egyedül kell lennie. Ha érzed ezt a hangulatot, nyertél. Adj nekik teret és időt, hogy a maguk módján foglalkozzanak ezzel. Vagy egyszerűen hagyd őket pihenni. Menj el a barátaiddal, vagy éppen ellenkezőleg, küldd el a társadat. A legjobb egy hétvégére, nagypapa kunyhójában az erdő közepén, vagy bárhol, ahol „újra jól érezheti magát”.

3. Értékeld őket

Emlékezz arra az érzésre, amikor először felnőttként kezelnek. Vagyis egy független és felelősségteljes, saját véleményével rendelkező egyénnek. Add át ezt az érzést kollégádnak. Lehet, hogy kell egy kis gyakorlás, de soha nem törlődik ki senki emlékezetéből.

4. Tanuljanak egymástól

Nagyon tudnak csomót kötni vagy verhetetlen szószt főzni? Bármi is legyen, mindig van valami, amit a másik ember jobban tud csinálni. Tanulj tőlük. Fejezd ki érdeklődésedet. Mutasd meg, hogy felismered a képességeiket. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Ezen kívül egy kis teát is elkölthettek majd együtt. Ne becsülje alá azt az egyszerű tényt, hogy valami újat fog tanulni.

5. Légy önmagad

Csinálj valami váratlant. Mindig viseljen egy bizonyos illatot, vagy viseljen egy színt. Hagyj neki papírüzenetet, készíts drótokból gyűrűket, érezd jól magad a homok színezésében. Keress egy olyan tevékenységet vagy tulajdonságot, amivel csak te rendelkezel, és ne félj megmutatni. Aztán amikor meglátja valahol azt az egy színt, vagy például egy drótgyűrűt, rád fog gondolni.


Hasonló cikkek

A tündérmesék tele vannak történetekkel arról, hogy a szerelem a világ legnagyobb ereje, és hogyan győz le minden veszélyt. Sajnos ezek csak mesék. Még a szerelem sem mindenható. Vannak dolgok, amiket nem fog átvinni. Melyek a leggyakoribb hiedelmek az életben, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatban legyél?

A kommunikáció minden kapcsolat alapja. Munkahelyi, partnerségi, baráti szinten kommunikálsz... Egyszerűen fogalmazva, használod nap mint nap. Tehát hogyan kell kinéznie a megfelelő kommunikációnak? Mit tegyünk és mit kerüljünk a kommunikáció során?

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.