Kövesse ezt az 5 dolgot, és soha nem fog elfelejteni

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

1. Mondja ki hangosan gondolatait

A tisztesség, az iskola, a munka és valójában a társadalom elvei folyamatosan meggyőznek bennünket arról, hogy teljesen őszinte kifejezése meglehetősen káros. Óvatosan kell bánnunk politikai nézeteinkkel, nem szabad kifejeznünk érzéseinket, és ha lehet, "tartsuk be a szánkat". A tisztesség elveit be kell tartani. De dobj el minden manipulatív játékot! Kérdezi valaki, hogy vagy? Válaszolj őszintén. Zavar valami? Bízz magadban. Másképp gondolja? Mondd el, ahogy érzel.

2. Hagyd békén őket

Néha mindenkinek nincs kedve. Legyen szó munkahelyi problémáról vagy csak rossz időről, mindenkinek időnként egyedül kell lennie. Ha érzed ezt a hangulatot, nyertél. Adj nekik teret és időt, hogy a maguk módján foglalkozzanak ezzel. Vagy egyszerűen hagyd őket pihenni. Menj el a barátaiddal, vagy éppen ellenkezőleg, küldd el a társadat. A legjobb egy hétvégére, nagypapa kunyhójában az erdő közepén, vagy bárhol, ahol „újra jól érezheti magát”.

3. Értékeld őket

Emlékezz arra az érzésre, amikor először felnőttként kezelnek. Vagyis egy független és felelősségteljes, saját véleményével rendelkező egyénnek. Add át ezt az érzést kollégádnak. Lehet, hogy kell egy kis gyakorlás, de soha nem törlődik ki senki emlékezetéből.

4. Tanuljanak egymástól

Nagyon tudnak csomót kötni vagy verhetetlen szószt főzni? Bármi is legyen, mindig van valami, amit a másik ember jobban tud csinálni. Tanulj tőlük. Fejezd ki érdeklődésedet. Mutasd meg, hogy felismered a képességeiket. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Ezen kívül egy kis teát is elkölthettek majd együtt. Ne becsülje alá azt az egyszerű tényt, hogy valami újat fog tanulni.

5. Légy önmagad

Csinálj valami váratlant. Mindig viseljen egy bizonyos illatot, vagy viseljen egy színt. Hagyj neki papírüzenetet, készíts drótokból gyűrűket, érezd jól magad a homok színezésében. Keress egy olyan tevékenységet vagy tulajdonságot, amivel csak te rendelkezel, és ne félj megmutatni. Aztán amikor meglátja valahol azt az egy színt, vagy például egy drótgyűrűt, rád fog gondolni.


Hasonló cikkek

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

A házasság időnként nagyon törékeny. Sok pár saját viselkedésével rombolja le. Tudja meg, milyen dolgok tehetik lassan tönkre az egykor szerelmes emberek kapcsolatát.

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.