Kövesse ezt az 5 dolgot, és soha nem fog elfelejteni

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

1. Mondja ki hangosan gondolatait

A tisztesség, az iskola, a munka és valójában a társadalom elvei folyamatosan meggyőznek bennünket arról, hogy teljesen őszinte kifejezése meglehetősen káros. Óvatosan kell bánnunk politikai nézeteinkkel, nem szabad kifejeznünk érzéseinket, és ha lehet, "tartsuk be a szánkat". A tisztesség elveit be kell tartani. De dobj el minden manipulatív játékot! Kérdezi valaki, hogy vagy? Válaszolj őszintén. Zavar valami? Bízz magadban. Másképp gondolja? Mondd el, ahogy érzel.

2. Hagyd békén őket

Néha mindenkinek nincs kedve. Legyen szó munkahelyi problémáról vagy csak rossz időről, mindenkinek időnként egyedül kell lennie. Ha érzed ezt a hangulatot, nyertél. Adj nekik teret és időt, hogy a maguk módján foglalkozzanak ezzel. Vagy egyszerűen hagyd őket pihenni. Menj el a barátaiddal, vagy éppen ellenkezőleg, küldd el a társadat. A legjobb egy hétvégére, nagypapa kunyhójában az erdő közepén, vagy bárhol, ahol „újra jól érezheti magát”.

3. Értékeld őket

Emlékezz arra az érzésre, amikor először felnőttként kezelnek. Vagyis egy független és felelősségteljes, saját véleményével rendelkező egyénnek. Add át ezt az érzést kollégádnak. Lehet, hogy kell egy kis gyakorlás, de soha nem törlődik ki senki emlékezetéből.

4. Tanuljanak egymástól

Nagyon tudnak csomót kötni vagy verhetetlen szószt főzni? Bármi is legyen, mindig van valami, amit a másik ember jobban tud csinálni. Tanulj tőlük. Fejezd ki érdeklődésedet. Mutasd meg, hogy felismered a képességeiket. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Ezen kívül egy kis teát is elkölthettek majd együtt. Ne becsülje alá azt az egyszerű tényt, hogy valami újat fog tanulni.

5. Légy önmagad

Csinálj valami váratlant. Mindig viseljen egy bizonyos illatot, vagy viseljen egy színt. Hagyj neki papírüzenetet, készíts drótokból gyűrűket, érezd jól magad a homok színezésében. Keress egy olyan tevékenységet vagy tulajdonságot, amivel csak te rendelkezel, és ne félj megmutatni. Aztán amikor meglátja valahol azt az egy színt, vagy például egy drótgyűrűt, rád fog gondolni.


Hasonló cikkek

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.