Hogyan lehet megnyerni egy szeretőt

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze a férfiját.

Kezdésként még egy apró megjegyzés: A szerető megnyerése valójában nem is olyan nehéz. De mielőtt belevágnál, gondold át, hogy tényleg vissza akarod-e kapni a "hűtlen" férfit. Igen? Tessék.

Használja ki előnyeit

Óriási előnye van a szeretőjével szemben. Szexre fogad, de te ismered az emberedet. Az urak pedig mindig keresnek valakit, akivel beszélgethetnek és megoszthatják életüket. Nem csak azt tudod, hogy mit szeret az ágyban, hanem azt is, hogy milyen ember. Tehát kerülje el mindazt, amit gyűlöl. Hideg vacsorák, sírás, sajnálkozás, már-már detektív nyomozás abban az értelemben, hogy mikor volt kivel és hol... Nem kell főzni, hanem mindig legyen készen valami, amivel öt perc alatt felmelegíthetsz és hasonlóan viselkedhetsz. minden más. Kerüld el azt, amit igazán utál. Az első pillanatokban, amikor dühös vagy a hűtlensége miatt, nehéz lesz. De sokkal megbízhatóbban fogod elűzni azokkal a szemrehányásokkal és hasonlókkal, mint egy bőrönddel az ajtó mögött.

Ne ultimátumot adj

Amit az emberek utálnak, az a szigorú „Te megteszi, vagy...!" És főleg a férfiak. Fürödjön ebben a szerető. Arra fogja rázni a férfiját, hogy szakítson veled, kezdjen el vele együtt élni, mutassa be a barátainak, vagy fenyegetőzni kezd, hogy ha nem mond semmit feleségként, akkor ő maga ír neked stb. és ne szabj semmilyen feltételt. Nem biztos, hogy ezeket magad is meg tudod majd tartani, és ezzel csak ágat vágnál magad alatt. Ne akarj semmit, és hagyd, hogy Ők gondoskodjanak róla. Addig is legalább egyszer átgondolhatja, hogy ez a fickó megéri-e ezt a sok harcot.

Légy türelmes

Legkésőbb ekkorra már világossá kell válnia az embere számára. hogy az általad nagyon jól ismert szerető. Ne adj neki semmit azért, hogy odafusson hozzá. Nemhogy nem adsz magadnak ultimátumokat, de végtelen türelmed is van. Hagyja figyelmen kívül a későn érkezőket, hagyja kommentár nélkül a kifogásait, egyszerűen "várja meg a megfelelő alkalmat". Nyugodtan vigye ki a hálószobából, hagyja, hogy előbb meggondolja magát, de ne tegyen mást. „A vacsora időben volt. Amikor munkában voltál, fel kell melegítened." Használj mindent, amit tudsz és a kezedben van. A büszkeséged nem fog szenvedni a türelemtől, éppen ellenkezőleg. Hagyd, hogy az úrnő meglökje a férfit.

Igen, elhatároztad, hogy kibírod… talán

A fent említett pontokból a férfi számára egyértelműnek kell lennie. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy valóban tudja, hogy hajlandó újjáépíteni a kapcsolatát. Ha ő is megpróbálja. Azonban mindig tartsd észben, hogy ő hozta létre ezt a helyzetet, ezért elsősorban azt kell megpróbálnia korrigálni. Az előző pontokkal többé-kevésbé az arcába nyomod, hogy mit veszítene, ha másért megszökne. Mutasd meg, hogy ha vissza akar jönni, rendben. Hajlandó vagy vele dolgozni a kapcsolatod újjáépítésén. És ha nem akar? Az is jó. Anélkül is biztosan elboldogul.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Az urak jellemzően infantilisak, és kevés férfi tér el ettől az állítástól. A hölgyeknek ezután sokat kell tenniük, hogy megértsék őket. A partner főzési készsége és csillapíthatatlan szexuális vágya közel sem olyan fontos, mint azt gyakran gondolod! Szeretné tudni a férfiak titkos kívánságait? Olyan kapcsolatra vágyik, amelyet néha még ők maguk sem tudnak megnevezni? Szóval itt vannak.

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.