Hogyan lehet megnyerni egy szeretőt

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze a férfiját.

Kezdésként még egy apró megjegyzés: A szerető megnyerése valójában nem is olyan nehéz. De mielőtt belevágnál, gondold át, hogy tényleg vissza akarod-e kapni a "hűtlen" férfit. Igen? Tessék.

Használja ki előnyeit

Óriási előnye van a szeretőjével szemben. Szexre fogad, de te ismered az emberedet. Az urak pedig mindig keresnek valakit, akivel beszélgethetnek és megoszthatják életüket. Nem csak azt tudod, hogy mit szeret az ágyban, hanem azt is, hogy milyen ember. Tehát kerülje el mindazt, amit gyűlöl. Hideg vacsorák, sírás, sajnálkozás, már-már detektív nyomozás abban az értelemben, hogy mikor volt kivel és hol... Nem kell főzni, hanem mindig legyen készen valami, amivel öt perc alatt felmelegíthetsz és hasonlóan viselkedhetsz. minden más. Kerüld el azt, amit igazán utál. Az első pillanatokban, amikor dühös vagy a hűtlensége miatt, nehéz lesz. De sokkal megbízhatóbban fogod elűzni azokkal a szemrehányásokkal és hasonlókkal, mint egy bőrönddel az ajtó mögött.

Ne ultimátumot adj

Amit az emberek utálnak, az a szigorú „Te megteszi, vagy...!" És főleg a férfiak. Fürödjön ebben a szerető. Arra fogja rázni a férfiját, hogy szakítson veled, kezdjen el vele együtt élni, mutassa be a barátainak, vagy fenyegetőzni kezd, hogy ha nem mond semmit feleségként, akkor ő maga ír neked stb. és ne szabj semmilyen feltételt. Nem biztos, hogy ezeket magad is meg tudod majd tartani, és ezzel csak ágat vágnál magad alatt. Ne akarj semmit, és hagyd, hogy Ők gondoskodjanak róla. Addig is legalább egyszer átgondolhatja, hogy ez a fickó megéri-e ezt a sok harcot.

Légy türelmes

Legkésőbb ekkorra már világossá kell válnia az embere számára. hogy az általad nagyon jól ismert szerető. Ne adj neki semmit azért, hogy odafusson hozzá. Nemhogy nem adsz magadnak ultimátumokat, de végtelen türelmed is van. Hagyja figyelmen kívül a későn érkezőket, hagyja kommentár nélkül a kifogásait, egyszerűen "várja meg a megfelelő alkalmat". Nyugodtan vigye ki a hálószobából, hagyja, hogy előbb meggondolja magát, de ne tegyen mást. „A vacsora időben volt. Amikor munkában voltál, fel kell melegítened." Használj mindent, amit tudsz és a kezedben van. A büszkeséged nem fog szenvedni a türelemtől, éppen ellenkezőleg. Hagyd, hogy az úrnő meglökje a férfit.

Igen, elhatároztad, hogy kibírod… talán

A fent említett pontokból a férfi számára egyértelműnek kell lennie. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy valóban tudja, hogy hajlandó újjáépíteni a kapcsolatát. Ha ő is megpróbálja. Azonban mindig tartsd észben, hogy ő hozta létre ezt a helyzetet, ezért elsősorban azt kell megpróbálnia korrigálni. Az előző pontokkal többé-kevésbé az arcába nyomod, hogy mit veszítene, ha másért megszökne. Mutasd meg, hogy ha vissza akar jönni, rendben. Hajlandó vagy vele dolgozni a kapcsolatod újjáépítésén. És ha nem akar? Az is jó. Anélkül is biztosan elboldogul.


Hasonló cikkek

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

A hosszú távú munkakapcsolat kiépítése az élet egyik legnagyobb kihívása. Tiszta utat keresel? Tűzz ki célokat és érd el azokat!

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Az őszinteség nagyon fontos egy kapcsolatban. Enélkül nem tudna olyan szilárd alapokra épülő kapcsolatot építeni, amely még egy partnerválság idején sem omlik meg. De még mindig van néhány dolog, amit mindig meg kell tartanod magadban. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.