Hogyan lehet megnyerni egy szeretőt

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze a férfiját.

Kezdésként még egy apró megjegyzés: A szerető megnyerése valójában nem is olyan nehéz. De mielőtt belevágnál, gondold át, hogy tényleg vissza akarod-e kapni a "hűtlen" férfit. Igen? Tessék.

Használja ki előnyeit

Óriási előnye van a szeretőjével szemben. Szexre fogad, de te ismered az emberedet. Az urak pedig mindig keresnek valakit, akivel beszélgethetnek és megoszthatják életüket. Nem csak azt tudod, hogy mit szeret az ágyban, hanem azt is, hogy milyen ember. Tehát kerülje el mindazt, amit gyűlöl. Hideg vacsorák, sírás, sajnálkozás, már-már detektív nyomozás abban az értelemben, hogy mikor volt kivel és hol... Nem kell főzni, hanem mindig legyen készen valami, amivel öt perc alatt felmelegíthetsz és hasonlóan viselkedhetsz. minden más. Kerüld el azt, amit igazán utál. Az első pillanatokban, amikor dühös vagy a hűtlensége miatt, nehéz lesz. De sokkal megbízhatóbban fogod elűzni azokkal a szemrehányásokkal és hasonlókkal, mint egy bőrönddel az ajtó mögött.

Ne ultimátumot adj

Amit az emberek utálnak, az a szigorú „Te megteszi, vagy...!" És főleg a férfiak. Fürödjön ebben a szerető. Arra fogja rázni a férfiját, hogy szakítson veled, kezdjen el vele együtt élni, mutassa be a barátainak, vagy fenyegetőzni kezd, hogy ha nem mond semmit feleségként, akkor ő maga ír neked stb. és ne szabj semmilyen feltételt. Nem biztos, hogy ezeket magad is meg tudod majd tartani, és ezzel csak ágat vágnál magad alatt. Ne akarj semmit, és hagyd, hogy Ők gondoskodjanak róla. Addig is legalább egyszer átgondolhatja, hogy ez a fickó megéri-e ezt a sok harcot.

Légy türelmes

Legkésőbb ekkorra már világossá kell válnia az embere számára. hogy az általad nagyon jól ismert szerető. Ne adj neki semmit azért, hogy odafusson hozzá. Nemhogy nem adsz magadnak ultimátumokat, de végtelen türelmed is van. Hagyja figyelmen kívül a későn érkezőket, hagyja kommentár nélkül a kifogásait, egyszerűen "várja meg a megfelelő alkalmat". Nyugodtan vigye ki a hálószobából, hagyja, hogy előbb meggondolja magát, de ne tegyen mást. „A vacsora időben volt. Amikor munkában voltál, fel kell melegítened." Használj mindent, amit tudsz és a kezedben van. A büszkeséged nem fog szenvedni a türelemtől, éppen ellenkezőleg. Hagyd, hogy az úrnő meglökje a férfit.

Igen, elhatároztad, hogy kibírod… talán

A fent említett pontokból a férfi számára egyértelműnek kell lennie. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy valóban tudja, hogy hajlandó újjáépíteni a kapcsolatát. Ha ő is megpróbálja. Azonban mindig tartsd észben, hogy ő hozta létre ezt a helyzetet, ezért elsősorban azt kell megpróbálnia korrigálni. Az előző pontokkal többé-kevésbé az arcába nyomod, hogy mit veszítene, ha másért megszökne. Mutasd meg, hogy ha vissza akar jönni, rendben. Hajlandó vagy vele dolgozni a kapcsolatod újjáépítésén. És ha nem akar? Az is jó. Anélkül is biztosan elboldogul.


Hasonló cikkek

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

A kezdeti szerelem gyakran vak. Egy kapcsolat elején nehéz felismerni, hogy kompatibilisek vagytok-e vagy sem. Nem szabad figyelmen kívül hagynod azokat a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy nem vagytok egymásnak valók. Minél előbb felismered ezt és szakítasz, annál kevésbé fog fájni. Olvassa el figyelmesen a négy jelet, amely azt sugallja, hogy nem vagytok igazán alkalmasak egymásnak.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.