Hogyan lehet megnyerni egy szeretőt

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze a férfiját.

Kezdésként még egy apró megjegyzés: A szerető megnyerése valójában nem is olyan nehéz. De mielőtt belevágnál, gondold át, hogy tényleg vissza akarod-e kapni a "hűtlen" férfit. Igen? Tessék.

Használja ki előnyeit

Óriási előnye van a szeretőjével szemben. Szexre fogad, de te ismered az emberedet. Az urak pedig mindig keresnek valakit, akivel beszélgethetnek és megoszthatják életüket. Nem csak azt tudod, hogy mit szeret az ágyban, hanem azt is, hogy milyen ember. Tehát kerülje el mindazt, amit gyűlöl. Hideg vacsorák, sírás, sajnálkozás, már-már detektív nyomozás abban az értelemben, hogy mikor volt kivel és hol... Nem kell főzni, hanem mindig legyen készen valami, amivel öt perc alatt felmelegíthetsz és hasonlóan viselkedhetsz. minden más. Kerüld el azt, amit igazán utál. Az első pillanatokban, amikor dühös vagy a hűtlensége miatt, nehéz lesz. De sokkal megbízhatóbban fogod elűzni azokkal a szemrehányásokkal és hasonlókkal, mint egy bőrönddel az ajtó mögött.

Ne ultimátumot adj

Amit az emberek utálnak, az a szigorú „Te megteszi, vagy...!" És főleg a férfiak. Fürödjön ebben a szerető. Arra fogja rázni a férfiját, hogy szakítson veled, kezdjen el vele együtt élni, mutassa be a barátainak, vagy fenyegetőzni kezd, hogy ha nem mond semmit feleségként, akkor ő maga ír neked stb. és ne szabj semmilyen feltételt. Nem biztos, hogy ezeket magad is meg tudod majd tartani, és ezzel csak ágat vágnál magad alatt. Ne akarj semmit, és hagyd, hogy Ők gondoskodjanak róla. Addig is legalább egyszer átgondolhatja, hogy ez a fickó megéri-e ezt a sok harcot.

Légy türelmes

Legkésőbb ekkorra már világossá kell válnia az embere számára. hogy az általad nagyon jól ismert szerető. Ne adj neki semmit azért, hogy odafusson hozzá. Nemhogy nem adsz magadnak ultimátumokat, de végtelen türelmed is van. Hagyja figyelmen kívül a későn érkezőket, hagyja kommentár nélkül a kifogásait, egyszerűen "várja meg a megfelelő alkalmat". Nyugodtan vigye ki a hálószobából, hagyja, hogy előbb meggondolja magát, de ne tegyen mást. „A vacsora időben volt. Amikor munkában voltál, fel kell melegítened." Használj mindent, amit tudsz és a kezedben van. A büszkeséged nem fog szenvedni a türelemtől, éppen ellenkezőleg. Hagyd, hogy az úrnő meglökje a férfit.

Igen, elhatároztad, hogy kibírod… talán

A fent említett pontokból a férfi számára egyértelműnek kell lennie. Ennek ellenére győződjön meg róla, hogy valóban tudja, hogy hajlandó újjáépíteni a kapcsolatát. Ha ő is megpróbálja. Azonban mindig tartsd észben, hogy ő hozta létre ezt a helyzetet, ezért elsősorban azt kell megpróbálnia korrigálni. Az előző pontokkal többé-kevésbé az arcába nyomod, hogy mit veszítene, ha másért megszökne. Mutasd meg, hogy ha vissza akar jönni, rendben. Hajlandó vagy vele dolgozni a kapcsolatod újjáépítésén. És ha nem akar? Az is jó. Anélkül is biztosan elboldogul.


Hasonló cikkek

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.