5 kérdés, ami megmentheti a kapcsolatot

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elkerülheti.Még egy megjegyzés az elején. A következő mondatok nem önmentőek. Ne várjon velük a kritikus időszakig. Használja őket a kapcsolat során, vagy amikor úgy érzi, hogy szükség van rájuk.

1. "Tehetek valamit, hogy feldobja a napod?"

Fokozza a légkört. Mindegy, hogy kedvence munkahelyi válsággal küzd, vagy csak unatkozik. Bármivel örömet szerezhetsz neki - egy jó vacsorával, egy öleléssel, egy pohár borral/sörrel, vállmasszázzsal... Csak rajtad múlik, hogy mi tud kedveskedni szerelmednek.

2. "Szükséged van több időre magadra?"

Időről időre mindenkinek szüksége van egy kis "szabad" időre. Egy olyan időszak, amikor senki nem fog beszélni vele, nem akar tőle semmit és ideális esetben mindenben egyedül lesz. Ezenkívül ennek az időnek az időtartama személyenként változik. Ez külső körülményektől is függ, például betegségtől vagy munkahelyi stressztől. Ne vegye félre, ha kedvese így válaszol a kérdésére: „Igen, szükségem van rá.” Ha teret ad magának, sok vitát és félreértést megelőzhet.

3. „Szeretnél valamit megváltoztatni intim életünkben?”

A szex az egészséges kapcsolat szerves része. Ez ugyan nem csak rajta múlik, de jelentősen ronthat egy egyébként remek kapcsolatot. Ez a kérdés zseniálisan semleges. Párod nem szégyelli, hogy áthág néhány tabut. Beszélj a leghétköznapibb dolgokról. Még a tisztán magánjellegűeket is.

4. "Stressz most valami? Tudok valamit tenni, hogy segítsek?”

Talán válaszol, talán nem. De legalább előkészíti a terepet a jövő számára. A partnere tudni fogja, hogy bármikor hozzád fordulhat. És ha bizalmaskodnak, azonnal tudni fogja, mire készül. Lehet, hogy azonnal rájössz, miért lett hirtelen olyan ingerlékeny, rosszkedvű vagy kerüli Önt.

5. "Tehetek többet bizonyos helyzetekben?"

Ön nem olvas társa gondolataiban. Így előfordulhat, hogy nem veszi észre a szenvedésüket. Ezzel a kérdéssel megmutatod neki az érdeklődését, a biztosítékot, hogy bármikor megbízhatnak benned, és a megértést is. Talán nem válaszol. Vagy eltalálod azt a pillanatot, amikor valóban szüksége van a támogatásodra. Meglátod.


Hasonló cikkek

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Nem érti, miért volt hűtlen hozzád a partnere? Az urak soha nem csalják meg másod ok nélkül. Megmondjuk, miért teszik ezt.

A kor előrehaladása egyre új kihívásokat hoz, és ez alól a kapcsolatok területe sem kivétel. A főként a teljesítményre és az egyéniségre orientált korszakban egyre gyakrabban panaszkodnak a partnerek az elidegenedésre. Ez a kapcsolat bármely szakaszában megtörténhet, és számos oka lehet. Még ha úgy tűnik, hogy mindened megvan, ígéretes karriered és szerető családod, akkor is magányosnak érezheted magad.

Irigylik azokat a párokat, akik húsz éve együtt vannak, és még mindig erősek? Szeretnél egy hasonló kapcsolatot, de mindig szakítasz? Lehet, hogy csak figyelmen kívül hagysz valami apróságot, amit a hosszú távú párok természetesnek vesznek egy kapcsolatban. Mi tehát a munkakapcsolat titka?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.