5 kérdés, ami megmentheti a kapcsolatot

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elkerülheti.Még egy megjegyzés az elején. A következő mondatok nem önmentőek. Ne várjon velük a kritikus időszakig. Használja őket a kapcsolat során, vagy amikor úgy érzi, hogy szükség van rájuk.

1. "Tehetek valamit, hogy feldobja a napod?"

Fokozza a légkört. Mindegy, hogy kedvence munkahelyi válsággal küzd, vagy csak unatkozik. Bármivel örömet szerezhetsz neki - egy jó vacsorával, egy öleléssel, egy pohár borral/sörrel, vállmasszázzsal... Csak rajtad múlik, hogy mi tud kedveskedni szerelmednek.

2. "Szükséged van több időre magadra?"

Időről időre mindenkinek szüksége van egy kis "szabad" időre. Egy olyan időszak, amikor senki nem fog beszélni vele, nem akar tőle semmit és ideális esetben mindenben egyedül lesz. Ezenkívül ennek az időnek az időtartama személyenként változik. Ez külső körülményektől is függ, például betegségtől vagy munkahelyi stressztől. Ne vegye félre, ha kedvese így válaszol a kérdésére: „Igen, szükségem van rá.” Ha teret ad magának, sok vitát és félreértést megelőzhet.

3. „Szeretnél valamit megváltoztatni intim életünkben?”

A szex az egészséges kapcsolat szerves része. Ez ugyan nem csak rajta múlik, de jelentősen ronthat egy egyébként remek kapcsolatot. Ez a kérdés zseniálisan semleges. Párod nem szégyelli, hogy áthág néhány tabut. Beszélj a leghétköznapibb dolgokról. Még a tisztán magánjellegűeket is.

4. "Stressz most valami? Tudok valamit tenni, hogy segítsek?”

Talán válaszol, talán nem. De legalább előkészíti a terepet a jövő számára. A partnere tudni fogja, hogy bármikor hozzád fordulhat. És ha bizalmaskodnak, azonnal tudni fogja, mire készül. Lehet, hogy azonnal rájössz, miért lett hirtelen olyan ingerlékeny, rosszkedvű vagy kerüli Önt.

5. "Tehetek többet bizonyos helyzetekben?"

Ön nem olvas társa gondolataiban. Így előfordulhat, hogy nem veszi észre a szenvedésüket. Ezzel a kérdéssel megmutatod neki az érdeklődését, a biztosítékot, hogy bármikor megbízhatnak benned, és a megértést is. Talán nem válaszol. Vagy eltalálod azt a pillanatot, amikor valóban szüksége van a támogatásodra. Meglátod.


Hasonló cikkek

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.