5 kérdés, ami megmentheti a kapcsolatot

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elkerülheti.Még egy megjegyzés az elején. A következő mondatok nem önmentőek. Ne várjon velük a kritikus időszakig. Használja őket a kapcsolat során, vagy amikor úgy érzi, hogy szükség van rájuk.

1. "Tehetek valamit, hogy feldobja a napod?"

Fokozza a légkört. Mindegy, hogy kedvence munkahelyi válsággal küzd, vagy csak unatkozik. Bármivel örömet szerezhetsz neki - egy jó vacsorával, egy öleléssel, egy pohár borral/sörrel, vállmasszázzsal... Csak rajtad múlik, hogy mi tud kedveskedni szerelmednek.

2. "Szükséged van több időre magadra?"

Időről időre mindenkinek szüksége van egy kis "szabad" időre. Egy olyan időszak, amikor senki nem fog beszélni vele, nem akar tőle semmit és ideális esetben mindenben egyedül lesz. Ezenkívül ennek az időnek az időtartama személyenként változik. Ez külső körülményektől is függ, például betegségtől vagy munkahelyi stressztől. Ne vegye félre, ha kedvese így válaszol a kérdésére: „Igen, szükségem van rá.” Ha teret ad magának, sok vitát és félreértést megelőzhet.

3. „Szeretnél valamit megváltoztatni intim életünkben?”

A szex az egészséges kapcsolat szerves része. Ez ugyan nem csak rajta múlik, de jelentősen ronthat egy egyébként remek kapcsolatot. Ez a kérdés zseniálisan semleges. Párod nem szégyelli, hogy áthág néhány tabut. Beszélj a leghétköznapibb dolgokról. Még a tisztán magánjellegűeket is.

4. "Stressz most valami? Tudok valamit tenni, hogy segítsek?”

Talán válaszol, talán nem. De legalább előkészíti a terepet a jövő számára. A partnere tudni fogja, hogy bármikor hozzád fordulhat. És ha bizalmaskodnak, azonnal tudni fogja, mire készül. Lehet, hogy azonnal rájössz, miért lett hirtelen olyan ingerlékeny, rosszkedvű vagy kerüli Önt.

5. "Tehetek többet bizonyos helyzetekben?"

Ön nem olvas társa gondolataiban. Így előfordulhat, hogy nem veszi észre a szenvedésüket. Ezzel a kérdéssel megmutatod neki az érdeklődését, a biztosítékot, hogy bármikor megbízhatnak benned, és a megértést is. Talán nem válaszol. Vagy eltalálod azt a pillanatot, amikor valóban szüksége van a támogatásodra. Meglátod.


Hasonló cikkek

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.