Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek annak érdekében, hogy 100%-ra fordítsátok szeretőtöket.

Folyt

A férfiakat rendkívül bosszantónak találják, ha egy nő állandóan azt kérdezi tőlük, hol volt, ki vele volt, hova megy, mikor jön vissza stb. Hidd el, hogy egy ilyen vallomás minden alkalommal, amikor valahova megy, igazi pokol. Hiszen te vagy a szerető társa, akinek a legmesszebbmenőkig megbíznia kell benne, nem pedig egy börtönőr, akinek vigyáznia kellene rá! Mindig emlékezzen erre egy ilyen kihallgatás előtt. Mit vársz tőle, hogy így válaszoljon? „Megmegyek a szeretőmhöz és három óra múlva visszajövök!” Dehogynem! Vagy azt válaszolja, hogy elmegy sörözni a barátaival, vagy valahova sportolni. És mikor jön vissza? Pont amikor visszajön! Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni ezektől a kérdésektől. Vagy hiszel neki, vagy nem. Hiszen te is kimész a barátaiddal borozni vagy szórakozni egy bárba, és szeretsz egy kis magányt élvezni. Helyezze magát abba a helyzetbe, hogy hogyan érezné magát, ha férje vagy barátja rendszeresen végezne hasonló kihallgatásokat, ami kényelmetlenné teszi Önt minden alkalommal, amikor elhagyja a házat. Mindketten úgy élnétek, mint a börtönben. Hiszen nem kérheted meg a párodat, hogy minden szabadidejét csak veled töltse. Kívánj neki jó szórakozást, és hamarosan látni fogod, hogy visszatér a házadba.

A nők elfoglaltsága

A másik dolog, ami igazán bosszantja a férfiakat, az a nők elfoglaltsága. Tehát ha te is azok közé tartozol, akik géppuskaként dördülnek el azonnal, miután párod kinyitotta a lakásod ajtaját, akkor nyugodtan. Hagyd lélegezni, tegyél valami jót a tányérjára enni, és csak ezután kezdj el vele beszélgetni. De lassan, hogy egyáltalán fel tudjon venni téged. Az elején csak a legfontosabb információkat válassza ki. A többit hagyd későbbre. Ne beszéljen túl hosszú mondatokban, ne ismételje el újra és újra ugyanazt. Próbáld meg világosan és tömören kifejezni magad. Csak így biztosíthatja partnere figyelmét.

Az úgynevezett "csirkekommunikáció" a női szókimondáshoz is kapcsolódik. A férfiak gyakran így hívják a nők telefonálását anyukájukkal, barátjukkal, szomszédjukkal, kollégájukkal, nővérükkel, unokatestvérükkel vagy bárki mással. Ha lehetősége van rá, a legtöbb ilyen hívást partnere hallótávolságán kívül intézze. Hiszen ha már napközben felhívod az ötödik embert, és újra meg újra elmondod ugyanazt, az még az erősebb típusokat is fárasztó.

Túl sokat akarsz a férfiaktól

Férfiak gyakran panaszkodnak arra is, hogy a partner/feleség túl sokat akar tőlük. Ilyen helyzetekben át kell gondolni, mennyire elfoglaltak mindketten a munkában, és mit kell tenni a háztartásban. Ha Ön szülési szabadságon van, és a férje ideje nagy részét a munkahelyén tölti, hogy elegendő pénzt keressen az egész családnak, megéljen, gazdálkodjon, kifizesse a jelzáloghitelt stb., akkor gondolja át, hogy szükséges-e neki kell átöltöznie a babát, el kell mennie vásárolni, nyaralni vagy mosogatni, vagy elvégezheti-e ezeket a tevékenységeket napközben, amikor a baba alszik. Ha olyan helyzetben vagy, amikor mindketten munkával vannak elfoglalva, akkor meg kell határozni néhány szabályt, és meg kell állapodni abban, hogy milyen házimunkát fog végezni Ön és melyik partnere. Csak így kerülheti el a szükségtelen találgatásokat a háztartás vezetésével kapcsolatban.

Csak alapos előkészület után szexelj

Miért nem lehetséges, hogy csak úgy szeretkezz, amikor úgy érzed azt? Miért kell minden szex előtt egy órát a fürdőszobában készülődni? Miért nem lehet szexelni előjáték nélkül? Próbáljon meg gondolkodni ezen, és néha tegyen meg mindent, hogy megfeleljen partnerének. Látni fogja, hogy egy ilyen gyors megoldás a konyhában mindkettőtök számára nagyszerű kiegészítést jelenthet a szexuális életében.

Örök (haszontalan) kérdések

Örülök, hogy Ön és a párod kommunikál, de ha naponta megkérdezed, hogy kövér vagy, túl kicsi a melled, túl vastag combod vagy nagy a feneked, akkor hidd el, hogy előbb-utóbb felbosszantod a párodat a kérdéseiddel. Mit kell neki állandóan válaszolnia? Ha elégedetlen magaddal, kezdj el magadon dolgozni. Akkor nem kell feltenni párodnak ezeket a felesleges kérdéseket. Minden bizonnyal magától kezd el dicsérni. Mi a helyzet az olyan kérdésekkel, mint: „Kedvelsz még egyáltalán?”, „Szeretsz”? Persze hogy szeret. Ha nem így lenne, már rég nem lett volna veled!

Mindent tudok, mindent tudok

A férfiak sem szeretik, ha a nők adják nekik tanács. Főleg, ha valami nem megy jól nekik, ahogy azt elképzelnék. Abban a pillanatban a férfiaknak csak egy dologra van szükségük. Nyugalom, hogy meg tudják oldani a dolgot. Ha azonban éppen ebben a pillanatban jössz a párodhoz, és bölcs tanácsokat kezdesz neki adni, tudd, hogy biztosan nem fog ugrálni az örömtől.

Anya vagy szerető?

Ha állandóan szidd a párodat valamiért, aztán fékezzen. Senki sem akarja, hogy mindennap elmondd neki, hogyan igazítsa meg a cipőjét, hova tegye a koszos ruhákat, hogyan mossa ki a mosogatót, hogyan tegye be az edényeket a mosogatógépbe, hogyan igyon a pohárból, hogyan ne nyalja meg az evőeszközöket stb. Ha problémái vannak partnere viselkedésével, beszéljen róla. De a legrosszabb az egészben, amikor feltakarítasz utána minden rendetlenséget, és az első adandó alkalommal őt hibáztatod, amiért a szolgálólányának érzi magát. Ugyanígy, ha kritizálja partnerét mindenért, amit másképp csinál, mint ahogyan te szoktad. Higgye el, hogy inkább az anyjára fog hasonlítani, mint a szeretőre, akivel az életét választotta.


Vigyázzatok tehát, kedves hölgyeim. Ne próbáld a férfiakat felesleges dolgokkal terhelni. Élvezze az életet együtt, mert mindketten jól érzik magukat. Próbáld meg elkerülni a felesleges konfliktusokat. Szeresd magad! Élete biztosan kellemesebb lesz.


Hasonló cikkek

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!