Boldogtalan vagy a kapcsolatodban?

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk Önnek.

Hogyan szabadulhat meg a kapcsolatában lévő feszültségtől? Mit kell tenni, hogy újra boldog legyen az életben? Hogyan lehet visszaadni a szikrát a kapcsolatban, hogy minden olyan legyen, mint korábban?

Minden attól függ, hogyan közelíted meg ezt a problémát. Ebben az esetben ne csak a fejét kövesse, hanem a szívét is. Érzékelje, hogyan érzi magát különböző élethelyzetekben, és ennek megfelelően válasszon megoldásokat.

Válaszoljon a következő kérdésekre:

Mit keres egy kapcsolatban?

Először minden szükséges ahhoz, hogy felismerd, mit vársz a kapcsolattól és a partnertől. Írd le, mi az, ami kiteljesít a kapcsolatodban, mi tesz boldoggá, és éppen ellenkezőleg, mi az, ami bánt és eltántorít a további együttéléstől.

Miért változott meg az együttélés?

Próbáld meg kitalálni, hogy mitől lett a kapcsolatod olyan, amilyen most. Miért érezted magad benne olyan jól korábban és most már nem? Mi váltotta ki a változást partnere vagy Ön viselkedésében? Miért nem tudod most úgy élvezni az életet, mint régen? Miért hallgatsz Miért nem csináltok annyi tevékenységet együtt, mint korábban?

Beszéljétek meg a problémát!

Amikor rájön, mi a baj a kapcsolatában, beszélje meg partnerével, hogy üljön le egy igyál és mindent megbeszélsz együtt. Ne félj ettől, ne félj kifejezni érzelmeidet, ne félj kimondani, amit érzel és mi zajlik éppen benned. Csak így adhat esélyt a kapcsolatának a gyógyulásra.

Maradni vagy távozni?

Ezután kezdjen el azon gondolkodni, hogy mit is szeretne valójában. Adsz még egy esélyt a kapcsolatodnak, vagy annyira elviselhetetlennek találod a helyzetet, hogy ki akarsz lépni a kapcsolatból? Ha úgy döntesz, hogy maradsz, ez a döntés valóban a szívedből jön, vagy inkább mentális döntés? Vagy csak azért maradsz, mert a környezeted és a családod ezt várja el tőled? Ha elmész, úgy gondolod, hogy boldogabb leszel az életben?

Bárhogy is döntesz, először magadra gondolj. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz mit tenni a kapcsolat megmentése érdekében, hogy a szikra soha nem tér vissza a kapcsolatodba, mert már a legjobbat adtad, akkor jobb, ha távozol. Ha szenvedned kellene egy kapcsolatban, nem éred meg sem neked, sem a párodnak. A boldogság nélküli együttélés nem hozna semmit sem neked, sem a "szeretednek".


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelheti a távolsági kapcsolatot.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.