Hogyan lehet fenntartani egy kielégítő partnerséget?

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarthat fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Kommunikáció

Ossza meg egymással érzéseit, gondolatait és véleményét. A kommunikáció elmélyíti és közelebb hozza a kapcsolatot. Időnként mindegyikőtöknek el kell mondania a másiknak, ami eszébe jut. Próbálj te is jó hallgató lenni. Partnere azt akarja, hogy megértse őt.

Nevetés

A nevetés nemcsak meghosszabbítja az életet, hanem elégedettebbé is teszi. Ha gyakran nevettek együtt, és megosztjátok a humorukat, kapcsolatotok csak virágzik.

Támogatjátok egymást

A támogatás nagyon fontos egy kapcsolatban. Minden embernek vannak céljai vagy hobbijai, és egy kis lökésre van szüksége ezek felé. Innentől van egy partner, aki motivál. A nehéz pillanatokban a partner támogatása felbecsülhetetlen.

Tiszteld magad

Ha nem szereted a barátod/barátnőd bizonyos jellemzőit vagy szokásait, akkor nem tudsz mit tenni. Nem változtathatsz meg egy másik embert. Valamit a kapcsolatodért, de meg tudod csinálni. Tiszteld partneredet olyannak, amilyen. Szeresd őt a hibáival együtt. Akkor neki is ugyanúgy kell bánnia veled.

Utazás

Az utazás erősíti a kapcsolatot. Kiszakít a sztereotip napokból, amikor mindig ugyanazokat a problémákat kell megoldania. Ha ismeretlen környezetbe mész, mindketten teljesen más gondolatokkal fognak előállni. Az alkalmankénti utazások felélénkítik kapcsolatát.

Együtt élni

Ha elégedettnek érzi magát, lépjen tovább a kapcsolat következő szakaszába. Költözzön össze. Egyes párok számára ez egy tűzpróba. De csak így tudhatja meg, hogy kompatibilis-e. Ha már az együttélés elején nem szakítasz, az csak erősíti a kapcsolatodat. Közelebb lesztek egymáshoz.

Csók

A testi oldal nagyon fontos egy kapcsolatban. A hosszan tartó és gyakori csókolózás ismét közelebb hoz benneteket egymáshoz. Ha munkában vagy iskolában vagy, mindig alig várod, hogy láthassuk egymást.

Dicsérjétek magatokat

Ne légy feleslegesen gonosz magaddal. Ha valami nem tetszik a párodban, beszélj róla. A sértések és az átkok semmit sem oldanak meg. Emeljék ki egymás pozitív tulajdonságait. Dicsérjétek egymást értük. Csak így nem hal meg a szerelmed.


Hasonló cikkek

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.