Hogyan lehet fenntartani egy kielégítő partnerséget?

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarthat fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Kommunikáció

Ossza meg egymással érzéseit, gondolatait és véleményét. A kommunikáció elmélyíti és közelebb hozza a kapcsolatot. Időnként mindegyikőtöknek el kell mondania a másiknak, ami eszébe jut. Próbálj te is jó hallgató lenni. Partnere azt akarja, hogy megértse őt.

Nevetés

A nevetés nemcsak meghosszabbítja az életet, hanem elégedettebbé is teszi. Ha gyakran nevettek együtt, és megosztjátok a humorukat, kapcsolatotok csak virágzik.

Támogatjátok egymást

A támogatás nagyon fontos egy kapcsolatban. Minden embernek vannak céljai vagy hobbijai, és egy kis lökésre van szüksége ezek felé. Innentől van egy partner, aki motivál. A nehéz pillanatokban a partner támogatása felbecsülhetetlen.

Tiszteld magad

Ha nem szereted a barátod/barátnőd bizonyos jellemzőit vagy szokásait, akkor nem tudsz mit tenni. Nem változtathatsz meg egy másik embert. Valamit a kapcsolatodért, de meg tudod csinálni. Tiszteld partneredet olyannak, amilyen. Szeresd őt a hibáival együtt. Akkor neki is ugyanúgy kell bánnia veled.

Utazás

Az utazás erősíti a kapcsolatot. Kiszakít a sztereotip napokból, amikor mindig ugyanazokat a problémákat kell megoldania. Ha ismeretlen környezetbe mész, mindketten teljesen más gondolatokkal fognak előállni. Az alkalmankénti utazások felélénkítik kapcsolatát.

Együtt élni

Ha elégedettnek érzi magát, lépjen tovább a kapcsolat következő szakaszába. Költözzön össze. Egyes párok számára ez egy tűzpróba. De csak így tudhatja meg, hogy kompatibilis-e. Ha már az együttélés elején nem szakítasz, az csak erősíti a kapcsolatodat. Közelebb lesztek egymáshoz.

Csók

A testi oldal nagyon fontos egy kapcsolatban. A hosszan tartó és gyakori csókolózás ismét közelebb hoz benneteket egymáshoz. Ha munkában vagy iskolában vagy, mindig alig várod, hogy láthassuk egymást.

Dicsérjétek magatokat

Ne légy feleslegesen gonosz magaddal. Ha valami nem tetszik a párodban, beszélj róla. A sértések és az átkok semmit sem oldanak meg. Emeljék ki egymás pozitív tulajdonságait. Dicsérjétek egymást értük. Csak így nem hal meg a szerelmed.


Hasonló cikkek

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

E-mailek, szöveges üzenetek és személyes tárgyak ellenőrzése. Párt hűtlenséggel vádolni. Pontosan így néz ki a morbid féltékenység. Ha szenved tőle, mielőbb szabaduljon meg tőle. Könnyen tönkretehet egy viszonylag jól működő kapcsolatot. Tanácsot adunk, hogyan űzd ki a fejedből a morbid féltékenységet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.