Hogyan lehet fenntartani egy kielégítő partnerséget?

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarthat fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Kommunikáció

Ossza meg egymással érzéseit, gondolatait és véleményét. A kommunikáció elmélyíti és közelebb hozza a kapcsolatot. Időnként mindegyikőtöknek el kell mondania a másiknak, ami eszébe jut. Próbálj te is jó hallgató lenni. Partnere azt akarja, hogy megértse őt.

Nevetés

A nevetés nemcsak meghosszabbítja az életet, hanem elégedettebbé is teszi. Ha gyakran nevettek együtt, és megosztjátok a humorukat, kapcsolatotok csak virágzik.

Támogatjátok egymást

A támogatás nagyon fontos egy kapcsolatban. Minden embernek vannak céljai vagy hobbijai, és egy kis lökésre van szüksége ezek felé. Innentől van egy partner, aki motivál. A nehéz pillanatokban a partner támogatása felbecsülhetetlen.

Tiszteld magad

Ha nem szereted a barátod/barátnőd bizonyos jellemzőit vagy szokásait, akkor nem tudsz mit tenni. Nem változtathatsz meg egy másik embert. Valamit a kapcsolatodért, de meg tudod csinálni. Tiszteld partneredet olyannak, amilyen. Szeresd őt a hibáival együtt. Akkor neki is ugyanúgy kell bánnia veled.

Utazás

Az utazás erősíti a kapcsolatot. Kiszakít a sztereotip napokból, amikor mindig ugyanazokat a problémákat kell megoldania. Ha ismeretlen környezetbe mész, mindketten teljesen más gondolatokkal fognak előállni. Az alkalmankénti utazások felélénkítik kapcsolatát.

Együtt élni

Ha elégedettnek érzi magát, lépjen tovább a kapcsolat következő szakaszába. Költözzön össze. Egyes párok számára ez egy tűzpróba. De csak így tudhatja meg, hogy kompatibilis-e. Ha már az együttélés elején nem szakítasz, az csak erősíti a kapcsolatodat. Közelebb lesztek egymáshoz.

Csók

A testi oldal nagyon fontos egy kapcsolatban. A hosszan tartó és gyakori csókolózás ismét közelebb hoz benneteket egymáshoz. Ha munkában vagy iskolában vagy, mindig alig várod, hogy láthassuk egymást.

Dicsérjétek magatokat

Ne légy feleslegesen gonosz magaddal. Ha valami nem tetszik a párodban, beszélj róla. A sértések és az átkok semmit sem oldanak meg. Emeljék ki egymás pozitív tulajdonságait. Dicsérjétek egymást értük. Csak így nem hal meg a szerelmed.


Hasonló cikkek

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

A statisztikák szerint szinte minden második házasság elválik, és ez a szám nem csökken. Hogyan lehet elkerülni?

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.