Hogyan lehet unatkozni egy kapcsolatban?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Adunk néhány tanácsot.

A magány nem rossz

Néha mindenkinek ki kell kapcsolnia. Képletesen és szó szerint egy zárt ajtó mögé bújva, amin senki nem mehet be. Engedd meg magadnak. Ha először a partneredről van szó, adj neki esélyt, hogy igazán élvezze az egyedüllétet. Mindkét erősségre támaszkodnak, és ismét jól érzik magukat egymás társaságában.

Takarítsatok együtt

Ez szörnyű tanácsnak tűnhet. De olyan aggodalmat tud összehozni egy közös fészekért, mint a kicsi. Együtt részt vesztek a megosztott környezetben. Valami közös dolgot építesz. Ezen kívül mi akadályoz meg abban, hogy csak takarítónői jelmezben vagy megfelelő melegítőnadrágban takarítson, egyébként meztelen testen? A tisztítás ezzel egy kicsit tovább tarthat, de tudja, hogyan kell. Mindenképpen megéri a romantikus pillanatért. A szükséges feladatok mindig várhatnak egy kicsit.

Sportot találjanak együtt

A párok számára nagyon sok sport létezik. Tenisz, különféle táncok, (mini)golf, harcművészetek. A többi sport egyénileg vagy nagy csoportban is űzhető. Ide tartozik a kerékpározás, a pétanque, a jóga, a futás, a biliárd, stb. Biztosan találsz valamit, akár sportrajongó vagy, akár szinte utálod a mozgást. Együtt töltöd az időt, és fizikailag is elfáradsz. A kanapén vagy egyenesen az ágyba zuhanni sokkal elégedettebb.

Kilépés a barátokkal

Ismerd meg egymás barátait. Csodálatos új barátságokat fedezhet fel, kibővítheti látókörét önmaga és ők számára egyaránt, és mindig lesz egy tartalék csapata, akivel együtt csinálhat valamit. Egy párban és egy időben jól ismert emberek között lenni számos előnnyel jár. Új környezetet ismersz meg, csak csoportos játékokat játszhatsz (darts, twister, nemrégiben népszerű Cards Against Humanity), egyedi környezetben ismerkedsz meg, valami atipikus dolgot fogsz csinálni.

Tehát ne várj tovább, és kezdj el harcolni az unalom ellen a kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha a partnered megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem éled meg a reggelt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.