Hogyan lehet unatkozni egy kapcsolatban?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Adunk néhány tanácsot.

A magány nem rossz

Néha mindenkinek ki kell kapcsolnia. Képletesen és szó szerint egy zárt ajtó mögé bújva, amin senki nem mehet be. Engedd meg magadnak. Ha először a partneredről van szó, adj neki esélyt, hogy igazán élvezze az egyedüllétet. Mindkét erősségre támaszkodnak, és ismét jól érzik magukat egymás társaságában.

Takarítsatok együtt

Ez szörnyű tanácsnak tűnhet. De olyan aggodalmat tud összehozni egy közös fészekért, mint a kicsi. Együtt részt vesztek a megosztott környezetben. Valami közös dolgot építesz. Ezen kívül mi akadályoz meg abban, hogy csak takarítónői jelmezben vagy megfelelő melegítőnadrágban takarítson, egyébként meztelen testen? A tisztítás ezzel egy kicsit tovább tarthat, de tudja, hogyan kell. Mindenképpen megéri a romantikus pillanatért. A szükséges feladatok mindig várhatnak egy kicsit.

Sportot találjanak együtt

A párok számára nagyon sok sport létezik. Tenisz, különféle táncok, (mini)golf, harcművészetek. A többi sport egyénileg vagy nagy csoportban is űzhető. Ide tartozik a kerékpározás, a pétanque, a jóga, a futás, a biliárd, stb. Biztosan találsz valamit, akár sportrajongó vagy, akár szinte utálod a mozgást. Együtt töltöd az időt, és fizikailag is elfáradsz. A kanapén vagy egyenesen az ágyba zuhanni sokkal elégedettebb.

Kilépés a barátokkal

Ismerd meg egymás barátait. Csodálatos új barátságokat fedezhet fel, kibővítheti látókörét önmaga és ők számára egyaránt, és mindig lesz egy tartalék csapata, akivel együtt csinálhat valamit. Egy párban és egy időben jól ismert emberek között lenni számos előnnyel jár. Új környezetet ismersz meg, csak csoportos játékokat játszhatsz (darts, twister, nemrégiben népszerű Cards Against Humanity), egyedi környezetben ismerkedsz meg, valami atipikus dolgot fogsz csinálni.

Tehát ne várj tovább, és kezdj el harcolni az unalom ellen a kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

A világon nem találsz tökéletes partnert. De néhány úriember közel kerülhet a tökéletes férfihoz. Te is az lehetsz, de tudnod kell, hogyan kell csinálni. Megmondjuk, milyen legyen a tökéletes partner.

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.