Hogyan lehet unatkozni egy kapcsolatban?

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Adunk néhány tanácsot.

A magány nem rossz

Néha mindenkinek ki kell kapcsolnia. Képletesen és szó szerint egy zárt ajtó mögé bújva, amin senki nem mehet be. Engedd meg magadnak. Ha először a partneredről van szó, adj neki esélyt, hogy igazán élvezze az egyedüllétet. Mindkét erősségre támaszkodnak, és ismét jól érzik magukat egymás társaságában.

Takarítsatok együtt

Ez szörnyű tanácsnak tűnhet. De olyan aggodalmat tud összehozni egy közös fészekért, mint a kicsi. Együtt részt vesztek a megosztott környezetben. Valami közös dolgot építesz. Ezen kívül mi akadályoz meg abban, hogy csak takarítónői jelmezben vagy megfelelő melegítőnadrágban takarítson, egyébként meztelen testen? A tisztítás ezzel egy kicsit tovább tarthat, de tudja, hogyan kell. Mindenképpen megéri a romantikus pillanatért. A szükséges feladatok mindig várhatnak egy kicsit.

Sportot találjanak együtt

A párok számára nagyon sok sport létezik. Tenisz, különféle táncok, (mini)golf, harcművészetek. A többi sport egyénileg vagy nagy csoportban is űzhető. Ide tartozik a kerékpározás, a pétanque, a jóga, a futás, a biliárd, stb. Biztosan találsz valamit, akár sportrajongó vagy, akár szinte utálod a mozgást. Együtt töltöd az időt, és fizikailag is elfáradsz. A kanapén vagy egyenesen az ágyba zuhanni sokkal elégedettebb.

Kilépés a barátokkal

Ismerd meg egymás barátait. Csodálatos új barátságokat fedezhet fel, kibővítheti látókörét önmaga és ők számára egyaránt, és mindig lesz egy tartalék csapata, akivel együtt csinálhat valamit. Egy párban és egy időben jól ismert emberek között lenni számos előnnyel jár. Új környezetet ismersz meg, csak csoportos játékokat játszhatsz (darts, twister, nemrégiben népszerű Cards Against Humanity), egyedi környezetben ismerkedsz meg, valami atipikus dolgot fogsz csinálni.

Tehát ne várj tovább, és kezdj el harcolni az unalom ellen a kapcsolatodban!


Hasonló cikkek

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.