Az erős partnerség titka

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Még senki nem talált fel olyan varázsitalt, amely egy életre szóló szerelmet biztosítana az embereknek. Ezért magának kell elkezdenie intenzíven dolgozni a kapcsolatán. Azt kérdezed, hogyan?

Támogassák egymást

A legfontosabb a kölcsönös támogatás. Nemcsak bonyolult élethelyzetekben kell egymást támogatni, hanem teljesen banális helyzetekben is. Válsághelyzetekben a partner támogatására kétszeresen is szükség van. Ugyanakkor az a legfontosabb, hogy mit tudnak nyújtani a partnerek. A partnerek képesek legyenek meghallgatni egymást, kommunikálni egymással, segíteni tudják egymást, támogassák egymást érdekeikben, mindig álljanak ki egymás mellett.

Tanuljon meg kompromisszumot kötni

A kompromisszumkészség egy másik fontos lépés a boldog kapcsolat felé. Egy kapcsolatban nem túl valószínű, hogy te és szerelmed mindenben egyetértenek. Nem kell csak egy nagy döntésnek lennie, hanem véleményeknek is kell lennie a háztartás vezetésével, a gyerekneveléssel, a vásárlással, a hétvégi kirándulással kapcsolatban. Ha mindannyiótoknak más elképzelése van arról, hogyan fog menni a dolgok, akkor meg kell tudnia beszélni ezt a partnerével, és közös megoldást kell találnia. Az ideális, ha kompromisszumot talál a két javaslat között, vagy megállapodik abban, hogy az egyik a tiéd lesz, a másik pedig figyelembe veszi partnere kívánságait. Amikor kompromisszumot kötsz, soha ne érezd úgy, hogy a szükségleteid rovására engedsz a partnerednek, de a kompromisszum hatására úgy érezheted, hogy megtaláltad a közös megoldást, ami mindkettőtöknek előnyös.

< h2>Közös kommunikáció

A partnerség mindkét fent említett építőelemében megemlítettük a kommunikációt. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Ahogyan a legjobb barátaiddal tudsz nagyszerűen elbeszélgetni, úgy a partnereddel is remekül kell tudnod beszélgetni. Az elégtelen vagy nem megfelelő kommunikáció az emberek szakításának/válásának leggyakoribb oka. Tanuljatok meg beszélni egymással. Tanuld meg elmondani, mit érzel. Tanulj meg beszélni a pároddal arról, hogy mit szeretsz, min szeretnél változtatni, mi zavar. Csak így tudhatod, milyen irányba indulj el a kapcsolatodban. Ha tudod, mi zavarja partneredet, biztosan találsz módot a hangulatának javítására. Ugyanígy Ön és partnere is örülhet majd a sikerének, ha megosztja veled örömét. Soha ne becsüld alá a kommunikációt egy kapcsolatban! Ha nem beszéltek egymással, nem tudtok együtt élni.

Érintés, intimitás, szex

Ez a három dolog is minden boldog kapcsolat velejárója. Ha a kapcsolat csak a szexen alapul, nem fog sokáig tartani. Ha a partnerek nem csak verbálisan, hanem például egymás megérintésével, öleléssel, csókkal, simogatással, kézfogással is tudnak ragaszkodást kimutatni, szeretetüket kifejezni, akkor több mint valószínű, hogy kapcsolatukat is tele van vágy és vágy, szenvedély. A vágy és a szenvedély ekkor nagyon közel áll a szokásos szexhez. Ha azt gondolja, hogy minden gyengédség szükségtelen egy kapcsolatban, hogy a szex elég egy boldog kapcsolathoz, akkor téved. Ha a kapcsolatból eltűnik a gyengédség, előbb-utóbb az egyik partner elveszti érdeklődését a szerelem iránt. És ha neked nem megy az ágyban, akkor neked egyáltalán nem fog. Kevés kapcsolat nyújt kölcsönös kielégítést gyengédség, intimitás és szex nélkül.

Most már tudod az erős partnerkapcsolat titkát. Próbáljon meg dolgozni azokon a területeken, ahol a kapcsolata megingott. Látni fogja, hogy ha Ön és partnere erőfeszítéseket tesz, mindketten elégedettek lesztek a végén.


Hasonló cikkek

A nők gyakran ingerlékenyek, állandóan változtatják a hangulatot és mindent túlreagálnak? A hisztéria már régen kikerült az orvosi könyvekből, mint betegség. Ennek ellenére sok nőt hisztérikusnak bélyegeznek. De mi történik, ha egy "hisztériás roham" hatalmába kerít egy srácot?

Minden kapcsolat válságba kerülhet. Csak rajtad múlik, hogy ki tudsz-e lépni belőle vagy sem. Mutatunk 5 kifejezést, amelyeket jó megtanulni. Nekik köszönhetően a legnagyobb válságot is elháríthatja.

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.