Az erős partnerség titka

A szilárd partnerség az, amire szinte mindannyian vágynak. De nem mindenki álma válik valóra. Az emberek nagy része elégedetlen jelenlegi párkapcsolatával, az emberek nagy része még mindig keresi az igazit. Talán egyszerűen nem tud szilárd partnerséget fenntartani. Melyek a két ember boldog kapcsolatának alapkövei?

Még senki nem talált fel olyan varázsitalt, amely egy életre szóló szerelmet biztosítana az embereknek. Ezért magának kell elkezdenie intenzíven dolgozni a kapcsolatán. Azt kérdezed, hogyan?

Támogassák egymást

A legfontosabb a kölcsönös támogatás. Nemcsak bonyolult élethelyzetekben kell egymást támogatni, hanem teljesen banális helyzetekben is. Válsághelyzetekben a partner támogatására kétszeresen is szükség van. Ugyanakkor az a legfontosabb, hogy mit tudnak nyújtani a partnerek. A partnerek képesek legyenek meghallgatni egymást, kommunikálni egymással, segíteni tudják egymást, támogassák egymást érdekeikben, mindig álljanak ki egymás mellett.

Tanuljon meg kompromisszumot kötni

A kompromisszumkészség egy másik fontos lépés a boldog kapcsolat felé. Egy kapcsolatban nem túl valószínű, hogy te és szerelmed mindenben egyetértenek. Nem kell csak egy nagy döntésnek lennie, hanem véleményeknek is kell lennie a háztartás vezetésével, a gyerekneveléssel, a vásárlással, a hétvégi kirándulással kapcsolatban. Ha mindannyiótoknak más elképzelése van arról, hogyan fog menni a dolgok, akkor meg kell tudnia beszélni ezt a partnerével, és közös megoldást kell találnia. Az ideális, ha kompromisszumot talál a két javaslat között, vagy megállapodik abban, hogy az egyik a tiéd lesz, a másik pedig figyelembe veszi partnere kívánságait. Amikor kompromisszumot kötsz, soha ne érezd úgy, hogy a szükségleteid rovására engedsz a partnerednek, de a kompromisszum hatására úgy érezheted, hogy megtaláltad a közös megoldást, ami mindkettőtöknek előnyös.

< h2>Közös kommunikáció

A partnerség mindkét fent említett építőelemében megemlítettük a kommunikációt. A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Ahogyan a legjobb barátaiddal tudsz nagyszerűen elbeszélgetni, úgy a partnereddel is remekül kell tudnod beszélgetni. Az elégtelen vagy nem megfelelő kommunikáció az emberek szakításának/válásának leggyakoribb oka. Tanuljatok meg beszélni egymással. Tanuld meg elmondani, mit érzel. Tanulj meg beszélni a pároddal arról, hogy mit szeretsz, min szeretnél változtatni, mi zavar. Csak így tudhatod, milyen irányba indulj el a kapcsolatodban. Ha tudod, mi zavarja partneredet, biztosan találsz módot a hangulatának javítására. Ugyanígy Ön és partnere is örülhet majd a sikerének, ha megosztja veled örömét. Soha ne becsüld alá a kommunikációt egy kapcsolatban! Ha nem beszéltek egymással, nem tudtok együtt élni.

Érintés, intimitás, szex

Ez a három dolog is minden boldog kapcsolat velejárója. Ha a kapcsolat csak a szexen alapul, nem fog sokáig tartani. Ha a partnerek nem csak verbálisan, hanem például egymás megérintésével, öleléssel, csókkal, simogatással, kézfogással is tudnak ragaszkodást kimutatni, szeretetüket kifejezni, akkor több mint valószínű, hogy kapcsolatukat is tele van vágy és vágy, szenvedély. A vágy és a szenvedély ekkor nagyon közel áll a szokásos szexhez. Ha azt gondolja, hogy minden gyengédség szükségtelen egy kapcsolatban, hogy a szex elég egy boldog kapcsolathoz, akkor téved. Ha a kapcsolatból eltűnik a gyengédség, előbb-utóbb az egyik partner elveszti érdeklődését a szerelem iránt. És ha neked nem megy az ágyban, akkor neked egyáltalán nem fog. Kevés kapcsolat nyújt kölcsönös kielégítést gyengédség, intimitás és szex nélkül.

Most már tudod az erős partnerkapcsolat titkát. Próbáljon meg dolgozni azokon a területeken, ahol a kapcsolata megingott. Látni fogja, hogy ha Ön és partnere erőfeszítéseket tesz, mindketten elégedettek lesztek a végén.


Hasonló cikkek

A hűtlenség minden kapcsolat egyik legnagyobb réme. De mi lenne, ha tudnánk, hogyan biztosíthatjuk szerelmünk hűségét? Nem kell láncon tartani őket! Csak kövesse ezt az öt lépést.

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.