szerelmes vagy A tudósok tudják a választ

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

1. „Megrészegedettnek érzi magát”

A Kinsey Intézet összehasonlította az újonnan szerelmesek és az alkohol-, cigaretta- és drogfüggők agyát. Az eredmények megdöbbentőek voltak: az újonnan szerelmesek agyképei gyakorlatilag megegyeztek a kokainfüggőkével! Tehát a "mint részeg / részeg" egyáltalán nem áll messze az igazságtól. Kivéve, hogy sokkal hangsúlyosabb. Folyamatosan úgy érzed, hogy mámorban vagy? Akkor valószínűleg fülig szerelmes vagy.

2. Nem érzel fájdalmat

A szerelmes boldog anyák sokkal kevesebb fájdalmat éreznek a szülés során, mint a hajadonok. A szerelmes urak viszont nagyobb veszélyt is kibírnak, ami korábban a veszélyes foglalkozásokban hasznos volt. Ma már nem veszik észre a kényelmetlen cipőket, a főnök piszkálását, a barátok "jópofa" ütéseit vagy a borotválkozási sérüléseket. De semmiképpen nem javasoljuk, hogy megpróbálja eltörni a karját, csak azért, hogy lássa, mennyire fog fájni. Különben is, a szerelem tudományosan bizonyítottan enyhíti a fájdalmat! Tehát legalább párban menjen el a fogorvoshoz.

3. Bizonyos dolgok nem bánják

Ha eddig rendes volt, hirtelen azt tapasztalhatja, hogy lakása már nem úgy néz ki, mint egy ketrec. A Kaliforniai Egyetem még megerősítette, hogy még a visszataszító dolgok tévében való nézése is egy kicsit kevésbé zavar. Hirtelen meg tudod nézni, ahogy az állatokat etetik, és magad is megeheted? Ez mire való? Szerelmesként sokkal szívesebben osztasz meg egy ágyat, egy tányért, és igen, a csókolózás sem okoz gondot.

4. Többet izzadsz

Ez a bosszantó dolog. Ha hirtelen a szokásosnál jobban izzad, vagy akár szédül is, nem arról van szó, hogy valami nincs rendben veled. Kezdsz beleszeretni. Ha csak arra a személyre gondol, testében a stresszhez hasonló tünetek jelentkeznek, amelyek közül az egyik a fokozott izzadás. Igen, jön a nyár, de tényleg csak az emelkedő hőmérséklet miatt izzad? Ne aggódj, ha jobban megismeritek egymást, ezek az érzések nagyon kellemes érzésekké válnak.

5. Új dolgok kipróbálása

Hirtelen kísértést érez, hogy elkezdjen jógázni, vagy több erősítő edzésen gondolkodik? Bár lehet, hogy még nem tudod, de tudat alatt arra készülsz, hogy lenyűgözd új szerelmedet. Ez nem csak az érdekes tevékenységek listáját jelenti, hanem a tested felépítését és az egészséged javítását is, hogy több kilométeres sétát is lehessen tenni együtt. A tanulmányok egyetértenek abban, hogy azok, akik szerelmesnek tartják magukat, sokkal hajlamosabbak új dolgok kipróbálására. Még akkor is, ha korábban gyűlölték őket, vagy nevetségesnek találták őket.

Ez megfelel Önnek? Szóval menj, készülj egy randevúra!


Hasonló cikkek

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

A férfiak hűtlensége gyakorlatilag általános. De a nők is lehetnek hűtlenek. És azt is, hogy azok. Érdekelne, hogy van-e otthon ilyen partner?

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.