szerelmes vagy A tudósok tudják a választ

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

1. „Megrészegedettnek érzi magát”

A Kinsey Intézet összehasonlította az újonnan szerelmesek és az alkohol-, cigaretta- és drogfüggők agyát. Az eredmények megdöbbentőek voltak: az újonnan szerelmesek agyképei gyakorlatilag megegyeztek a kokainfüggőkével! Tehát a "mint részeg / részeg" egyáltalán nem áll messze az igazságtól. Kivéve, hogy sokkal hangsúlyosabb. Folyamatosan úgy érzed, hogy mámorban vagy? Akkor valószínűleg fülig szerelmes vagy.

2. Nem érzel fájdalmat

A szerelmes boldog anyák sokkal kevesebb fájdalmat éreznek a szülés során, mint a hajadonok. A szerelmes urak viszont nagyobb veszélyt is kibírnak, ami korábban a veszélyes foglalkozásokban hasznos volt. Ma már nem veszik észre a kényelmetlen cipőket, a főnök piszkálását, a barátok "jópofa" ütéseit vagy a borotválkozási sérüléseket. De semmiképpen nem javasoljuk, hogy megpróbálja eltörni a karját, csak azért, hogy lássa, mennyire fog fájni. Különben is, a szerelem tudományosan bizonyítottan enyhíti a fájdalmat! Tehát legalább párban menjen el a fogorvoshoz.

3. Bizonyos dolgok nem bánják

Ha eddig rendes volt, hirtelen azt tapasztalhatja, hogy lakása már nem úgy néz ki, mint egy ketrec. A Kaliforniai Egyetem még megerősítette, hogy még a visszataszító dolgok tévében való nézése is egy kicsit kevésbé zavar. Hirtelen meg tudod nézni, ahogy az állatokat etetik, és magad is megeheted? Ez mire való? Szerelmesként sokkal szívesebben osztasz meg egy ágyat, egy tányért, és igen, a csókolózás sem okoz gondot.

4. Többet izzadsz

Ez a bosszantó dolog. Ha hirtelen a szokásosnál jobban izzad, vagy akár szédül is, nem arról van szó, hogy valami nincs rendben veled. Kezdsz beleszeretni. Ha csak arra a személyre gondol, testében a stresszhez hasonló tünetek jelentkeznek, amelyek közül az egyik a fokozott izzadás. Igen, jön a nyár, de tényleg csak az emelkedő hőmérséklet miatt izzad? Ne aggódj, ha jobban megismeritek egymást, ezek az érzések nagyon kellemes érzésekké válnak.

5. Új dolgok kipróbálása

Hirtelen kísértést érez, hogy elkezdjen jógázni, vagy több erősítő edzésen gondolkodik? Bár lehet, hogy még nem tudod, de tudat alatt arra készülsz, hogy lenyűgözd új szerelmedet. Ez nem csak az érdekes tevékenységek listáját jelenti, hanem a tested felépítését és az egészséged javítását is, hogy több kilométeres sétát is lehessen tenni együtt. A tanulmányok egyetértenek abban, hogy azok, akik szerelmesnek tartják magukat, sokkal hajlamosabbak új dolgok kipróbálására. Még akkor is, ha korábban gyűlölték őket, vagy nevetségesnek találták őket.

Ez megfelel Önnek? Szóval menj, készülj egy randevúra!


Hasonló cikkek

Az együttélés egy párban soha nem könnyű. Leginkább minden kapcsolatban találkozunk problémákkal. De mi van akkor, ha a barátod néhány hónapnyi randevú után elhagy? Lehet, hogy te követed el azokat a hibákat, amelyek bármelyik férfi kedvét elriasztják. Mit kell tehát elkerülni?

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.