A házas férfiak elégedetlenségének okai

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a boldog házasság legnagyobb gyilkosai egy férfi szemszögéből?

Minden munka, semmi szórakozás

A kapcsolat elején mindig csináltál valamit. Még a tévé előtt eltöltött este is alapvetően a közös tervetek volt. Ritkán fejezte be a filmnézést, és azonnal lefeküdt. Ha az ilyen események és cselekedetek egyre ritkábban fordulnak elő a párkapcsolatodban, akkor kezd unatkozni, és előbb-utóbb a kapcsolatod is napi rutinná válik. És te ezt biztosan nem akarod!

Még mindig ugyanaz a nem

A közhiedelem ellenére a férfiak megértik, hogy a nőknek nincs mindig kedvük szeretkezni. Ami zavarja őket, az mindenekelőtt az unalom! Ha a partnernek csak szerda esténként szabad szexelnie, és nem érdekli a misszionáriuson kívüli más pozíció, hamar megunja. És ha máshol kukucskál, nem fog sokáig várni. Nos, mondd, élvezed a sztereotípiát?

Apró hétköznapi panaszok

Amint egy férfi hazajön, a párja kirakja rá mindazt, ami a nap folyamán történt vele. Este lefekvés előtt ismét felsorolja, hogy mit kell javítani, és minden reggel rendszeresen megkérdezi tőle, hogy kér-e kávét vagy teát, pedig évek óta teát mond. Mindenkinek szüksége van a pihenésre. Nem illik őt minden szabad pillanatban aggodalmakba keverni. Hadd lélegezzen ki ő is. Beszéljen másról is, mint a mindennapi gondokról.

A gyerekek minden helyet elfoglalnak

A csecsemők szinte folyamatos gondozást igényelnek, és ez az életkorral csak nagyon lassan változik. De még ha nehéznek is tűnik, a gyerekek nem jelentik az egész életedet. Önök is partnerek, alkalmazottak, barátok.... Járjatok rendszeresen még több éves kapcsolat után is. Amikor a gyerekek elalszanak, fordítsa az időt más témákra, mint az iskolai osztályzatokra, uzsonnára, vagy azon vitákra, hogy a szomszéd Jiříček soha nem jön haza sárosan. Főleg saját magadra fordíts időt!


Hasonló cikkek

A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak... Biztosan mindenki ismeri ezt a kifejezést, igaz? Ön is úgy érzi néha, hogy egyszerűen egyáltalán nem érti a partnerét? Vagy ideges, és nyilvánvalóan arra vár, hogy bocsánatot kérj? De mi van, ha nem igazán tudod, mi történt? Öt olyan női mondatot hozunk nektek, amelyeket biztosan nem akartok hallani.

Kezd el csókolózni, de a párod eltávolodott tőled? Megemelkedik a pulzusa és izgatottnak érzi magát, míg a partnere nem? Valami elromlott? Lehet, hogy nem vagy jó csókos. Hogyan lehet felismerni, hogy az elvonás hátterében a csókolózás hiánya vagy egyéb probléma áll?

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.