A házas férfiak elégedetlenségének okai

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a boldog házasság legnagyobb gyilkosai egy férfi szemszögéből?

Minden munka, semmi szórakozás

A kapcsolat elején mindig csináltál valamit. Még a tévé előtt eltöltött este is alapvetően a közös tervetek volt. Ritkán fejezte be a filmnézést, és azonnal lefeküdt. Ha az ilyen események és cselekedetek egyre ritkábban fordulnak elő a párkapcsolatodban, akkor kezd unatkozni, és előbb-utóbb a kapcsolatod is napi rutinná válik. És te ezt biztosan nem akarod!

Még mindig ugyanaz a nem

A közhiedelem ellenére a férfiak megértik, hogy a nőknek nincs mindig kedvük szeretkezni. Ami zavarja őket, az mindenekelőtt az unalom! Ha a partnernek csak szerda esténként szabad szexelnie, és nem érdekli a misszionáriuson kívüli más pozíció, hamar megunja. És ha máshol kukucskál, nem fog sokáig várni. Nos, mondd, élvezed a sztereotípiát?

Apró hétköznapi panaszok

Amint egy férfi hazajön, a párja kirakja rá mindazt, ami a nap folyamán történt vele. Este lefekvés előtt ismét felsorolja, hogy mit kell javítani, és minden reggel rendszeresen megkérdezi tőle, hogy kér-e kávét vagy teát, pedig évek óta teát mond. Mindenkinek szüksége van a pihenésre. Nem illik őt minden szabad pillanatban aggodalmakba keverni. Hadd lélegezzen ki ő is. Beszéljen másról is, mint a mindennapi gondokról.

A gyerekek minden helyet elfoglalnak

A csecsemők szinte folyamatos gondozást igényelnek, és ez az életkorral csak nagyon lassan változik. De még ha nehéznek is tűnik, a gyerekek nem jelentik az egész életedet. Önök is partnerek, alkalmazottak, barátok.... Járjatok rendszeresen még több éves kapcsolat után is. Amikor a gyerekek elalszanak, fordítsa az időt más témákra, mint az iskolai osztályzatokra, uzsonnára, vagy azon vitákra, hogy a szomszéd Jiříček soha nem jön haza sárosan. Főleg saját magadra fordíts időt!


Hasonló cikkek

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.