A házas férfiak elégedetlenségének okai

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a boldog házasság legnagyobb gyilkosai egy férfi szemszögéből?

Minden munka, semmi szórakozás

A kapcsolat elején mindig csináltál valamit. Még a tévé előtt eltöltött este is alapvetően a közös tervetek volt. Ritkán fejezte be a filmnézést, és azonnal lefeküdt. Ha az ilyen események és cselekedetek egyre ritkábban fordulnak elő a párkapcsolatodban, akkor kezd unatkozni, és előbb-utóbb a kapcsolatod is napi rutinná válik. És te ezt biztosan nem akarod!

Még mindig ugyanaz a nem

A közhiedelem ellenére a férfiak megértik, hogy a nőknek nincs mindig kedvük szeretkezni. Ami zavarja őket, az mindenekelőtt az unalom! Ha a partnernek csak szerda esténként szabad szexelnie, és nem érdekli a misszionáriuson kívüli más pozíció, hamar megunja. És ha máshol kukucskál, nem fog sokáig várni. Nos, mondd, élvezed a sztereotípiát?

Apró hétköznapi panaszok

Amint egy férfi hazajön, a párja kirakja rá mindazt, ami a nap folyamán történt vele. Este lefekvés előtt ismét felsorolja, hogy mit kell javítani, és minden reggel rendszeresen megkérdezi tőle, hogy kér-e kávét vagy teát, pedig évek óta teát mond. Mindenkinek szüksége van a pihenésre. Nem illik őt minden szabad pillanatban aggodalmakba keverni. Hadd lélegezzen ki ő is. Beszéljen másról is, mint a mindennapi gondokról.

A gyerekek minden helyet elfoglalnak

A csecsemők szinte folyamatos gondozást igényelnek, és ez az életkorral csak nagyon lassan változik. De még ha nehéznek is tűnik, a gyerekek nem jelentik az egész életedet. Önök is partnerek, alkalmazottak, barátok.... Járjatok rendszeresen még több éves kapcsolat után is. Amikor a gyerekek elalszanak, fordítsa az időt más témákra, mint az iskolai osztályzatokra, uzsonnára, vagy azon vitákra, hogy a szomszéd Jiříček soha nem jön haza sárosan. Főleg saját magadra fordíts időt!


Hasonló cikkek

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

Szeretnél boldog házasságban élni? Gyakran nem könnyű létrehozni, nem is beszélve a karbantartásáról. De lehetséges! Tanácsot adunk, hogyan érhetsz el boldog házasságot.

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.