A házas férfiak elégedetlenségének okai

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a boldog házasság legnagyobb gyilkosai egy férfi szemszögéből?

Minden munka, semmi szórakozás

A kapcsolat elején mindig csináltál valamit. Még a tévé előtt eltöltött este is alapvetően a közös tervetek volt. Ritkán fejezte be a filmnézést, és azonnal lefeküdt. Ha az ilyen események és cselekedetek egyre ritkábban fordulnak elő a párkapcsolatodban, akkor kezd unatkozni, és előbb-utóbb a kapcsolatod is napi rutinná válik. És te ezt biztosan nem akarod!

Még mindig ugyanaz a nem

A közhiedelem ellenére a férfiak megértik, hogy a nőknek nincs mindig kedvük szeretkezni. Ami zavarja őket, az mindenekelőtt az unalom! Ha a partnernek csak szerda esténként szabad szexelnie, és nem érdekli a misszionáriuson kívüli más pozíció, hamar megunja. És ha máshol kukucskál, nem fog sokáig várni. Nos, mondd, élvezed a sztereotípiát?

Apró hétköznapi panaszok

Amint egy férfi hazajön, a párja kirakja rá mindazt, ami a nap folyamán történt vele. Este lefekvés előtt ismét felsorolja, hogy mit kell javítani, és minden reggel rendszeresen megkérdezi tőle, hogy kér-e kávét vagy teát, pedig évek óta teát mond. Mindenkinek szüksége van a pihenésre. Nem illik őt minden szabad pillanatban aggodalmakba keverni. Hadd lélegezzen ki ő is. Beszéljen másról is, mint a mindennapi gondokról.

A gyerekek minden helyet elfoglalnak

A csecsemők szinte folyamatos gondozást igényelnek, és ez az életkorral csak nagyon lassan változik. De még ha nehéznek is tűnik, a gyerekek nem jelentik az egész életedet. Önök is partnerek, alkalmazottak, barátok.... Járjatok rendszeresen még több éves kapcsolat után is. Amikor a gyerekek elalszanak, fordítsa az időt más témákra, mint az iskolai osztályzatokra, uzsonnára, vagy azon vitákra, hogy a szomszéd Jiříček soha nem jön haza sárosan. Főleg saját magadra fordíts időt!


Hasonló cikkek

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha kissé megváltoztatja az igazságot, és bizonyos esetekben hazudik?

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.