Milyen dolgokat titkolnak el leggyakrabban a nők a férfiak elől?

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik ezek?

Eredmények

Néhány nőnek nagyon kevés az önbizalma a személyes eredmények terén. Legtöbbször nem adják ki tehetségüket partnereik előtt. Inkább kijönnek egymással, semmint azzal dicsekednek, hogy csak a munkahelyükön csillogtak. Nem akarják, hogy partnereiket saját büszkeségük árnyékolja be. Megértik, hogy a férfiak némileg megalázva érezhetik magukat.

Erotikus étvágy

Kutatások szerint bebizonyosodott, hogy a nők szégyellik megosztani szexuális fantáziájukat partnerük előtt. Még ha elégedetlenek is veled a szexuális életükben, makacsul hallgatnak. A szex a kommunikációról szól. Mindkettőtöknek közölnie kell, hogy mit szeret és mit nem. A partnerek óriási hibát követnek el. Inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és hamis csúcspontjuk legyen, mintsem elmondják partnereiknek az igazat. És ez nem helyes.

Pénzügyek

Ha a partnereknek külön számlájuk van, a nők szilárdan titkolják a pénzüket. Soha nem fogják megmondani, hogy pontosan mennyit fizettek. Szeretnek megtakarított pénzükből valami felesleges, de szépet vásárolni. Manapság a nők végre anyagilag függetlenek lehetnek, és senkinek nincs joga hozzányúlni a saját megkeresett pénzéhez. A hölgyek szeretnek a számláik urai lenni, így nekik sem kell a partnerükkel beszélniük a tartalmaikról.

Egészség

A nők nem szeretik bevallani, hogy valami sokáig bántja őket. Ha az orvos valami komolyabbat fedez fel a nőről, nem akarja ezzel zavarni párját. Nem akarja, hogy aggódjon miatta. Ezen túlmenően, ha családos anya, akkor szó sincs a családi kötelezettségek elengedéséről vagy elhanyagolásáról. A nők hihetetlenül erősek ebben a tekintetben. Jól kell hallgatnod a partnereidre, és akkor tudni fogod, hogy valami nincs rendben velük.

Problémák

A nők erősek akarnak lenni és mindent maguktól kezelni. Férfiaik előtt szívesebben hallgatnak a munkahelyi vagy családi kapcsolatokban felmerülő problémákról. Nem akarják megalázni magukat partnereik előtt, és kimutatni gyengeségüket. Ez természetesen helytelen. A partnerek együtt vannak, és személyes problémáikat együtt kell megoldaniuk. Nincs okunk tehát szégyellni magát. Sajnos néhány nő nem ért hozzá. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a barátnőddel, gyújts rá. De vigyázz! Minden bizonnyal tagadni fogja a bajait.


Hasonló cikkek

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.