Milyen dolgokat titkolnak el leggyakrabban a nők a férfiak elől?

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik ezek?

Eredmények

Néhány nőnek nagyon kevés az önbizalma a személyes eredmények terén. Legtöbbször nem adják ki tehetségüket partnereik előtt. Inkább kijönnek egymással, semmint azzal dicsekednek, hogy csak a munkahelyükön csillogtak. Nem akarják, hogy partnereiket saját büszkeségük árnyékolja be. Megértik, hogy a férfiak némileg megalázva érezhetik magukat.

Erotikus étvágy

Kutatások szerint bebizonyosodott, hogy a nők szégyellik megosztani szexuális fantáziájukat partnerük előtt. Még ha elégedetlenek is veled a szexuális életükben, makacsul hallgatnak. A szex a kommunikációról szól. Mindkettőtöknek közölnie kell, hogy mit szeret és mit nem. A partnerek óriási hibát követnek el. Inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és hamis csúcspontjuk legyen, mintsem elmondják partnereiknek az igazat. És ez nem helyes.

Pénzügyek

Ha a partnereknek külön számlájuk van, a nők szilárdan titkolják a pénzüket. Soha nem fogják megmondani, hogy pontosan mennyit fizettek. Szeretnek megtakarított pénzükből valami felesleges, de szépet vásárolni. Manapság a nők végre anyagilag függetlenek lehetnek, és senkinek nincs joga hozzányúlni a saját megkeresett pénzéhez. A hölgyek szeretnek a számláik urai lenni, így nekik sem kell a partnerükkel beszélniük a tartalmaikról.

Egészség

A nők nem szeretik bevallani, hogy valami sokáig bántja őket. Ha az orvos valami komolyabbat fedez fel a nőről, nem akarja ezzel zavarni párját. Nem akarja, hogy aggódjon miatta. Ezen túlmenően, ha családos anya, akkor szó sincs a családi kötelezettségek elengedéséről vagy elhanyagolásáról. A nők hihetetlenül erősek ebben a tekintetben. Jól kell hallgatnod a partnereidre, és akkor tudni fogod, hogy valami nincs rendben velük.

Problémák

A nők erősek akarnak lenni és mindent maguktól kezelni. Férfiaik előtt szívesebben hallgatnak a munkahelyi vagy családi kapcsolatokban felmerülő problémákról. Nem akarják megalázni magukat partnereik előtt, és kimutatni gyengeségüket. Ez természetesen helytelen. A partnerek együtt vannak, és személyes problémáikat együtt kell megoldaniuk. Nincs okunk tehát szégyellni magát. Sajnos néhány nő nem ért hozzá. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a barátnőddel, gyújts rá. De vigyázz! Minden bizonnyal tagadni fogja a bajait.


Hasonló cikkek

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.