Milyen dolgokat titkolnak el leggyakrabban a nők a férfiak elől?

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik ezek?

Eredmények

Néhány nőnek nagyon kevés az önbizalma a személyes eredmények terén. Legtöbbször nem adják ki tehetségüket partnereik előtt. Inkább kijönnek egymással, semmint azzal dicsekednek, hogy csak a munkahelyükön csillogtak. Nem akarják, hogy partnereiket saját büszkeségük árnyékolja be. Megértik, hogy a férfiak némileg megalázva érezhetik magukat.

Erotikus étvágy

Kutatások szerint bebizonyosodott, hogy a nők szégyellik megosztani szexuális fantáziájukat partnerük előtt. Még ha elégedetlenek is veled a szexuális életükben, makacsul hallgatnak. A szex a kommunikációról szól. Mindkettőtöknek közölnie kell, hogy mit szeret és mit nem. A partnerek óriási hibát követnek el. Inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és hamis csúcspontjuk legyen, mintsem elmondják partnereiknek az igazat. És ez nem helyes.

Pénzügyek

Ha a partnereknek külön számlájuk van, a nők szilárdan titkolják a pénzüket. Soha nem fogják megmondani, hogy pontosan mennyit fizettek. Szeretnek megtakarított pénzükből valami felesleges, de szépet vásárolni. Manapság a nők végre anyagilag függetlenek lehetnek, és senkinek nincs joga hozzányúlni a saját megkeresett pénzéhez. A hölgyek szeretnek a számláik urai lenni, így nekik sem kell a partnerükkel beszélniük a tartalmaikról.

Egészség

A nők nem szeretik bevallani, hogy valami sokáig bántja őket. Ha az orvos valami komolyabbat fedez fel a nőről, nem akarja ezzel zavarni párját. Nem akarja, hogy aggódjon miatta. Ezen túlmenően, ha családos anya, akkor szó sincs a családi kötelezettségek elengedéséről vagy elhanyagolásáról. A nők hihetetlenül erősek ebben a tekintetben. Jól kell hallgatnod a partnereidre, és akkor tudni fogod, hogy valami nincs rendben velük.

Problémák

A nők erősek akarnak lenni és mindent maguktól kezelni. Férfiaik előtt szívesebben hallgatnak a munkahelyi vagy családi kapcsolatokban felmerülő problémákról. Nem akarják megalázni magukat partnereik előtt, és kimutatni gyengeségüket. Ez természetesen helytelen. A partnerek együtt vannak, és személyes problémáikat együtt kell megoldaniuk. Nincs okunk tehát szégyellni magát. Sajnos néhány nő nem ért hozzá. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a barátnőddel, gyújts rá. De vigyázz! Minden bizonnyal tagadni fogja a bajait.


Hasonló cikkek

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.