Milyen dolgokat titkolnak el leggyakrabban a nők a férfiak elől?

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik ezek?

Eredmények

Néhány nőnek nagyon kevés az önbizalma a személyes eredmények terén. Legtöbbször nem adják ki tehetségüket partnereik előtt. Inkább kijönnek egymással, semmint azzal dicsekednek, hogy csak a munkahelyükön csillogtak. Nem akarják, hogy partnereiket saját büszkeségük árnyékolja be. Megértik, hogy a férfiak némileg megalázva érezhetik magukat.

Erotikus étvágy

Kutatások szerint bebizonyosodott, hogy a nők szégyellik megosztani szexuális fantáziájukat partnerük előtt. Még ha elégedetlenek is veled a szexuális életükben, makacsul hallgatnak. A szex a kommunikációról szól. Mindkettőtöknek közölnie kell, hogy mit szeret és mit nem. A partnerek óriási hibát követnek el. Inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és hamis csúcspontjuk legyen, mintsem elmondják partnereiknek az igazat. És ez nem helyes.

Pénzügyek

Ha a partnereknek külön számlájuk van, a nők szilárdan titkolják a pénzüket. Soha nem fogják megmondani, hogy pontosan mennyit fizettek. Szeretnek megtakarított pénzükből valami felesleges, de szépet vásárolni. Manapság a nők végre anyagilag függetlenek lehetnek, és senkinek nincs joga hozzányúlni a saját megkeresett pénzéhez. A hölgyek szeretnek a számláik urai lenni, így nekik sem kell a partnerükkel beszélniük a tartalmaikról.

Egészség

A nők nem szeretik bevallani, hogy valami sokáig bántja őket. Ha az orvos valami komolyabbat fedez fel a nőről, nem akarja ezzel zavarni párját. Nem akarja, hogy aggódjon miatta. Ezen túlmenően, ha családos anya, akkor szó sincs a családi kötelezettségek elengedéséről vagy elhanyagolásáról. A nők hihetetlenül erősek ebben a tekintetben. Jól kell hallgatnod a partnereidre, és akkor tudni fogod, hogy valami nincs rendben velük.

Problémák

A nők erősek akarnak lenni és mindent maguktól kezelni. Férfiaik előtt szívesebben hallgatnak a munkahelyi vagy családi kapcsolatokban felmerülő problémákról. Nem akarják megalázni magukat partnereik előtt, és kimutatni gyengeségüket. Ez természetesen helytelen. A partnerek együtt vannak, és személyes problémáikat együtt kell megoldaniuk. Nincs okunk tehát szégyellni magát. Sajnos néhány nő nem ért hozzá. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a barátnőddel, gyújts rá. De vigyázz! Minden bizonnyal tagadni fogja a bajait.


Hasonló cikkek

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Bizonyára sokszor találkozik majd az elutasítással az életében. Ez nem csak egy kapcsolatban való elutasítás kell, hogy legyen, hanem a barátaiddal, családoddal, munkáddal vagy bármi mással kapcsolatos elutasítás is. De hogyan lehet megbirkózni egy váratlan elutasítással? Mit tehetsz, hogy ez a csalódás ne okozzon ellenszenvet a hasonló élményeknek? Hogyan lehet a legjobbat kihozni az elutasításból?

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.