Milyen dolgokat titkolnak el leggyakrabban a nők a férfiak elől?

Azt hitted, hogy a párod mindent elmond? Ha igen, akkor tévedsz. A nők beszédesek lehetnek, de vannak dolgok, amelyekről nem akarnak beszélni a férfiukkal. Mik ezek?

Eredmények

Néhány nőnek nagyon kevés az önbizalma a személyes eredmények terén. Legtöbbször nem adják ki tehetségüket partnereik előtt. Inkább kijönnek egymással, semmint azzal dicsekednek, hogy csak a munkahelyükön csillogtak. Nem akarják, hogy partnereiket saját büszkeségük árnyékolja be. Megértik, hogy a férfiak némileg megalázva érezhetik magukat.

Erotikus étvágy

Kutatások szerint bebizonyosodott, hogy a nők szégyellik megosztani szexuális fantáziájukat partnerük előtt. Még ha elégedetlenek is veled a szexuális életükben, makacsul hallgatnak. A szex a kommunikációról szól. Mindkettőtöknek közölnie kell, hogy mit szeret és mit nem. A partnerek óriási hibát követnek el. Inkább ragaszkodnak ahhoz, hogy elégedettek legyenek, és hamis csúcspontjuk legyen, mintsem elmondják partnereiknek az igazat. És ez nem helyes.

Pénzügyek

Ha a partnereknek külön számlájuk van, a nők szilárdan titkolják a pénzüket. Soha nem fogják megmondani, hogy pontosan mennyit fizettek. Szeretnek megtakarított pénzükből valami felesleges, de szépet vásárolni. Manapság a nők végre anyagilag függetlenek lehetnek, és senkinek nincs joga hozzányúlni a saját megkeresett pénzéhez. A hölgyek szeretnek a számláik urai lenni, így nekik sem kell a partnerükkel beszélniük a tartalmaikról.

Egészség

A nők nem szeretik bevallani, hogy valami sokáig bántja őket. Ha az orvos valami komolyabbat fedez fel a nőről, nem akarja ezzel zavarni párját. Nem akarja, hogy aggódjon miatta. Ezen túlmenően, ha családos anya, akkor szó sincs a családi kötelezettségek elengedéséről vagy elhanyagolásáról. A nők hihetetlenül erősek ebben a tekintetben. Jól kell hallgatnod a partnereidre, és akkor tudni fogod, hogy valami nincs rendben velük.

Problémák

A nők erősek akarnak lenni és mindent maguktól kezelni. Férfiaik előtt szívesebben hallgatnak a munkahelyi vagy családi kapcsolatokban felmerülő problémákról. Nem akarják megalázni magukat partnereik előtt, és kimutatni gyengeségüket. Ez természetesen helytelen. A partnerek együtt vannak, és személyes problémáikat együtt kell megoldaniuk. Nincs okunk tehát szégyellni magát. Sajnos néhány nő nem ért hozzá. Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben a barátnőddel, gyújts rá. De vigyázz! Minden bizonnyal tagadni fogja a bajait.


Hasonló cikkek

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

Manapság folyamatosan szakítanak a párok. Az ezt követő hangulatváltozás, amikor szereted az exedet, és nem tudsz nélküle élni, felváltva olyan hangulatokkal, amikor utálod őt, nem szokatlan a kapcsolat ezen szakaszában. De mit tegyünk, hogy minél előbb kilépjünk ebből az ördögi körből, és újra éljünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.