Uraim, kerüljék el ezeket a hibákat a kapcsolatukban

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Anyát keresel a barátnődben

Lehet, hogy első pillantásra nem egyértelmű. De az emberi lény kényelmes, és a rendetlenség nagyobb toleranciájával párosulva probléma merülhet fel. Ne csinálj egy közös lakást szállodává. A piszkos edényeket elmoshatja. A felmosó nem fog megharapni, és ha a konyhában megmutatod a főzési tudásodat, hidd el, baromi szexi leszel a párod számára.

Egyáltalán nem vitatkozik

A napi viták nem tesznek jót egy kapcsolatnak. De a mindenáron való csend sem a legjobb ötlet Vedd úgy, hogy két különböző személyiség vagy, akiknek más a véleménye az életről / kapcsolatról / bármiről. Ne félj kimondani a véleményedet. És ha kell, nyugodtan vitatkozz. Hiszen maguk a szociológusok is azt mondják: "Jól esik összetörni egy tányért." De ha valakit nyaggat, az megkönnyebbülés..."

Nincs saját felszólítás

Csak akkor vacsorázzon, amikor a partnere úgy akarja? Egy filmet, ha azt választja? Mit szólnál valahova hétvégére? "Nyugi, drágám. Válassz, rendezz, tervezz, és én csak megrendelem / fizetek érte." Alkalmanként a paplanban heverészni csodálatos, de nem szabad szokássá válnia. Tervezz felváltva. Lepje meg párját néha egy utazással/hétvégével, amit tervez/rendel neki.

Nem törődsz magaddal

Nem te vagy az egyetlen, aki egy gyönyörű partnerre vágyik oldal. Nem azt mondjuk, hogy ki kell dobnia minden kényelmes ruháját, és úgy kell járnia a házban vagy a kertben, mint valami magazinból. Az ötlet, hogy egy srác elterül a kanapén, a szósztól koszos hármasban, egy férfi kaparja az ágyékát... senkit nem térdel le. Nem akarsz egy lányt a házadban zsíros hajjal, felhúzott felsővel vagy melegítőnadrággal. Próbálj meg tehát mindig vonzó lenni a partnered számára!


Hasonló cikkek

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.