Férfiaknak: Hogyan lehet újra elégedett egy kapcsolatban?

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

Megdöbbent már az ajtóban?

Amint hazaér, párja és feladathegyei már most rád zúdulnak, amit meg kell tenned. A csepegő csap megjavításától kezdve a nyaralási katalógusok átnézéséig, ahová hat hónapja járt. Szünetet tartani! Kérje meg partnerét, hogy várjon néhány percet a feladatokkal. De nem fognak elfutni. Igyál egy kávét, olvass újságot. Röviden: szánjon egy pillanatot a pihenésre, és váltson „munkahelyi” módból „otthon” módba. Ezután új energiával fogsz nekivágni a feladataidnak. Látni fogja, hogy ha egyetért ebben a modellben, akkor mindketten elégedettek lesztek.

Nem mész együtt sehova?

Este hazajössz a munkából, és nem nem akarok sehova menni. Hétvégén alig van időd befejezni mindazt, ami a hét folyamán felhalmozódott. Hagyjátok békén és menjetek el együtt egy kicsit! Csak menj el kocsmába vagy sétálni. Fedezzen fel olyan helyeket, ahol még nem járt. Töltsön egy kis időt egyedül, a napi rutinon kívül. A lakás takarítására biztosan várni kell még egy órát.

Csak a gyerekekről beszél?

Korábban mindenről beszélt, ami lehetséges. Ma a beszélgetés csak gyerekekre korlátozódott. Vagy mi legyen vacsorára, vagy hogy édesanyád újra vendégségbe hív. Nagyon jó, hogy ilyen nagyszerű szülők vagytok. De emellett csak magadra koncentrálj. Beszéljen a legújabb filmről vagy a bioélelmiszerekről alkotott véleményéről. Nyugodtan kezdjen vitát Arisztotelész és Platón filozófiájának különbségeiről. A képzeletednek nincsenek határai. Beszéljen bármiről, ami nem érinti a gyerekeket vagy más mindennapi témákat.

Nem egyértelmű jelzéseket ad Önnek?

A partnere hibáztatja Önt az érdeklődés hiányáért? Vagy panaszkodik, hogy nem segítesz neki otthon semmiben, és inkább a kanapén fekszel? A fülledt légkör nem igazán járul hozzá az otthon kényelméhez. Sajnos a nők gyakran azt feltételezik, hogy megérted minden sokatmondó pillantásukat és célzásukat. Mondd meg neki, hogy ha akar tőled valamit, el kell mondanod. Rövid, világos és hangos. Amikor megteszi, mindketten boldogok lesztek. Tudni fogod, mit akar tőled, és teljesíti is. Állítsd fel a szabályokat, és nézd meg, hogy minden jobbra fordul!


Hasonló cikkek

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.