Férfiaknak: Hogyan lehet újra elégedett egy kapcsolatban?

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

Megdöbbent már az ajtóban?

Amint hazaér, párja és feladathegyei már most rád zúdulnak, amit meg kell tenned. A csepegő csap megjavításától kezdve a nyaralási katalógusok átnézéséig, ahová hat hónapja járt. Szünetet tartani! Kérje meg partnerét, hogy várjon néhány percet a feladatokkal. De nem fognak elfutni. Igyál egy kávét, olvass újságot. Röviden: szánjon egy pillanatot a pihenésre, és váltson „munkahelyi” módból „otthon” módba. Ezután új energiával fogsz nekivágni a feladataidnak. Látni fogja, hogy ha egyetért ebben a modellben, akkor mindketten elégedettek lesztek.

Nem mész együtt sehova?

Este hazajössz a munkából, és nem nem akarok sehova menni. Hétvégén alig van időd befejezni mindazt, ami a hét folyamán felhalmozódott. Hagyjátok békén és menjetek el együtt egy kicsit! Csak menj el kocsmába vagy sétálni. Fedezzen fel olyan helyeket, ahol még nem járt. Töltsön egy kis időt egyedül, a napi rutinon kívül. A lakás takarítására biztosan várni kell még egy órát.

Csak a gyerekekről beszél?

Korábban mindenről beszélt, ami lehetséges. Ma a beszélgetés csak gyerekekre korlátozódott. Vagy mi legyen vacsorára, vagy hogy édesanyád újra vendégségbe hív. Nagyon jó, hogy ilyen nagyszerű szülők vagytok. De emellett csak magadra koncentrálj. Beszéljen a legújabb filmről vagy a bioélelmiszerekről alkotott véleményéről. Nyugodtan kezdjen vitát Arisztotelész és Platón filozófiájának különbségeiről. A képzeletednek nincsenek határai. Beszéljen bármiről, ami nem érinti a gyerekeket vagy más mindennapi témákat.

Nem egyértelmű jelzéseket ad Önnek?

A partnere hibáztatja Önt az érdeklődés hiányáért? Vagy panaszkodik, hogy nem segítesz neki otthon semmiben, és inkább a kanapén fekszel? A fülledt légkör nem igazán járul hozzá az otthon kényelméhez. Sajnos a nők gyakran azt feltételezik, hogy megérted minden sokatmondó pillantásukat és célzásukat. Mondd meg neki, hogy ha akar tőled valamit, el kell mondanod. Rövid, világos és hangos. Amikor megteszi, mindketten boldogok lesztek. Tudni fogod, mit akar tőled, és teljesíti is. Állítsd fel a szabályokat, és nézd meg, hogy minden jobbra fordul!


Hasonló cikkek

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Ma már kevesen foglalkoznak vénlányokkal és öreglegényekkel. A mai idő más. Szinglinek lenni már nem olyan szégyen, mint régen. Sokan még egyedülálló életet is keresnek. Akkor miért szaporodnak manapság az úgynevezett „magányosok”?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

A családon belüli erőszak áldozatai nem választanak zaklatót partnernek. A képzett manipulátorok először magukhoz csalják áldozatukat, és csak ezután kezdődik az, amit mindenki "családon belüli erőszaknak" képzel. Még az utolsó szakasz sem támadással kezdődik. És mi a helyzet a családon belüli erőszakkal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.