Milyen nőket kell tisztelni?

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Egy erős és törhetetlen nő

Egy nőben nincs erő. A nőknek általában nincs izmaik, de néhányuk egyedül is megállja a helyét egy egész tömeg ellen. Nem kell erősnek vagy nagynak lenniük, a lényeg, hogy nagy támaszt nyújtsanak szeretteinek. Felbecsülhetetlen értékűek azok a nők, akiknek sikerül helytállniuk egy nehéz élethelyzetben, és támogatni a férfit a nehéz időkben. Akkor pontosan ilyen nőket kell viselned a kezedben!

Egy okos és gyönyörű nő

Minden nap találkozol olyan szépségekkel, akiket mindenki szívesen megfordul. De honnan tudod, hogy melyikük a szép és melyik az okos is? Első pillantásra nem ismered az intelligenciát. Azt, hogy az illető hölgy nemcsak szép, de okos is-e, azt főleg az arckifejezéséből lehet megállapítani. Ambiciózus, pozitív macska, aki nem húzza fel az orrát az alsóbb osztályúakra, pontosan ilyen! Egy ilyen nő mindenkit le tud győzni logikus érveivel, és meghökkent a szépségével. Egy ilyen nő kincs. Tehát ne hagyja ki a lehetőséget. Ha találkozol egy ilyen nővel, ne hagyd, hogy elszökjön.

Szenvedélyes nő

Minden férfi szeretne egy szenvedélyes nőt. Egy ilyen nőt arról lehet felismerni, hogy nem csak az ágyban, hanem a hétköznapokban is szenvedélyes. Ha találsz olyan nőt, aki energikus, szereti az életet és mosollyal az arcán járja a világot, vedd el. Egy ilyen nőben nincs hibája.

Sociális és nyitott nő

A társaságkedvelő nők szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Pontosan tudja, hogyan viselkedjen nyilvánosan, és hogyan szerezzen kapcsolatokat. A legtöbben imádják az ilyen nőket. Ezek a nők többnyire őszinték és bájosak. Vedd észre, hogy nem minden nő lehet ilyen magabiztos. Ha érdekel a hírneved a cégnél, ne hagyd, hogy elsikkadjon! Nagy szégyen lenne.

Négy nő egyben

Az lenne a legjobb, ha találkoznál egy nővel, aki a fent említett négy tulajdonság és képesség kombinációja. Örömmel értesítünk benneteket, hogy ilyen lányok is élnek köztünk. Talán csak egy ilyen hölgy van a közelben és vár rád. Ne várj semmit és ugorj rá.


Hasonló cikkek

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

Sokáig az ideális partnerek modellje – „idősebb férfi, fiatalabb nő” – érvényesült. De a szabad 20. század eljövetelével ez a szokás megváltozott. Nemcsak ott kezdtek megjelenni párok, ahol egy idősebb nő volt. Már az addig legtöbbször két és hat év közötti korkülönbség sem volt biztos. Nem olyan ritka, hogy olyan párral találkozunk, akiknek a különbsége több mint tíz év. Tehát milyen helyzetek adódhatnak? És létezik olyan, hogy "ideális" korkülönbség?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.