5 veszélyes mítosz a szerelemről

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

1. Ha együtt kell lennünk, nem veszünk el

A romantikus történetekben a hősök újra és újra találkoznak, amíg újra össze nem találkoznak. Vagy egy váratlan eseményen keresztül kapcsolódnak össze, amikor hirtelen egymásra kell támaszkodniuk. És ebből kivirágzik a szerelem. Sajnos az élet nem így működik. Ha találkozol valakivel, és azonnal kihagy a szíved, azonnal menj el hozzá. Valószínűleg nem fog kapni második esélyt.

2. Csak néhány beállítás, és együtt leszünk.

„Ha elsőre nem sikerült, az rendben van. Csak kicserélem a ruhatáromat, borotválkozom vagy leveszem a szemüvegem.” Milyen egyszerű, igaz? De semmi, mint az amerikai középiskolás filmek vagy az Ugly Betty. Az első benyomás kitörölhetetlen. És még ha egy csúnya kiskacsából hattyú lesz is, valószínűleg nem fog többé érdeklődni az adott személy iránt.

3. Az ügyetlenség aranyos

Különösen az utóbbi években vált az ügyetlenség varázslattá. Egy nő nem hordhat sarkú cipőt, mert folyton elesik benne. Az ember felszögez egy polcot, de közben kalapáccsal mind a tíz ujját összetöri, és az első próbálkozás után a fejére esik az eredmény. De a párjuk aranyosnak találja. A botlás után többször is talpra állítják párjukat, szeretettel bánnak párjukkal. Az életben azonban az ilyen helyzetek előbb-utóbb bosszantani kezdenek.

4. Tudja-e, hogy vágyom rá, még akkor is, ha „nem”-et mondok.

Neveltetése vagy konvenciója arra kényszerít, hogy megtagadja, még akkor is, ha legszívesebben a partnere nyakába borulna? Ne mondj nemet, és tedd meg. Az emberek nem tudnak olvasni a gondolatokban. És ha egyszer vagy akár kétszer elmondod nekik, nem? Arra a következtetésre jutnak, hogy te nem éred meg őket, és nem üldöznek téged.

5. Minden az esküvőhöz vezet és abban csúcsosodik ki

Ma szerencsére már csúfoljuk az "És boldogan éltek, míg meg nem haltak". Lehet, hogy éltek, de sok munkába, a problémák leküzdésére és a próbálkozások abbahagyására volt szükség. A házasság nem önmentő. Valójában azt mondhatnánk, hogy az igazi kihívás csak utána kezdődik.


Hasonló cikkek

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

A világ tele van nagyszerű nőkkel. Szerinted ez rossz vicc? Nem! Nincs más dolgod, mint tágra nyitni a szemed és körülnézni. Lehet, hogy most egy ilyen nővel jársz, de még nem tudod, hogy tényleg nagyszerű. E sorok elolvasása után többé nem fog hiányozni egyetlen nagyszerű nő sem. Ezt garantáljuk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.