5 veszélyes mítosz a szerelemről

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

1. Ha együtt kell lennünk, nem veszünk el

A romantikus történetekben a hősök újra és újra találkoznak, amíg újra össze nem találkoznak. Vagy egy váratlan eseményen keresztül kapcsolódnak össze, amikor hirtelen egymásra kell támaszkodniuk. És ebből kivirágzik a szerelem. Sajnos az élet nem így működik. Ha találkozol valakivel, és azonnal kihagy a szíved, azonnal menj el hozzá. Valószínűleg nem fog kapni második esélyt.

2. Csak néhány beállítás, és együtt leszünk.

„Ha elsőre nem sikerült, az rendben van. Csak kicserélem a ruhatáromat, borotválkozom vagy leveszem a szemüvegem.” Milyen egyszerű, igaz? De semmi, mint az amerikai középiskolás filmek vagy az Ugly Betty. Az első benyomás kitörölhetetlen. És még ha egy csúnya kiskacsából hattyú lesz is, valószínűleg nem fog többé érdeklődni az adott személy iránt.

3. Az ügyetlenség aranyos

Különösen az utóbbi években vált az ügyetlenség varázslattá. Egy nő nem hordhat sarkú cipőt, mert folyton elesik benne. Az ember felszögez egy polcot, de közben kalapáccsal mind a tíz ujját összetöri, és az első próbálkozás után a fejére esik az eredmény. De a párjuk aranyosnak találja. A botlás után többször is talpra állítják párjukat, szeretettel bánnak párjukkal. Az életben azonban az ilyen helyzetek előbb-utóbb bosszantani kezdenek.

4. Tudja-e, hogy vágyom rá, még akkor is, ha „nem”-et mondok.

Neveltetése vagy konvenciója arra kényszerít, hogy megtagadja, még akkor is, ha legszívesebben a partnere nyakába borulna? Ne mondj nemet, és tedd meg. Az emberek nem tudnak olvasni a gondolatokban. És ha egyszer vagy akár kétszer elmondod nekik, nem? Arra a következtetésre jutnak, hogy te nem éred meg őket, és nem üldöznek téged.

5. Minden az esküvőhöz vezet és abban csúcsosodik ki

Ma szerencsére már csúfoljuk az "És boldogan éltek, míg meg nem haltak". Lehet, hogy éltek, de sok munkába, a problémák leküzdésére és a próbálkozások abbahagyására volt szükség. A házasság nem önmentő. Valójában azt mondhatnánk, hogy az igazi kihívás csak utána kezdődik.


Hasonló cikkek

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

A házassági esküvel megkötött élettársi kapcsolat egész időtartama alatt szép lehet. Csak rajtad múlik, hogyan vigyázol a szerelmedre, és hogyan élvezed a közös házasságot. De mit tegyünk, ha valaki másba szeretünk? Minden erőddel ellenállni az új szerelemnek, vagy megadni magad neki?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.