5 veszélyes mítosz a szerelemről

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

1. Ha együtt kell lennünk, nem veszünk el

A romantikus történetekben a hősök újra és újra találkoznak, amíg újra össze nem találkoznak. Vagy egy váratlan eseményen keresztül kapcsolódnak össze, amikor hirtelen egymásra kell támaszkodniuk. És ebből kivirágzik a szerelem. Sajnos az élet nem így működik. Ha találkozol valakivel, és azonnal kihagy a szíved, azonnal menj el hozzá. Valószínűleg nem fog kapni második esélyt.

2. Csak néhány beállítás, és együtt leszünk.

„Ha elsőre nem sikerült, az rendben van. Csak kicserélem a ruhatáromat, borotválkozom vagy leveszem a szemüvegem.” Milyen egyszerű, igaz? De semmi, mint az amerikai középiskolás filmek vagy az Ugly Betty. Az első benyomás kitörölhetetlen. És még ha egy csúnya kiskacsából hattyú lesz is, valószínűleg nem fog többé érdeklődni az adott személy iránt.

3. Az ügyetlenség aranyos

Különösen az utóbbi években vált az ügyetlenség varázslattá. Egy nő nem hordhat sarkú cipőt, mert folyton elesik benne. Az ember felszögez egy polcot, de közben kalapáccsal mind a tíz ujját összetöri, és az első próbálkozás után a fejére esik az eredmény. De a párjuk aranyosnak találja. A botlás után többször is talpra állítják párjukat, szeretettel bánnak párjukkal. Az életben azonban az ilyen helyzetek előbb-utóbb bosszantani kezdenek.

4. Tudja-e, hogy vágyom rá, még akkor is, ha „nem”-et mondok.

Neveltetése vagy konvenciója arra kényszerít, hogy megtagadja, még akkor is, ha legszívesebben a partnere nyakába borulna? Ne mondj nemet, és tedd meg. Az emberek nem tudnak olvasni a gondolatokban. És ha egyszer vagy akár kétszer elmondod nekik, nem? Arra a következtetésre jutnak, hogy te nem éred meg őket, és nem üldöznek téged.

5. Minden az esküvőhöz vezet és abban csúcsosodik ki

Ma szerencsére már csúfoljuk az "És boldogan éltek, míg meg nem haltak". Lehet, hogy éltek, de sok munkába, a problémák leküzdésére és a próbálkozások abbahagyására volt szükség. A házasság nem önmentő. Valójában azt mondhatnánk, hogy az igazi kihívás csak utána kezdődik.


Hasonló cikkek

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

A szerelem a lehető legerősebb érzés. Különféle formákban létezik. Mindannyian keressük, mindannyian megtapasztaljuk. De nagyon kevesen tudnak úgy dolgozni vele, hogy ne fogyasztja el. A szerelem alapvetően irányíthatatlan. Tanuljon meg dolgozni ezzel a legerősebb erővel.

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Akkor biztosan tudod, hogy nagyon fáj. Minden elutasítás fáj, és mindig meg kell küzdeni vele.

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Néhány dolgot egyszerűen nem közölnek. Miért? Mert ezek közül sok kettőtök intim együttélésére vonatkozik, és ezt az információt tartsd meg magadnak. Nem akarunk titeket a világ elleni összeesküvőkké alakítani. De tényleg, jobb, ha néhány részletet megtart magának. Melyikre gondolunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.