Javítsa kapcsolatát

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Rengeteg aggodalomtól megkímélhetik.

Sminkelési megtakarítás

Még ha hihetetlenül jártas is a sminkelésben, minden kutatás és kérdőív világosan beszél – a férfiak a természetességet részesítik előnyben. ! Ne add fel mindent! Az ápolt haj és a tisztességes ruházat minden ember számára magától értetődő kell, hogy legyen. De a smink valami extra. Próbáld ki, hogyan reagál a partnered, ha természetes maradsz / természetes sminkkel. Higgye el, biztosan értékelni fogja, ha a fejét a vállára hajthatja, és nem hagy smink, púder vagy pirosító nyomokat a fehér ingén.

Tegye fel a mobiltelefonját. el

Szokd hozzá, hogy hazaérve leteszed a mobiltelefonodat valahova a polcra, és csak másnap veszed elő újra munkába menet. Ha a párod csak néhány órával utánad jön haza, akkor csak akkor kell letenned a mobiltelefont, amikor megjelenik otthon. Ez nem csak neked, de főleg a kapcsolatodnak is hasznodra válik! Ha valaki beszél hozzád, és a mobiltelefonodat nézed, abszolút érdektelenséget mutatsz. Ön szerint ez nem igaz? De igen! Próbáld ki egy hétig. Látni fogod, hogyan fog hihetetlenül javulni a kapcsolatod!

Ünnepeld a szexualitásodat

Szeretnéd magad gyorsan, még akkor is, ha általában sokáig szeretkezel? Nagyon szereted ezt a csipkés átlátszó bodyt, de aggódsz amiatt, hogy mit szól majd hozzá a barátod? Teszteld ki! Vagy van kedved önkielégítéshez? Hajrá! Még ma is, amikor minden sarkon szexet látunk, a nőkre rákényszerítik a tisztaságról, a tisztességről és arról, hogy csak a férfiak gondolnak a szexre. Dobj el minden előítéletet, és hallgass magadra és a testedre! Te vagy a legszebb a párod számára. És el tudsz képzelni valami paradicsomosabbat, mint amikor önkielégítést „elkapnak”?

Fogni

Nem idegen vizeken. Szép otthon! A legtöbb nő természetesen jobban érzi magát a préda szerepében, amikor egy férfi megpróbálja magára vonni a figyelmét. De gondoltál már arra, hogy milyen az ellenkezője? Legyél vadásznő! Ha rendszeresen szerepet cserélsz, nem tudsz unatkozni. Ha még soha nem próbáltad, hajrá. Új szikrát ad a kapcsolatodhoz.


Hasonló cikkek

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

A két ember közötti szerelem felemelő és sok örömet okoz. Ha azonban nem várod otthon a párodat, vagy állandóan rossz hangulatban vagy, előfordulhat, hogy egy rosszul működő kapcsolatban ragadsz. Ahelyett, hogy energizálna egy kapcsolatot, egy rosszul működő kapcsolat elszívja az energiát. És ez baj!

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Szerettél egy bizonyos nőbe, de nem tudod, hogyan szerezd meg? Van néhány tanácsunk, amely szerint szinte mindenkinek a nyakába kell ugrania.

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.