Javítsa kapcsolatát

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Rengeteg aggodalomtól megkímélhetik.

Sminkelési megtakarítás

Még ha hihetetlenül jártas is a sminkelésben, minden kutatás és kérdőív világosan beszél – a férfiak a természetességet részesítik előnyben. ! Ne add fel mindent! Az ápolt haj és a tisztességes ruházat minden ember számára magától értetődő kell, hogy legyen. De a smink valami extra. Próbáld ki, hogyan reagál a partnered, ha természetes maradsz / természetes sminkkel. Higgye el, biztosan értékelni fogja, ha a fejét a vállára hajthatja, és nem hagy smink, púder vagy pirosító nyomokat a fehér ingén.

Tegye fel a mobiltelefonját. el

Szokd hozzá, hogy hazaérve leteszed a mobiltelefonodat valahova a polcra, és csak másnap veszed elő újra munkába menet. Ha a párod csak néhány órával utánad jön haza, akkor csak akkor kell letenned a mobiltelefont, amikor megjelenik otthon. Ez nem csak neked, de főleg a kapcsolatodnak is hasznodra válik! Ha valaki beszél hozzád, és a mobiltelefonodat nézed, abszolút érdektelenséget mutatsz. Ön szerint ez nem igaz? De igen! Próbáld ki egy hétig. Látni fogod, hogyan fog hihetetlenül javulni a kapcsolatod!

Ünnepeld a szexualitásodat

Szeretnéd magad gyorsan, még akkor is, ha általában sokáig szeretkezel? Nagyon szereted ezt a csipkés átlátszó bodyt, de aggódsz amiatt, hogy mit szól majd hozzá a barátod? Teszteld ki! Vagy van kedved önkielégítéshez? Hajrá! Még ma is, amikor minden sarkon szexet látunk, a nőkre rákényszerítik a tisztaságról, a tisztességről és arról, hogy csak a férfiak gondolnak a szexre. Dobj el minden előítéletet, és hallgass magadra és a testedre! Te vagy a legszebb a párod számára. És el tudsz képzelni valami paradicsomosabbat, mint amikor önkielégítést „elkapnak”?

Fogni

Nem idegen vizeken. Szép otthon! A legtöbb nő természetesen jobban érzi magát a préda szerepében, amikor egy férfi megpróbálja magára vonni a figyelmét. De gondoltál már arra, hogy milyen az ellenkezője? Legyél vadásznő! Ha rendszeresen szerepet cserélsz, nem tudsz unatkozni. Ha még soha nem próbáltad, hajrá. Új szikrát ad a kapcsolatodhoz.


Hasonló cikkek

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Egy kapcsolat nagyon bonyolult dolog, és senki sem tudja tökéletesen kezelni. Néha túl fáradt vagy ahhoz, hogy meleg vacsorát főzz partnerednek, tölts egy pohár bort, és győződj meg arról, hogy a futballcsapata nyer. Szerencsére nem kell. Olvasd el ezt az 5 apróságot, ami nem kerül sokba, és ő a karján visz értük.

Eleged van a "hallgass, beszélj, tiszteld egymást" tanácsokból? Mindezt már régóta csinálod. De néha még jobban szeretnél a felesége kedvében járni. Vagy mutasd meg neki egy kicsit másképp, hogy szereted. Több nem jut eszedbe? Négy tanácsot adunk, amelyeket lépésről lépésre kipróbálhatsz!

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.