Javítsa kapcsolatát

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Rengeteg aggodalomtól megkímélhetik.

Sminkelési megtakarítás

Még ha hihetetlenül jártas is a sminkelésben, minden kutatás és kérdőív világosan beszél – a férfiak a természetességet részesítik előnyben. ! Ne add fel mindent! Az ápolt haj és a tisztességes ruházat minden ember számára magától értetődő kell, hogy legyen. De a smink valami extra. Próbáld ki, hogyan reagál a partnered, ha természetes maradsz / természetes sminkkel. Higgye el, biztosan értékelni fogja, ha a fejét a vállára hajthatja, és nem hagy smink, púder vagy pirosító nyomokat a fehér ingén.

Tegye fel a mobiltelefonját. el

Szokd hozzá, hogy hazaérve leteszed a mobiltelefonodat valahova a polcra, és csak másnap veszed elő újra munkába menet. Ha a párod csak néhány órával utánad jön haza, akkor csak akkor kell letenned a mobiltelefont, amikor megjelenik otthon. Ez nem csak neked, de főleg a kapcsolatodnak is hasznodra válik! Ha valaki beszél hozzád, és a mobiltelefonodat nézed, abszolút érdektelenséget mutatsz. Ön szerint ez nem igaz? De igen! Próbáld ki egy hétig. Látni fogod, hogyan fog hihetetlenül javulni a kapcsolatod!

Ünnepeld a szexualitásodat

Szeretnéd magad gyorsan, még akkor is, ha általában sokáig szeretkezel? Nagyon szereted ezt a csipkés átlátszó bodyt, de aggódsz amiatt, hogy mit szól majd hozzá a barátod? Teszteld ki! Vagy van kedved önkielégítéshez? Hajrá! Még ma is, amikor minden sarkon szexet látunk, a nőkre rákényszerítik a tisztaságról, a tisztességről és arról, hogy csak a férfiak gondolnak a szexre. Dobj el minden előítéletet, és hallgass magadra és a testedre! Te vagy a legszebb a párod számára. És el tudsz képzelni valami paradicsomosabbat, mint amikor önkielégítést „elkapnak”?

Fogni

Nem idegen vizeken. Szép otthon! A legtöbb nő természetesen jobban érzi magát a préda szerepében, amikor egy férfi megpróbálja magára vonni a figyelmét. De gondoltál már arra, hogy milyen az ellenkezője? Legyél vadásznő! Ha rendszeresen szerepet cserélsz, nem tudsz unatkozni. Ha még soha nem próbáltad, hajrá. Új szikrát ad a kapcsolatodhoz.


Hasonló cikkek

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Egyáltalán a jobb oldalon áll?

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.