Szerelem és állatöv jelek

Lélektársak vagytok a kedvesével? Azonban időről időre tesz valamit, ami nagyon feldühít? Mindig újra megcsinálja, bár azt mondod neki, hogy nem bánod? Kérdezd meg tőle (ha már régóta nem tudod), hogy melyik jegy alatt született. Meglepődhetsz, hogy a jegy nem csak a partneredre, hanem rád is hatással lehet.

Kos

A szarvas jegy alatt született embereket makacsság és vezetői hajlam jellemzi. Tehát ha ön békéltetőbb, akkor ő fogja megnyerni a legtöbb vitát arról, hogy hová menjen vagy mit tegyen. Ne félj egyértelművé tenni, hogy egyenrangú partnerek szeretnél lenni egy kapcsolatban. Röviden, a Kosnak meg kell tanulnia kompromisszumokat találni.

Bika

Az otthon mindenek felett – ez lehet a mottója a Bika jegyében születettek számára. Rosszabb helyzet áll elő, amikor a bikák az otthont kezdik egyedüli biztonságuknak tekinteni. Ezután megkövetelik partnereiktől, hogy mindig elérhetőek legyenek számukra. Beszéljen, és tájékoztassa partnerét, hogy neked is megvan a munkád és a hobbid. A Bika ezután lelkesen segít létrehozni egy otthont, ahová úgy térhet vissza, mintha egy biztonságos kikötőbe térne vissza.

Ikrek

Már a jegy nevéből is kitűnik, hogy az Ikrek ki nem állhatják egyedül. Ha úgy érzed, hogy mindig másokra figyelnek, hagyd el őket. Amíg ártatlan flörtölni kezd, biztos lehetsz benne, hogy csak téged szeret. Mindig egyenrangú partnerek lesztek az Ikrekkel való kapcsolatban. Az Ikrek olyan társat keres, aki inspirálja őt.

Rák

A Rák jegyében születettek minden érzelmet erősen átélnek. A partnered gesztusai időnként túlzónak tűnnek? Vagy félsz, hogy nem tudod viszonozni az érzéseiket? Nem kell aggódni. A társadalomban a Rák megtanulhatja, hogy úgymond megszelídítse magát, de otthon mindig a mennyekbe visz. Röviden: a rákok javíthatatlan romantikusok.

Oroszlánok

Az Oroszlán jegyében született emberek a kosokhoz hasonlítanak. Olyan helyzetekben, amikor a kosok makacsok, az oroszlánoknak mindig igazuk van. Az oroszlán nem hiába az állatok királya. Erős társat keres. Ugyanakkor mindig az első akar lenni. Másrészt viszonylag könnyű megnyugtatni. Csak hízelegj neki, és újra a tiéd.

Szűzek

Az a benyomásod, hogy a partnered nem nagyon érdeklődik irántad? Ez tényleg csak egy érzés. A szüzek nagyon realisták, és gyakran túlgondolják a dolgokat. Ezért néha nehezen tudják szavakkal kifejezni érzéseiket. A szüzek a rák ellentétei. Észre kell venned azokat az apróságokat, amikkel a szüzek kifejezik magukat. De az a csodálatos, hogy teljes mértékben számíthatsz rájuk.

Mérleg

Az Ikrekhoz hasonlóan a Mérleg is méltó a nevéhez. Egy párkapcsolatban egyensúlyt keresnek, de sokszor feláldozzák azt párjuk boldogságáért, és így megfeledkeznek önmagukról. Tedd egyértelművé, hogy önmaga miatt szerettél bele a párodba. Előbb-utóbb megtanulja kifejezni saját érdeklődését is.

Skorpiók

Szenvedély és odaadás, így lehetne jellemezni a Skorpióval való kapcsolatot. Úgy érezheti, bármit is tesz, a partnere megbocsát. Magyarázd el neki, hogy a problémák nem szűnnek meg csak azért, mert figyelmen kívül hagyja őket. Csak akkor tudsz előre lépni a kapcsolatban, ha ráveszed őt, hogy megoldjon bármilyen kapcsolati problémát.

Nyilas

A nyilasok ugyanúgy szeretik a szabadságukat, mint te. Ha szeretsz egyedül pihenni kettesben, a Nyilasnak állandóan menekülni fog. Engedd, hogy találd meg a barátaidat, akikkel időt tölthetsz. Partnere értékelni fogja a szabadságát, és szívesen visszatér, hogy időről időre mélyen átélje a meghitt pillanatokat.

Bakok

Szereted a párodat, de néha közbejön valami nem mondta el, vagy közvetlenül eltitkolta? Ha ő a Bak jegye alatt áll, az nem akar téged bántani. Éppen ellenkezőleg, attól tart, hogy elveszít téged, és megpróbál minden tőle telhetőt megtenni. Tudassa vele, hogy nem kell annyira óvatosnak lennie, mert te sokkal jobban értékeled az őszinteséget.

Vízöntők

A Vízöntő szellemi lények, akárcsak az Ikrek. Mindig valami újat keresnek, és utálják az unalmat. Tegyen kirándulásokat, ismerkedjen meg új emberekkel. A közös élmények még közelebb visznek, és megerősítik a kapcsolatodat. És ha van olyan időszak, amikor semmi szédítő nem történik, akkor együtt álmodozhattok például a jövőbeli kirándulásokról.

Halak

A rákokhoz hasonlóan a halak is sokat adnak az érzelmeknek és az intuíció. Ami néha oda vezet, hogy nem oldják meg a problémáikat, hanem arra várnak, hogy valaki megoldja helyettük. Nyújts segítő kezet, de jelezd, hogy nekik is meg kell próbálniuk! Amint semmi sem zavarja őket, teljes odaadásukat visszaadják neked.


Hasonló cikkek

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Egy egészséges kapcsolatban a partnerek olyan dolgokról beszélnek, amelyekkel foglalkozni kell. Nem tesznek keresztbe nekik. Ez azt jelenti, hogy néha egy kellemetlen igazságot kell elmondaniuk egymásnak. De van különbség, ha csak kritizál, vagy higgadtan, esetleg megoldási javaslattal közli. A bántó becsmérlő kritika nagyon könnyen tönkreteheti még a legjobban működő párkapcsolatot is.

Saját elképzelést alkotunk egy kapcsolat megfelelő működéséről. Gyakran mások szerint, hogy mi működik és mi nem megy nekik egy kapcsolatban. Még gyakrabban azonban a kultúra alakítja véleményünket. Tündérmesék gyerekkorban, filmek és sorozatok felnőttkorban. Sajnos miattuk több mítoszt is megjavítottunk, amelyek az igaz szerelemre nem érvényesek. Melyek azok?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Tanácsot adunk

nak

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.