Kezdje a főnökkel?

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár, ha viszonyt folytat a felettesével?

Kezdetben jó titokban tartani a kapcsolatot

Még akkor is, ha nagyon szerelmesek vagytok egymásba , legalább az elején titokban kell tartania a kapcsolatát. Túlságosan rögzült az az elképzelés, hogy igazgató úr legyen titkárnővel. Minden munkád eredménye csak annyit jelentene: „Jé, túl van az ágyon”. És mi van, ha bónuszt kap a hónap végén? Csak akkor lépj ki a kapcsolatodból, ha az igazán komoly lesz. Arra azonban számítson, hogy valaki mindig elítéli Önt ezért.

Ne a megadottal kezdje!

Ez végül is minden új kapcsolatban igaz. Nem számít, hogy együtt dolgoztok, vagy egy partin találkoztok. Tényleg a főnök szeretője akarsz lenni? A statisztikák szerint a férfiaknak csak kevesebb, mint 20%-a válik el szeretője miatt. És amint napvilágra kerül a kapcsolata, nemcsak a szerelmi kapcsolatát (kapcsolatát), hanem az állását is elveszíti. Valószínűleg soha nem fog megszabadulni a "főnök szeretője" címkétől ebben a társaságban.

Döntsön el róla

És most egy kicsit máshonnan. Milyen típusú nők kezdenek el randevúzni a főnökükkel? Ahogy már mondtam, vagy egyszerűen beleszeretsz, vagy egészen racionálisan kezdesz vele a jobb munkakörülményekért. De megéri? Ha rájönnek, miért van jobb fizetése vagy több szabadsága, mint másoknak, akkor hírneve van. Sajnos a nőknek manapság még rosszabb a helyzete ebből a szempontból.

Tesz neked javaslatokat?

Felvett téged, és beleszerettél? De mi van vele? Ő is kedvel téged, vagy csak a szex iránt érdeklődik? A gyakorlatban általában megesik, hogy a főnök nem veszi komolyan a románcokat. Akár a munkahelyi kényelmetlenség, akár a tiltottak izgalma, vagy a hatalom érzése áll a vágy hátterében, ritkán vesz részt romantikus okokból. És ha meg van adva, akkor nem. Ne félj elutasítani őt. Már csak azért is, mert Ön, mint beosztottja, mindig megoldja az esetleges problémákat.


Hasonló cikkek

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. Ha megérti partnereit, nemcsak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.