Kezdje a főnökkel?

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár, ha viszonyt folytat a felettesével?

Kezdetben jó titokban tartani a kapcsolatot

Még akkor is, ha nagyon szerelmesek vagytok egymásba , legalább az elején titokban kell tartania a kapcsolatát. Túlságosan rögzült az az elképzelés, hogy igazgató úr legyen titkárnővel. Minden munkád eredménye csak annyit jelentene: „Jé, túl van az ágyon”. És mi van, ha bónuszt kap a hónap végén? Csak akkor lépj ki a kapcsolatodból, ha az igazán komoly lesz. Arra azonban számítson, hogy valaki mindig elítéli Önt ezért.

Ne a megadottal kezdje!

Ez végül is minden új kapcsolatban igaz. Nem számít, hogy együtt dolgoztok, vagy egy partin találkoztok. Tényleg a főnök szeretője akarsz lenni? A statisztikák szerint a férfiaknak csak kevesebb, mint 20%-a válik el szeretője miatt. És amint napvilágra kerül a kapcsolata, nemcsak a szerelmi kapcsolatát (kapcsolatát), hanem az állását is elveszíti. Valószínűleg soha nem fog megszabadulni a "főnök szeretője" címkétől ebben a társaságban.

Döntsön el róla

És most egy kicsit máshonnan. Milyen típusú nők kezdenek el randevúzni a főnökükkel? Ahogy már mondtam, vagy egyszerűen beleszeretsz, vagy egészen racionálisan kezdesz vele a jobb munkakörülményekért. De megéri? Ha rájönnek, miért van jobb fizetése vagy több szabadsága, mint másoknak, akkor hírneve van. Sajnos a nőknek manapság még rosszabb a helyzete ebből a szempontból.

Tesz neked javaslatokat?

Felvett téged, és beleszerettél? De mi van vele? Ő is kedvel téged, vagy csak a szex iránt érdeklődik? A gyakorlatban általában megesik, hogy a főnök nem veszi komolyan a románcokat. Akár a munkahelyi kényelmetlenség, akár a tiltottak izgalma, vagy a hatalom érzése áll a vágy hátterében, ritkán vesz részt romantikus okokból. És ha meg van adva, akkor nem. Ne félj elutasítani őt. Már csak azért is, mert Ön, mint beosztottja, mindig megoldja az esetleges problémákat.


Hasonló cikkek

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Biztosan hallottad már néhányszor, hogy az alvásmód felfedi személyiségedet. De ez még nem minden! Állítólag az alvási pozíciódból leolvasható a párkapcsolatod dinamikája. Hiszel a hasonló tanulmányokban? Nézze meg, mit mond a tartózkodási helye a kapcsolatáról. Akkor készítsd el a képet magad!

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.