Kezdje a főnökkel?

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár, ha viszonyt folytat a felettesével?

Kezdetben jó titokban tartani a kapcsolatot

Még akkor is, ha nagyon szerelmesek vagytok egymásba , legalább az elején titokban kell tartania a kapcsolatát. Túlságosan rögzült az az elképzelés, hogy igazgató úr legyen titkárnővel. Minden munkád eredménye csak annyit jelentene: „Jé, túl van az ágyon”. És mi van, ha bónuszt kap a hónap végén? Csak akkor lépj ki a kapcsolatodból, ha az igazán komoly lesz. Arra azonban számítson, hogy valaki mindig elítéli Önt ezért.

Ne a megadottal kezdje!

Ez végül is minden új kapcsolatban igaz. Nem számít, hogy együtt dolgoztok, vagy egy partin találkoztok. Tényleg a főnök szeretője akarsz lenni? A statisztikák szerint a férfiaknak csak kevesebb, mint 20%-a válik el szeretője miatt. És amint napvilágra kerül a kapcsolata, nemcsak a szerelmi kapcsolatát (kapcsolatát), hanem az állását is elveszíti. Valószínűleg soha nem fog megszabadulni a "főnök szeretője" címkétől ebben a társaságban.

Döntsön el róla

És most egy kicsit máshonnan. Milyen típusú nők kezdenek el randevúzni a főnökükkel? Ahogy már mondtam, vagy egyszerűen beleszeretsz, vagy egészen racionálisan kezdesz vele a jobb munkakörülményekért. De megéri? Ha rájönnek, miért van jobb fizetése vagy több szabadsága, mint másoknak, akkor hírneve van. Sajnos a nőknek manapság még rosszabb a helyzete ebből a szempontból.

Tesz neked javaslatokat?

Felvett téged, és beleszerettél? De mi van vele? Ő is kedvel téged, vagy csak a szex iránt érdeklődik? A gyakorlatban általában megesik, hogy a főnök nem veszi komolyan a románcokat. Akár a munkahelyi kényelmetlenség, akár a tiltottak izgalma, vagy a hatalom érzése áll a vágy hátterében, ritkán vesz részt romantikus okokból. És ha meg van adva, akkor nem. Ne félj elutasítani őt. Már csak azért is, mert Ön, mint beosztottja, mindig megoldja az esetleges problémákat.


Hasonló cikkek

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Túlzott elvárások. Két szóban lehetne összefoglalni, miért csalódunk néha mások tettei és viselkedése miatt. Lehet, hogy egyáltalán nem veszik észre. Valószínűbb, hogy azon tűnődnek, miért haragszol rájuk megint. Főleg a párkapcsolatokban ez sok vita kiváltó oka. Vártál valamit, de a párod nem teljesítette. Vedd észre, hogy mások nem tudnak olvasni a gondolataidban. Tehát mit ne várj el automatikusan másoktól?

A hosszú távú kapcsolat fenntartása a legtöbbünk számára igencsak meló. Munkakapcsolatot csak úgy tudsz fenntartani, ha nem hiányoznak belőle a szükséges dolgok. Kíváncsi vagy, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvassa el és megtudja.

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.