Kezdje a főnökkel?

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár, ha viszonyt folytat a felettesével?

Kezdetben jó titokban tartani a kapcsolatot

Még akkor is, ha nagyon szerelmesek vagytok egymásba , legalább az elején titokban kell tartania a kapcsolatát. Túlságosan rögzült az az elképzelés, hogy igazgató úr legyen titkárnővel. Minden munkád eredménye csak annyit jelentene: „Jé, túl van az ágyon”. És mi van, ha bónuszt kap a hónap végén? Csak akkor lépj ki a kapcsolatodból, ha az igazán komoly lesz. Arra azonban számítson, hogy valaki mindig elítéli Önt ezért.

Ne a megadottal kezdje!

Ez végül is minden új kapcsolatban igaz. Nem számít, hogy együtt dolgoztok, vagy egy partin találkoztok. Tényleg a főnök szeretője akarsz lenni? A statisztikák szerint a férfiaknak csak kevesebb, mint 20%-a válik el szeretője miatt. És amint napvilágra kerül a kapcsolata, nemcsak a szerelmi kapcsolatát (kapcsolatát), hanem az állását is elveszíti. Valószínűleg soha nem fog megszabadulni a "főnök szeretője" címkétől ebben a társaságban.

Döntsön el róla

És most egy kicsit máshonnan. Milyen típusú nők kezdenek el randevúzni a főnökükkel? Ahogy már mondtam, vagy egyszerűen beleszeretsz, vagy egészen racionálisan kezdesz vele a jobb munkakörülményekért. De megéri? Ha rájönnek, miért van jobb fizetése vagy több szabadsága, mint másoknak, akkor hírneve van. Sajnos a nőknek manapság még rosszabb a helyzete ebből a szempontból.

Tesz neked javaslatokat?

Felvett téged, és beleszerettél? De mi van vele? Ő is kedvel téged, vagy csak a szex iránt érdeklődik? A gyakorlatban általában megesik, hogy a főnök nem veszi komolyan a románcokat. Akár a munkahelyi kényelmetlenség, akár a tiltottak izgalma, vagy a hatalom érzése áll a vágy hátterében, ritkán vesz részt romantikus okokból. És ha meg van adva, akkor nem. Ne félj elutasítani őt. Már csak azért is, mert Ön, mint beosztottja, mindig megoldja az esetleges problémákat.


Hasonló cikkek

Nyáron nem is volt ideje rendesen felmelegedni, és megint hideg van? Élvezd ki minden pillanatod. Az élet olyan gyorsan telik. Építsd az életet a kis dolgokra. Mosolyt fognak csalni az arcodra. Elárulunk néhány dolgot, amitől boldogabb leszel, mint amilyen most vagy.

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága sztereotípiával fenyeget-e vagy sem.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.