Miért élnek pár vonzó és sikeres férfiak pár nélkül?

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem furcsa véletlenül?

Nem az, vagy inkább nem kell, hogy az legyen. Számtalan férfi van, aki megfelel a fenti kritériumoknak. Lehet, hogy nem magukban a férfiakban van a probléma, hanem abban, hogy nem találnak megfelelő társat egy életre. Ennek számos oka lehet.

Időhiány a randevúzásra

A leggyakoribb probléma az, hogy sikeres vállalkozóról van szó, aki leterheltsége miatt egyszerűen nem legyen ideje randevúzni. Az üzletemberek a kora reggeli órákban indulnak munkába, és csak késő este térnek haza. Vállalkozásuk igényességének köszönhetően pedig már nincs idejük és kedvük arra, hogy esténként olyan partnert keressenek, akivel együtt tölthetnének estéket.

A sikeres vállalkozóknak lehet kútjuk. -alapított cég, de magánéletük gyakran üres. És minden bizonnyal számos ilyen férfit fog találni maga körül. Egy internetes társkereső oldal ideális megoldás lesz az ilyen elfoglalt emberek számára. A társkereső oldalakon nem mindegy, hogy reggel reggeli közben, unalmas megbeszélés közben vagy este, kényelmesen otthonról válaszol a kapott üzenetekre.

Korábbi kapcsolatokból származó negatív tapasztalatok

h2>

A másik viszonylag gyakori ok, amiért a férfiak harmincas-negyvenes éveikben még mindig szinglikek, az általában az, hogy nincsenek jó tapasztalataik korábbi kapcsolataikkal kapcsolatban, és félnek új, komoly kapcsolatot kezdeni. A bennük rejlő félelem vagy inkább blokk megnehezíti számukra, hogy találkozzanak egy olyan nővel, akit kedvelnek, vagy később partnerkapcsolatot alakítsanak ki.

A tökéletesség elbátortalanítja

Néhány férfi első pillantásra olyan tökéletesek, hogy megjelenésükkel és viselkedésükkel taszítják a nőket. A nők aztán nem mernek közeledni az ilyen férfiakhoz. Félnek az elutasítástól.

Túl magas követelmények a partnerrel szemben

Ugyanakkor az ilyen „tökéletes” emberek nem csak önmagukkal szemben, hanem élettársukkal szemben is igényesek. Az is gyakran előfordul, hogy a vonzó és sikeres férfiak éppen azért maradnak pár nélkül, mert olyan valakit keresnek, aki alapvetően egyáltalán nem létezik. A partnerrel szembeni követelmények olyan magasak, hogy kevés nő tud azonosulni velük. A tökéletességet meglehetősen nehéz megtalálni.

Kényelmesen érzik magukat az egyedülálló életben

Végül, de nem utolsósorban az a tény, hogy ezek a magányos férfiak hozzászoktak a saját rendjükhöz, amit követni kell , szintén problémának tekinthető . Bármilyen elem, ami belép a világukba, már bizonyos korlátozásokat hoz az életükbe, és ez nem felel meg minden egyénnek. Ha a férfiak már hozzászoktak a szingli élethez, hirtelen nagyon nehéz lehet megtanulni párként élni. Az élet ekkor már nem csak körülöttük forog, hanem a párjuk körül is, és ez mindkettőjük számára kihívást jelenthet. Nemcsak a nőnek, aki sértve érezheti magát egy ilyen kapcsolatban, hanem a férfinak is, akinek meg kell tanulnia, hogy ne csak a munkára fordítsa idejét, hanem az új szerelmének is.

Élet. párban vagy inkább pár nélkül?

Tehát csak a férfiakon múlik, hogy vágynak-e párkapcsolatra, hajlandóak-e kompromisszumot kötni munkahelyi tevékenységeik és szokásaik terén, vagy alapvetően jól érzik magukat magányos életükben pár nélkül.

Egy kis tanács uraknak. Tehát először tisztázza, mit is keres valójában. Ha pedig kiderül, hogy szerelem, próbálj meg találkozni például a társkereső oldalunkon! Az internetes randevúzás az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy rövid időn belül sokféle érdekes partnerrel találkozz.


Hasonló cikkek

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.