Amikor a szerelem nincs rendben

Bár szeretitek egymást, és meglehetősen jól működnek, valami hiányzik a kapcsolatodból. Vagy fordítva, mindened megvan, de nem vagytok elégedettek egymással. A környezeted meggyőzi, milyen szerencsés vagy. Ön azonban nem osztja a véleményüket. Felírtuk neked azokat a jeleket, amelyek jelzik, hogy ez nem "igaz szerelem".

Túl féltékeny

Te nem vagy senki tulajdona, még a párodé sem. És persze fordítva, nem birtokolhatsz senkit. Sokat írtak a féltékenységről, és az emberek túlnyomó többsége egyetért abban, hogy ennek nem sok köze van a szerelemhez. A féltékeny ember bizonytalan és fél mindentől, ami a partnere körül villan. A második esetben annyira énközpontú, hogy valóban tulajdonának tekinti a másik embert, és mindig és mindenhol "vigyázik" rá.

Távolsági kapcsolat

Még ilyen is a kapcsolatok fennmaradhatnak. De csak akkor, ha a pár végül találkozik és együtt élni kezd. Hosszú távon a távolság közvetlenül pusztító hatással van a szerelemre. Felejtsd el. És ez nagyon gyakran vonatkozik a szerelemre is. Sajnálatos módon. Minél hosszabb ideig vagytok távol egymástól, annál kevésbé ismeritek egymást, annál kevesebb közös élményben vagytok, és idővel egyre kevésbé lesztek kompatibilisek.

Hátsó szándékaitok vannak.

Állandóan nézd meg, van-e körülötted valaki, aki szebb, viccesebb vagy érdekesebb. Nem baj, ha néha kételkedsz. Segít megőrizni a kapcsolat egészséges szemléletét, ötleteket ad, hogy min kell javítani. Az állandó kétségek azonban azt a tudatalatti érzést jelzik, hogy ez a kapcsolat nem a megfelelő. De az idő múlásával önbizalmat kell szereznie, nem pedig arra, hogy egyre többet gondoljon a menekülésre.

Érzelmi nézeteltérések

Még ha a tündérmesék folyamatosan meggyőznek minket az ellenkezőjéről, szüksége van rá több, mint szerelem egy kapcsolatért. Az érzelmek és érzések sokkal összetettebbek. Sajnos a szerelem önmagában nem elég az életben. Eltér a véleményetek az életről, a társszerepek megosztásáról, a gyereknevelésről, a lakóhelyről, és ami azt illeti, egymás munkájáról alkotott véleményetek? Nézze meg kapcsolatát a néző szemüvegén keresztül. Ha jelentősen különbözik az életről alkotott elképzeléseidben vagy a belső értékeidben, ne aggódj. Ez sajnos nem fog működni.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.