Teszt: van melletted igaz szerelem?

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és legyél 85%-ban biztos abban, hogy életed igaz szerelmével élsz/vagy nem.

Ha a szerelem biztos lenne, sok ember megkönnyebbülne. De eljönni valakihez, beszélgetni egy kicsit, majd megtudni, hogy kibírjátok-e egy életen át együtt, sajnos kitaláció. Viszont ha már legalább két hónapja randiztok, van egy ajánlatunk számotokra. Töltsd ki a tesztet, és derítsd ki, kivel jársz valójában!

Minden kérdésre válaszolj IGEN-nel vagy NEM-mel:

 • Nevetnek együtt?
< ul>
 • Gyakran érint? Beleértve a búcsúcsókot, a kézfogást, az érintést reggelizés vagy tévénézés közben? Azokra a mindennapi érintésekre gondolunk, amelyeket már észre sem veszel, de amik közel tartanak.
  • Ugyanazok az elképzeléseid a jövőről? Gyermekek száma, közös lakhelyük, pénzügyi cél (5 millió a számlán, vs. a biztonság érdekében történő leszámolás)?
  • Öt vagy több közös érdeklődési köröd van? Például: hobbi, kultúra, sport, politika, utazás iránti érdeklődés stb.?
  • Elfogadja a másik embert olyannak, amilyen? Elviselitek egymás hibáit? Nem próbálja megváltoztatni a megfelelőjét?

  Számolja meg, hányszor válaszolt IGEN, és nézze meg a mini kvíz eredményét!

  0 x IGEN< /strong>
  Valószínűleg elképesztő szex, szerelem első látásra vagy pusztán önzés miatt randevúzsz. Ez biztosan nem igaz szerelem. Amíg jól érzi magát, ne törjön össze semmit, ami elégedettséget okoz. A sorstárs biztosan még vár rád valahol.

  1 x IGEN
  Kapcsolatod elején "nem csapott beléd a villám" vagy a pillangók táncoltak a gyomrodban? így van? Kapcsolatotok inkább baráti jellegű. Kedvelitek egymást, és boldogok vagytok együtt, de valószínűleg ez nem egy filmes romantika. Nem kell azonnal szakítani, minden kapcsolatnak megvan az ára. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, és nézze meg, mit kínál az élet.

  2 x IGEN
  A mesékből származó igaz és egyedi szerelem nem a te eseted. De senki nem mondja, hogy nem lehettek boldogok együtt! Amíg mindketten boldogok vagytok, kár lenne felbontani egy munkakapcsolatot. Műveld azt, ami közös bennetek, és fedezze fel azt, ami megoszt benneteket. Valami újat és izgalmasat tanulhatsz. Szerelmed egy kaland.

  3 x IGEN
  Olyan emberrel találkoztál, akivel sokan nem fognak találkozni egész életük során. Vagy nem ismerik fel időben. A szerelmed egy kicsit művelni akar. Fektessen bele időt. De ha megpróbálod, semmi okod nincs arra, hogy ne tudnál kitartani egy életen át együtt. Légy toleráns magaddal szemben, és ápold azt az okot, amiért egykor beleszerettél egymásba.

  4-5 x IGEN
  Gratulálunk, találkoztál a szerelmeddel. élet. Maradj vele, és folytasd a kapcsolatod fejlesztését. Ha nem hagyod, hogy teljesen elporladjon, életed hátralévő részét együtt töltheted.


  Hasonló cikkek

  Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

  Randiznak, vagy tényleg csak jó barátok vagytok? Mindannyian feltettünk már ilyen kérdést életében legalább egyszer. És ennek nem feltétlenül az ő fiatalkorukban kellett történnie, amikor mindenki egyformán babrált a kapcsolatokban. Még ma is egyfajta légüres térben ragadhattál te és egy hozzád közel álló személy, amikor nem vagytok barátok, és egyáltalán nem randiztok. Tekintse meg, hogyan teljesít, és ennek megfelelően tegye meg a következő lépéseket.

  Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

  Az első szerelme alatt órákig tudtok ülni és egymás szemébe nézni. De néhány hónapnyi kapcsolat után valószínűleg még ez a szórakozási forma sem fog többé szórakozni. Bár még mindig szerelmesek vagytok egymásba, ehhez valami más kellene. Valami érdekesebb, izgalmasabb, több akció, stb. Küzdj le az unalom ellen, és kezdj el együtt csinálni valamit. Mindenekelőtt ne essen pánikba, ha nem tudja, mit és hol kezdjen. Merítsen ihletet tippjeinkből.

  Ha hosszú ideig nem tud valakit megismerni, érthető, hogy frusztrált lesz. Főleg, ha azt hiszed, hogy mindent megtettél ennek érdekében. Regisztráltál társkereső oldalakon, rendszeresen szocializálsz, mosolyogsz az emberekre, és néha magad is felkeresel valakit? Még mindig nem tudsz találkozni senkivel? Lehet, hogy az alábbi hibák valamelyikét követi el.

  Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

  Legújabb cikkek

  Május elseje, a szerelem ideje

  Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

  Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

  Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

  Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

  Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

  Csillogó egy kapcsolatban

  Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

  Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

  Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.