Teszt: van melletted igaz szerelem?

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és legyél 85%-ban biztos abban, hogy életed igaz szerelmével élsz/vagy nem.

Ha a szerelem biztos lenne, sok ember megkönnyebbülne. De eljönni valakihez, beszélgetni egy kicsit, majd megtudni, hogy kibírjátok-e egy életen át együtt, sajnos kitaláció. Viszont ha már legalább két hónapja randiztok, van egy ajánlatunk számotokra. Töltsd ki a tesztet, és derítsd ki, kivel jársz valójában!

Minden kérdésre válaszolj IGEN-nel vagy NEM-mel:

 • Nevetnek együtt?
< ul>
 • Gyakran érint? Beleértve a búcsúcsókot, a kézfogást, az érintést reggelizés vagy tévénézés közben? Azokra a mindennapi érintésekre gondolunk, amelyeket már észre sem veszel, de amik közel tartanak.
  • Ugyanazok az elképzeléseid a jövőről? Gyermekek száma, közös lakhelyük, pénzügyi cél (5 millió a számlán, vs. a biztonság érdekében történő leszámolás)?
  • Öt vagy több közös érdeklődési köröd van? Például: hobbi, kultúra, sport, politika, utazás iránti érdeklődés stb.?
  • Elfogadja a másik embert olyannak, amilyen? Elviselitek egymás hibáit? Nem próbálja megváltoztatni a megfelelőjét?

  Számolja meg, hányszor válaszolt IGEN, és nézze meg a mini kvíz eredményét!

  0 x IGEN< /strong>
  Valószínűleg elképesztő szex, szerelem első látásra vagy pusztán önzés miatt randevúzsz. Ez biztosan nem igaz szerelem. Amíg jól érzi magát, ne törjön össze semmit, ami elégedettséget okoz. A sorstárs biztosan még vár rád valahol.

  1 x IGEN
  Kapcsolatod elején "nem csapott beléd a villám" vagy a pillangók táncoltak a gyomrodban? így van? Kapcsolatotok inkább baráti jellegű. Kedvelitek egymást, és boldogok vagytok együtt, de valószínűleg ez nem egy filmes romantika. Nem kell azonnal szakítani, minden kapcsolatnak megvan az ára. Élvezze a gyönyörű pillanatokat, és nézze meg, mit kínál az élet.

  2 x IGEN
  A mesékből származó igaz és egyedi szerelem nem a te eseted. De senki nem mondja, hogy nem lehettek boldogok együtt! Amíg mindketten boldogok vagytok, kár lenne felbontani egy munkakapcsolatot. Műveld azt, ami közös bennetek, és fedezze fel azt, ami megoszt benneteket. Valami újat és izgalmasat tanulhatsz. Szerelmed egy kaland.

  3 x IGEN
  Olyan emberrel találkoztál, akivel sokan nem fognak találkozni egész életük során. Vagy nem ismerik fel időben. A szerelmed egy kicsit művelni akar. Fektessen bele időt. De ha megpróbálod, semmi okod nincs arra, hogy ne tudnál kitartani egy életen át együtt. Légy toleráns magaddal szemben, és ápold azt az okot, amiért egykor beleszerettél egymásba.

  4-5 x IGEN
  Gratulálunk, találkoztál a szerelmeddel. élet. Maradj vele, és folytasd a kapcsolatod fejlesztését. Ha nem hagyod, hogy teljesen elporladjon, életed hátralévő részét együtt töltheted.


  Hasonló cikkek

  A kommunikáció minden kapcsolat alapja. Munkahelyi, partnerségi, baráti szinten kommunikálsz... Egyszerűen fogalmazva, használod nap mint nap. Tehát hogyan kell kinéznie a megfelelő kommunikációnak? Mit tegyünk és mit kerüljünk a kommunikáció során?

  Kutatások szerint a jelenlegi partnerkapcsolatok legnagyobb gyilkosa a mobiltelefon. Közvetlenül mögötte van egy számítógép/laptop. És mi van veled? Ön is veszélyben van?

  Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

  Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

  Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

  Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

  Legújabb cikkek

  Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

  Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

  Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

  Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

  Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

  Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.