Összefértek?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha ezek közül legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

1. Olyan dolgokat bízol meg magadban, amelyeket nem osztasz meg senki mással

Nem csak arról van szó, hogy úgy érzed, mindent elmondhatsz egymásnak. Ha valóban mélyen személyes dolgokat osztasz meg kedveseddel a saját életedről, akkor rájuk bíznád az életedet. Komolyan. Sokan inkább berobbannak egy égő házba, mintsem bevallják valakinek, hogy gyerekkorukban világbajnok sárlabdadobók akartak lenni, vagy hogy szerintük a jelenlegi elnök elég dögös srác.

2 . Hagyta magát látni a gyengeség pillanataiban

A mai kultúra tele van „gólütésekkel”, „sikeres, pozitívan gondolkodó” emberekkel és büszkeséggel. Nem csoda, ha olykor elbújunk a világ elől, amikor nem érezzük magunkat annyira magabiztosnak és sikeresnek. Az igaz szerelem az egyetlen személy, aki elől nem kell titkolnunk ezt az oldalt. Biztonságban érzitek magatokat egymás társaságában, még akkor is, ha lent vagytok.

3. Tiszteletben tartod a másik „én”-jét

Azokat a mindennapi apróságokat, amelyek annyira feldühítenek. Zokni a földön, cseresznyemag visszadobva a tálba, haj a lefolyóba. Bármennyire is idegesítenek ezek az apróságok, egyetlen dolgon sem változtatna kedvencén. De tudod, hogy e rossz szokások nélkül a másod nem lenne többé az, akit szeretsz.

4. Alig várod, hogy találkozz a szüleiddel

És neki nincsenek rémálmai emiatt. A szülők a tekintélyek, akár tetszik, akár nem. Kisebb-nagyobb mértékben mindannyian áldásukat kívánjuk. És ha bemutatja kedvesét a szüleinek, az olyan dolog lesz, amit alig vár. Meg akarja mutatni magát, és azonnal meg akarja mondani nekik: „Ez az a személy, akivel le akarom tölteni életem hátralévő részét!”

5. Együtt szeretnél megöregedni

Még várod is! Amikor elképzeled a jövőt, mindig együtt vagytok. Ti ketten és senki más. Időről időre elkalandozik a gondolataiban olyan képek, amelyeken a kanapén ülsz, és felidézed az együtt töltött nagyszerű időket? Nem csoda, hogy nem törődik azzal, hogy összejön-e a jelzáloghitel, vagy sem!

6. Nem félsz egyet nem érteni

Bizonyára volt legalább egy barátod tinédzserkorodban, akivel féltél nem érteni egyet. Akár az amerikai filmekből kivágott "osztályuralkodó", akár egyszerűen nem bírta a kritikát. Nos, ez nem történik meg veled egy kedveseddel. Ha nem értesz egyet, ne félj kimondani. Ugyanígy nyugodtan hallgathatod őt vagy őt. Nem érzi a félelmet attól, hogy a másik fél nevetni fog rajtad, vagy nem veszi komolyan a megjegyzéseit.

7. Együtt nevettek

Viccet csináltok egymáson, meg tudja nevettetni egymást, és amikor az egyik humoros dolgot talál, a másik egyszerűen azért nevet, mert a nevetés ragályos. Soha nem nevetsz magadon. Magasabb szinten állsz, mint egy egyszerű "szórakozunk együtt". Együtt megnevettetheti a világot.

8. Tudod, hogyan kell együtt csendben maradni

Céltalanul, például a színházban, vagy közvetlenül vita után. Akkor is jól érzi magát, ha mindketten olvasni szeretnének, csak lapozgatnak egy magazint, vagy teát kortyolgatnak, miközben kinéznek az ablakon. Nem kell a csendet társas beszélgetéssel kitöltenie. Ehelyett csak jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Ritka gyöngyszemet kell kinyernie rengeteg koszból és agyagból. És ez pontosan így van a kapcsolatokban. Meg kell találni az egyetlen szerelmet! De te magad teremtesz elégedett kapcsolatot. Ne felejtsd el. Nem ingatag szerencse. Szeretnéd megismerni a sikeres párok titkait? Pszichológusok kutatták a boldog kapcsolatok gyakori jeleit, és felfedezték ezeket a meglepő tényeket!

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Felfedezte, hogy partnere megcsal? Valószínűleg nagy sokk vár rád. Azonban ne rohanjon. Először alaposan gondolkozz, és csak azután cselekedj. Tanácsot adunk, hogyan viselkedjen ilyen helyzetben.

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.