Összefértek?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha ezek közül legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

1. Olyan dolgokat bízol meg magadban, amelyeket nem osztasz meg senki mással

Nem csak arról van szó, hogy úgy érzed, mindent elmondhatsz egymásnak. Ha valóban mélyen személyes dolgokat osztasz meg kedveseddel a saját életedről, akkor rájuk bíznád az életedet. Komolyan. Sokan inkább berobbannak egy égő házba, mintsem bevallják valakinek, hogy gyerekkorukban világbajnok sárlabdadobók akartak lenni, vagy hogy szerintük a jelenlegi elnök elég dögös srác.

2 . Hagyta magát látni a gyengeség pillanataiban

A mai kultúra tele van „gólütésekkel”, „sikeres, pozitívan gondolkodó” emberekkel és büszkeséggel. Nem csoda, ha olykor elbújunk a világ elől, amikor nem érezzük magunkat annyira magabiztosnak és sikeresnek. Az igaz szerelem az egyetlen személy, aki elől nem kell titkolnunk ezt az oldalt. Biztonságban érzitek magatokat egymás társaságában, még akkor is, ha lent vagytok.

3. Tiszteletben tartod a másik „én”-jét

Azokat a mindennapi apróságokat, amelyek annyira feldühítenek. Zokni a földön, cseresznyemag visszadobva a tálba, haj a lefolyóba. Bármennyire is idegesítenek ezek az apróságok, egyetlen dolgon sem változtatna kedvencén. De tudod, hogy e rossz szokások nélkül a másod nem lenne többé az, akit szeretsz.

4. Alig várod, hogy találkozz a szüleiddel

És neki nincsenek rémálmai emiatt. A szülők a tekintélyek, akár tetszik, akár nem. Kisebb-nagyobb mértékben mindannyian áldásukat kívánjuk. És ha bemutatja kedvesét a szüleinek, az olyan dolog lesz, amit alig vár. Meg akarja mutatni magát, és azonnal meg akarja mondani nekik: „Ez az a személy, akivel le akarom tölteni életem hátralévő részét!”

5. Együtt szeretnél megöregedni

Még várod is! Amikor elképzeled a jövőt, mindig együtt vagytok. Ti ketten és senki más. Időről időre elkalandozik a gondolataiban olyan képek, amelyeken a kanapén ülsz, és felidézed az együtt töltött nagyszerű időket? Nem csoda, hogy nem törődik azzal, hogy összejön-e a jelzáloghitel, vagy sem!

6. Nem félsz egyet nem érteni

Bizonyára volt legalább egy barátod tinédzserkorodban, akivel féltél nem érteni egyet. Akár az amerikai filmekből kivágott "osztályuralkodó", akár egyszerűen nem bírta a kritikát. Nos, ez nem történik meg veled egy kedveseddel. Ha nem értesz egyet, ne félj kimondani. Ugyanígy nyugodtan hallgathatod őt vagy őt. Nem érzi a félelmet attól, hogy a másik fél nevetni fog rajtad, vagy nem veszi komolyan a megjegyzéseit.

7. Együtt nevettek

Viccet csináltok egymáson, meg tudja nevettetni egymást, és amikor az egyik humoros dolgot talál, a másik egyszerűen azért nevet, mert a nevetés ragályos. Soha nem nevetsz magadon. Magasabb szinten állsz, mint egy egyszerű "szórakozunk együtt". Együtt megnevettetheti a világot.

8. Tudod, hogyan kell együtt csendben maradni

Céltalanul, például a színházban, vagy közvetlenül vita után. Akkor is jól érzi magát, ha mindketten olvasni szeretnének, csak lapozgatnak egy magazint, vagy teát kortyolgatnak, miközben kinéznek az ablakon. Nem kell a csendet társas beszélgetéssel kitöltenie. Ehelyett csak jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

Fiatalon könnyű szerelmes lenni, új kapcsolatokat kialakítani és elhagyni őket. A húszas éveik elején járó fiatalok nem félnek szakítani valakivel, akivel ez már nem megy, és új szerelmet keresnek. A huszonötök sztrájkjával azonban egyre jobban aggódunk, hogy többé nem fogunk találkozni senkivel, aki érdekes lenne, és így továbbra is árnyas kapcsolatokban maradunk. Nem tudja elhagyni jelenlegi partnerét, és nem tudja miért? Mitől félsz a legjobban?

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.