Összefértek?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha ezek közül legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

1. Olyan dolgokat bízol meg magadban, amelyeket nem osztasz meg senki mással

Nem csak arról van szó, hogy úgy érzed, mindent elmondhatsz egymásnak. Ha valóban mélyen személyes dolgokat osztasz meg kedveseddel a saját életedről, akkor rájuk bíznád az életedet. Komolyan. Sokan inkább berobbannak egy égő házba, mintsem bevallják valakinek, hogy gyerekkorukban világbajnok sárlabdadobók akartak lenni, vagy hogy szerintük a jelenlegi elnök elég dögös srác.

2 . Hagyta magát látni a gyengeség pillanataiban

A mai kultúra tele van „gólütésekkel”, „sikeres, pozitívan gondolkodó” emberekkel és büszkeséggel. Nem csoda, ha olykor elbújunk a világ elől, amikor nem érezzük magunkat annyira magabiztosnak és sikeresnek. Az igaz szerelem az egyetlen személy, aki elől nem kell titkolnunk ezt az oldalt. Biztonságban érzitek magatokat egymás társaságában, még akkor is, ha lent vagytok.

3. Tiszteletben tartod a másik „én”-jét

Azokat a mindennapi apróságokat, amelyek annyira feldühítenek. Zokni a földön, cseresznyemag visszadobva a tálba, haj a lefolyóba. Bármennyire is idegesítenek ezek az apróságok, egyetlen dolgon sem változtatna kedvencén. De tudod, hogy e rossz szokások nélkül a másod nem lenne többé az, akit szeretsz.

4. Alig várod, hogy találkozz a szüleiddel

És neki nincsenek rémálmai emiatt. A szülők a tekintélyek, akár tetszik, akár nem. Kisebb-nagyobb mértékben mindannyian áldásukat kívánjuk. És ha bemutatja kedvesét a szüleinek, az olyan dolog lesz, amit alig vár. Meg akarja mutatni magát, és azonnal meg akarja mondani nekik: „Ez az a személy, akivel le akarom tölteni életem hátralévő részét!”

5. Együtt szeretnél megöregedni

Még várod is! Amikor elképzeled a jövőt, mindig együtt vagytok. Ti ketten és senki más. Időről időre elkalandozik a gondolataiban olyan képek, amelyeken a kanapén ülsz, és felidézed az együtt töltött nagyszerű időket? Nem csoda, hogy nem törődik azzal, hogy összejön-e a jelzáloghitel, vagy sem!

6. Nem félsz egyet nem érteni

Bizonyára volt legalább egy barátod tinédzserkorodban, akivel féltél nem érteni egyet. Akár az amerikai filmekből kivágott "osztályuralkodó", akár egyszerűen nem bírta a kritikát. Nos, ez nem történik meg veled egy kedveseddel. Ha nem értesz egyet, ne félj kimondani. Ugyanígy nyugodtan hallgathatod őt vagy őt. Nem érzi a félelmet attól, hogy a másik fél nevetni fog rajtad, vagy nem veszi komolyan a megjegyzéseit.

7. Együtt nevettek

Viccet csináltok egymáson, meg tudja nevettetni egymást, és amikor az egyik humoros dolgot talál, a másik egyszerűen azért nevet, mert a nevetés ragályos. Soha nem nevetsz magadon. Magasabb szinten állsz, mint egy egyszerű "szórakozunk együtt". Együtt megnevettetheti a világot.

8. Tudod, hogyan kell együtt csendben maradni

Céltalanul, például a színházban, vagy közvetlenül vita után. Akkor is jól érzi magát, ha mindketten olvasni szeretnének, csak lapozgatnak egy magazint, vagy teát kortyolgatnak, miközben kinéznek az ablakon. Nem kell a csendet társas beszélgetéssel kitöltenie. Ehelyett csak jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.