Hagyd abba a féltékenységet, jobban leszel!

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Így hát adunk néhány tanácsot, hogyan fordítsd meg őt.

Nyugodj meg

Ha elkezdesz féltékenységet érezni, tedd azt, ami jó neked. . Menj el moziba, igyál csokit, hallgasd kedvenc zenéidet vagy sportolj. Kiűzd magadból a féltékenységet olyan tevékenységekkel, amelyek rövid távon boldoggá tesznek.

Összpontosíts a környezetedre

Elterelheted a figyelmedet a féltékenységről, ha egy bizonyos tárgyra összpontosítasz. Kezdjen el dolgozni a környezetével. Mi van körülötted? Festmények, fák vagy konyhapult? Összpontosítsa a szemét az adott dolgokra, és gondolatban próbálja leírni azokat. Figyeld meg az adott dolgok alakját, színét vagy illatát. Csináld a néma leírást a fejedben, mintha dolgozatot írnál. Ne felejtsen el kihagyni egyetlen részletet sem.

Emlékezés

Készítsen olyan emlékeket, amelyek boldoggá tesznek. Lehetnek apróságok. Gondoljon kedvese mosolyára, úszásra a tengerben, gombászatra vagy valami mosolygós eseményre. Amikor jön a féltékenység hulláma, húzd elő az emlékeidet. Gondoljunk csak a nagyszerű élményekre. Ne hagyja, hogy bármi negatív dolog jusson eszébe.

Képzelje el a világ katasztrófáit

Kérdezd meg magadtól, miért vagy féltékeny a partneredre? Félsz attól, hogy hűtlen lesz hozzád? Félsz attól, hogy elhagy, vagy más okai vannak? Ismerje fel a féltékenység okát. Közvetlenül ezután kezdj el azon gondolkodni, hogy milyen katasztrófák történnek a körülötted lévő világban. Terrortámadások, ivóvízhiány Afrikában vagy gyógyíthatatlan betegségek. Gondolj bele, és vedd észre, hogy az esetleges hűtlenség nagyon kicsi dolog az emberiséget érintő problémákhoz képest. Ezzel a technikával betekintést nyerhet, és a féltékenység abszurdnak fog tűnni.

Számlálás

Ha Önről van szó, kezdjen el nullától ezerig számolni. Ha nem érez javulást, tegye meg újra, de fordítva. Matematikai vagy egyéb logikai példák is segíthetnek. Ha nagyon keményen a logikai problémák megoldására koncentrál, az agy teljesen lefoglalt lesz. Elveszted az időérzékedet, és a féltékenységed egy pillanat alatt eltűnik.


Hasonló cikkek

Nem minden partnerség működik mindig. Ha nem értitek meg egymást, természetes, hogy szakítanak, és máshol keresik a boldogságot. De mi van akkor, ha a párod azzal fenyeget, hogy bántani fog téged vagy önmagát, ha szakítasz? Hogyan lehet megoldani a helyzetet?

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

A szeretet művészete nem könnyű. Mielőtt szeretni tudnád a párodat, először meg kell tanulnod szeretni magad. Csak akkor leszel kész arra, hogy igaz szeretetet adj és fogadj el a párodnak. Miért? Olvass és tanulj meg mindent!

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.