Hagyd abba a féltékenységet, jobban leszel!

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Így hát adunk néhány tanácsot, hogyan fordítsd meg őt.

Nyugodj meg

Ha elkezdesz féltékenységet érezni, tedd azt, ami jó neked. . Menj el moziba, igyál csokit, hallgasd kedvenc zenéidet vagy sportolj. Kiűzd magadból a féltékenységet olyan tevékenységekkel, amelyek rövid távon boldoggá tesznek.

Összpontosíts a környezetedre

Elterelheted a figyelmedet a féltékenységről, ha egy bizonyos tárgyra összpontosítasz. Kezdjen el dolgozni a környezetével. Mi van körülötted? Festmények, fák vagy konyhapult? Összpontosítsa a szemét az adott dolgokra, és gondolatban próbálja leírni azokat. Figyeld meg az adott dolgok alakját, színét vagy illatát. Csináld a néma leírást a fejedben, mintha dolgozatot írnál. Ne felejtsen el kihagyni egyetlen részletet sem.

Emlékezés

Készítsen olyan emlékeket, amelyek boldoggá tesznek. Lehetnek apróságok. Gondoljon kedvese mosolyára, úszásra a tengerben, gombászatra vagy valami mosolygós eseményre. Amikor jön a féltékenység hulláma, húzd elő az emlékeidet. Gondoljunk csak a nagyszerű élményekre. Ne hagyja, hogy bármi negatív dolog jusson eszébe.

Képzelje el a világ katasztrófáit

Kérdezd meg magadtól, miért vagy féltékeny a partneredre? Félsz attól, hogy hűtlen lesz hozzád? Félsz attól, hogy elhagy, vagy más okai vannak? Ismerje fel a féltékenység okát. Közvetlenül ezután kezdj el azon gondolkodni, hogy milyen katasztrófák történnek a körülötted lévő világban. Terrortámadások, ivóvízhiány Afrikában vagy gyógyíthatatlan betegségek. Gondolj bele, és vedd észre, hogy az esetleges hűtlenség nagyon kicsi dolog az emberiséget érintő problémákhoz képest. Ezzel a technikával betekintést nyerhet, és a féltékenység abszurdnak fog tűnni.

Számlálás

Ha Önről van szó, kezdjen el nullától ezerig számolni. Ha nem érez javulást, tegye meg újra, de fordítva. Matematikai vagy egyéb logikai példák is segíthetnek. Ha nagyon keményen a logikai problémák megoldására koncentrál, az agy teljesen lefoglalt lesz. Elveszted az időérzékedet, és a féltékenységed egy pillanat alatt eltűnik.


Hasonló cikkek

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.