Hagyd abba a féltékenységet, jobban leszel!

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Így hát adunk néhány tanácsot, hogyan fordítsd meg őt.

Nyugodj meg

Ha elkezdesz féltékenységet érezni, tedd azt, ami jó neked. . Menj el moziba, igyál csokit, hallgasd kedvenc zenéidet vagy sportolj. Kiűzd magadból a féltékenységet olyan tevékenységekkel, amelyek rövid távon boldoggá tesznek.

Összpontosíts a környezetedre

Elterelheted a figyelmedet a féltékenységről, ha egy bizonyos tárgyra összpontosítasz. Kezdjen el dolgozni a környezetével. Mi van körülötted? Festmények, fák vagy konyhapult? Összpontosítsa a szemét az adott dolgokra, és gondolatban próbálja leírni azokat. Figyeld meg az adott dolgok alakját, színét vagy illatát. Csináld a néma leírást a fejedben, mintha dolgozatot írnál. Ne felejtsen el kihagyni egyetlen részletet sem.

Emlékezés

Készítsen olyan emlékeket, amelyek boldoggá tesznek. Lehetnek apróságok. Gondoljon kedvese mosolyára, úszásra a tengerben, gombászatra vagy valami mosolygós eseményre. Amikor jön a féltékenység hulláma, húzd elő az emlékeidet. Gondoljunk csak a nagyszerű élményekre. Ne hagyja, hogy bármi negatív dolog jusson eszébe.

Képzelje el a világ katasztrófáit

Kérdezd meg magadtól, miért vagy féltékeny a partneredre? Félsz attól, hogy hűtlen lesz hozzád? Félsz attól, hogy elhagy, vagy más okai vannak? Ismerje fel a féltékenység okát. Közvetlenül ezután kezdj el azon gondolkodni, hogy milyen katasztrófák történnek a körülötted lévő világban. Terrortámadások, ivóvízhiány Afrikában vagy gyógyíthatatlan betegségek. Gondolj bele, és vedd észre, hogy az esetleges hűtlenség nagyon kicsi dolog az emberiséget érintő problémákhoz képest. Ezzel a technikával betekintést nyerhet, és a féltékenység abszurdnak fog tűnni.

Számlálás

Ha Önről van szó, kezdjen el nullától ezerig számolni. Ha nem érez javulást, tegye meg újra, de fordítva. Matematikai vagy egyéb logikai példák is segíthetnek. Ha nagyon keményen a logikai problémák megoldására koncentrál, az agy teljesen lefoglalt lesz. Elveszted az időérzékedet, és a féltékenységed egy pillanat alatt eltűnik.


Hasonló cikkek

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.