Hogyan tegyen ajánlatot a partnerének?

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.Mindenekelőtt jól kell ismernie partnerét, hogy eldönthesse a legjobb ajánlatot. Azok a hónapok vagy évek alatt, amikor együtt éltek, biztosan nagyon jól tudja, mit szeret és mit nem szeret a partnere. Biztosan sejtheti, hogy egy tisztán magánjellegű kérésnek örülne jobban, vagy egy nyilvános kérésnek. Döntse meg ennek megfelelően.

Tippek a klasszikus ajánlathoz

Egy romantikus gyertyafényes vacsora

A leggyakoribb és egyben leggyakrabban használt módok közé tartozik, hogy ajánlatot tegyen partnerének , egy romantikus gyertyafényes vacsorát tartalmaz. És itt csak Önön múlik, hogy meghívja-e partnerét egy kellemes étterembe, vagy mindenről maga gondoskodik otthona kényelmében. A finom vacsora mellett gondoljon a kellemes hangulatra, zenére, egy üveg minőségi borra, édes desszertre és virágokra. A gyűrűt beteheted virágba, desszerttálca alá, vagy egyszerűen kihúzhatod a kabát zsebéből. A képzeletednek nincsenek határai. Higgye el, bár ez egy kicsit "unalmas klasszikus", a partnerét ez a pillanat mindenképpen megmozgatja!

A hely, ahol találkoztatok...

Ez az nagyon romantikusnak tartott, hogy ajánlatot kérjen azon a helyen, ahol először találkoztatok, ahol az első randevúra mentek, vagy ahol az első csókja volt. Válassz egy olyan helyet, amelyhez mindketten pozitív viszonyt ápolnak, vagy tegyen egy kellemes sétát a környéken, és látogasson el két-három számotokra fontos helyre. A pozitív emlékek kellemes hangulatba hoznak, és akkor minden bizonnyal megkéred a párodat, hogy vegye feleségül az idegesség minden jele nélkül.

Nyaraláskor

A vakáció ideális hely, ahol megszabadulhat minden munkahelyi és személyes gondjától. A hangulat a nyaraláson általában mindig jó és nyugodt. Kipihent és elégedett a nyaraláson. És éppen az ilyen pillanatok lehetnek ideálisak egy ilyen alapvető döntéshez. Menj el vacsorázni, sétálj a tengerparton, nézd a naplementét, szerelmeskedj, és végül kérd meg a szerelmedet a férje mellé. A kellemes élmények ilyen sorozata után nem hallhatsz más választ, mint az "IGEN"-t.

Valentin nap, május 1., karácsony, újév, a találkozás dátuma...

Ha nem akar problémát okozni azzal, hogy emlékezzen a következő randevúra, kedvese elvárja, hogy emlékezzen erre a „jelentős napra”, könnyítse meg a dolgát. Kérd meg, hogy vegyen feleségül egy fontos napon, amelyet a médiának köszönhetően nem felejthet el. Mit szólnál egy ajánlathoz Valentin-napra vagy május 1-re? Vagy érdemesebb elrejteni a gyűrűt valamelyik csomagban a karácsonyfa alatt? Mit szólnál, ha valami újjal kezdenéd az új évet? Talán azzal, hogy megígérte, hogy "örökké" együtt maradunk? A találkozás dátuma is megfelelőnek tűnhet. Valójában csak rajtad múlik, hogy boldoggá szeretnéd-e tenni szerelmedet ezeken az egyébként jelentős napokon.

Tippek az eredeti ajánlathoz

Ha nem szereted túlságosan a klasszikusokat és szeretné, ha a kérése eredeti volt, próbáljon meg ajánlatot tenni partnerének, például egy pikniken, amelyet maga készített, egy hegy tetején naplementekor, rádión keresztül, vagy nyilvánosan egy olyan eseményen, amelyen részt szeretne venni. Mit szólnál egy vallomáshoz egy hirdetőtáblán azon a helyen, ahol szerelmed mindennap elmegy mellette dolgozni? Ön is komponálhat és énekelhet neki dalt, vagy ajándékba küldheti párjának egy hatalmas dobozban (természetesen gyűrűvel). Légballonos repülés közben is megkérheti a kezét. Valóban számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy eredeti és váratlan módon ajánlatot tegyen választottjának.

Egyik lehetőség sem a legjobb vagy a legrosszabb. Csak rajtad múlik, hogy mit érzel, mit tartasz kellemesnek a párodnak és persze a megfelelő tervezésen. Kívánjuk minden úriembernek, aki már elhatározza ezt a lépést, hogy ne halljon mást szerelme szájából, mint "IGEN, feleségül fogom venni!" És nagyon boldog."


Hasonló cikkek

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

A legutóbbi kapcsolata kudarccal végződött? Ne hajtsd le a fejed. Minden veszteségből ki lehet venni valami pozitívat. Még egy sikertelen kapcsolatból is lehet tanulni. Tanácsot adunk, hogyan.

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.