Jobb, ha nem beszélsz erről egy kapcsolatban

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezi, hogy melyek?

Összehasonlítás

Ne hasonlítsa össze kedvencét senkivel. Még egyszer megismételjük, senkivel. Az exeid nagy valószínűséggel egyértelműek. De ne hasonlítsa össze a főnökkel, a háziorvossal, a szomszédasszonnyal vagy a saját szüleikkel. Nincs annál rosszabb, mint azt hallani, hogy „Olyan vagy, mint az anyád/apád”. Ha ez zavar a legjobban, soha ne hozd fel ezt a tényt. Ha nagyon aggódik amiatt, hogy kedvese egy teljesen szörnyű tulajdonságot ápol a szüleiben, zárja le a dolgot.

A korábbi kapcsolatokról szóló narratívák részletesen

A filmek tele vannak a „Mondd el a vicces történet arról, hogy te meg én és az exed táboroztunk" és hasonlók. Ha találkozik ezzel a témával, semmiképpen ne mesélje el a történetet. Felteszi magának a kérdést a partner? Csak adja meg az unalmas tényeket és a legfontosabbakat. A jelenlegi kedvesednek biztosan nem kell tudnia, hogy teljesen ki volt fűtve, amikor volt... Szeretnél valamit átvinni korábbi kapcsolatodból a jelenlegibe? Ne áruld el, hogy az ő ötlete volt. Inkább úgy mutasd be, mint a sajátodat.

Család vagy barátok elutasítása

Nevetségesnek találod az "okukat"? Amúgy ne add oda kedvencednek. Ha tényleg nem szeretik, akkor megérzik, nem tudod megállítani. De nem kell a feszült kapcsolatokat ápolni azzal, hogy kedvesednek részletes beszámolókat adsz arról, hogy anya kritizálja a takarítókészségét, vagy ha apa felháborodik, hogy "a fiatalok már gumit sem tudnak cserélni". Sőt, véleményüket napról napra megváltoztathatják. Már nem olyan könnyű eltüntetni egy partner érzését, hogy nem szívesen látják velük. Ti ketten kapcsolatban éltek. Ne rángassa bele a szülőket vagy a rosszindulatú barátokat.

Az ideális társ ötletei

Azt mondják, hogy a fejlődés egy bizonyos szakaszában a gyerekek tökéletes fiúról és tökéletes lányról álmodoznak . Ezután többé-kevésbé ragaszkodnak ehhez a gondolathoz, miközben valódi emberek között keresik életük szerelmét. Ne essen kísértésbe, hogy elmondja, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a fehér lovon ülő herceg vagy a torony hercegnője. Még azt sem, hogy hogyan néztek ki. És nem számít, mit tettek a szíved elnyerésére. Hagyja ezeket az ötleteket úgy, ahogy vannak. Ha elmondod a kedvesednek, csak olyan komplexusokat váltanál ki, hogy nem felel meg tökéletesen az elképzeléseidnek. Ennek a gyermekkori emléknek a megosztása sokkal több kárt okoz, mint használ. Tartsd őt magadnak.

Hasonló cikkek

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

A mai modern technológia nagyon egyszerűvé teszi a randevúzást. Nem kell aggódnia a bárokban vagy az utcán, ha félénk vagy. Az online társkereső időt takarít meg. Már abból is képet kaphatsz potenciális partneredről, hogy mit tett fel a profiljába, vagy abból, hogyan fejezi ki magát az üzenetekben. És azonnal tudni fogja, hogy érdemes-e randizni egy ilyen emberrel vagy sem. Minden tökéletesnek tűnik, miért nem bírják sokáig a párok?

Semmi sem mentő meg, és ha sokáig bántja a kapcsolatát, a legnagyobb bocsánatkérés sem menti meg. De könnyen elkerülheti a mindennapi apró halálos találatokat. Hogyan? Alakítsák ki maguk között a következő szokásokat. Nem fogod megbánni!

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.