Hogyan beszéljünk férfiakkal?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Hallgassanak aktívan

Az urak vizuálisak. Ha mondanak valamit, ne szaladgálj a lakásban és ne rendezd át a dolgokat. Tedd láthatóvá, hogy figyelsz. Nézz rá, bólints a fejeddel, használj olyan szavakat, mint: "Ah", "Hm", ne szakítsa meg a beszédét. Ha egy férfi látja, hogy figyelsz rá, sokkal nyitottabb lesz.

Ismételd meg az információt

Hülyén hangzik? Aktív beszélgetés közben megismételed, amit a másik személy mond neked. Nem kell filmpszichológust játszani! Tekintsd a beszélgetést tanulási folyamatnak – amit nem tudsz könnyen elmagyarázni másnak, azt még nem tudod. Olyan ellenvetésre, mint például: „Minden alkalommal, amikor üzleti útra megyek, átrendezi az összes személyes dolgaimat. El tudnád engedni, hát hogy van?!” ne támadj azonnal. "Takaríts magad után! Rendetlen vagy, megteszem, amit tudok..." Jobb, ha megérted: "Nem bánod, ha kitakarítom a dolgozószobádat? Észre sem vettem, hogy ezt csak akkor csinálom, ha nem vagy otthon." Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz a kommunikáció, de biztosak lesztek abban, hogy megértitek egymást.

"Ha ha ezt csinálod, az segíteni fog nekem. Meg tudnád?”

Van egy biztos módja annak, hogy egy férfit rávegyen arra, amit akar, hogy tegyen. nem hiszed? Csak használj egy kis nőies kifinomultságot. Tegyük fel, hogy meg akarja javítani a zuhanyzóját. Csak a csap jár és nem tudsz rendesen mosni. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Végre javítsd meg a zuhanyzót!", adj a férfinak egy kis fejtörőt, amelyet meg kell oldania. A hőssé válás lehetősége csábító. Mit szólnál, ha megpróbálnál valami ilyesmit? "Drágám, le kell zuhanyoznom. Végül is gyorsabb, mint a futó csap. Legalább előbb hozzád bújhatnék a takarókban. Mi van veled?"

Ne minimalizáld a problémáit

Különösen a mindennapi élet forgatagában fordíthatod el a szeretődet. "Szörnyű főnököd van? Én…” Ha egy férfi aktívan odajön hozzád és beszélni akar, értékeld. Ne vess el semmit semmiként. Mit érezne, ha partnere minden problémáját jelentéktelennek tartaná? Ebben a férfiak és a nők egyformák. Hallgassa meg szeretettje nehézségeit megértéssel. Csak ezután jönnek hozzád legközelebb.


Hasonló cikkek

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

A hosszú távú kapcsolat fenntartása melós. A pár minden igyekezete ellenére a kapcsolat megromolhat. Elmondjuk a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez így van.

Meg vagy győződve arról, hogy a kapcsolatod valóban életre szóló? Annyi közös van bennetek, és annyi szép évet töltöttetek együtt! Jobban ismered a másik embert, mint a saját cipődet, és tudod, hogy soha nem szakítana veled. Vagy nálad nem ez a helyzet? Mutatunk 5 jelet, amit soha ne becsülj alá egy kapcsolatban.

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.