Hogyan beszéljünk férfiakkal?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Hallgassanak aktívan

Az urak vizuálisak. Ha mondanak valamit, ne szaladgálj a lakásban és ne rendezd át a dolgokat. Tedd láthatóvá, hogy figyelsz. Nézz rá, bólints a fejeddel, használj olyan szavakat, mint: "Ah", "Hm", ne szakítsa meg a beszédét. Ha egy férfi látja, hogy figyelsz rá, sokkal nyitottabb lesz.

Ismételd meg az információt

Hülyén hangzik? Aktív beszélgetés közben megismételed, amit a másik személy mond neked. Nem kell filmpszichológust játszani! Tekintsd a beszélgetést tanulási folyamatnak – amit nem tudsz könnyen elmagyarázni másnak, azt még nem tudod. Olyan ellenvetésre, mint például: „Minden alkalommal, amikor üzleti útra megyek, átrendezi az összes személyes dolgaimat. El tudnád engedni, hát hogy van?!” ne támadj azonnal. "Takaríts magad után! Rendetlen vagy, megteszem, amit tudok..." Jobb, ha megérted: "Nem bánod, ha kitakarítom a dolgozószobádat? Észre sem vettem, hogy ezt csak akkor csinálom, ha nem vagy otthon." Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz a kommunikáció, de biztosak lesztek abban, hogy megértitek egymást.

"Ha ha ezt csinálod, az segíteni fog nekem. Meg tudnád?”

Van egy biztos módja annak, hogy egy férfit rávegyen arra, amit akar, hogy tegyen. nem hiszed? Csak használj egy kis nőies kifinomultságot. Tegyük fel, hogy meg akarja javítani a zuhanyzóját. Csak a csap jár és nem tudsz rendesen mosni. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Végre javítsd meg a zuhanyzót!", adj a férfinak egy kis fejtörőt, amelyet meg kell oldania. A hőssé válás lehetősége csábító. Mit szólnál, ha megpróbálnál valami ilyesmit? "Drágám, le kell zuhanyoznom. Végül is gyorsabb, mint a futó csap. Legalább előbb hozzád bújhatnék a takarókban. Mi van veled?"

Ne minimalizáld a problémáit

Különösen a mindennapi élet forgatagában fordíthatod el a szeretődet. "Szörnyű főnököd van? Én…” Ha egy férfi aktívan odajön hozzád és beszélni akar, értékeld. Ne vess el semmit semmiként. Mit érezne, ha partnere minden problémáját jelentéktelennek tartaná? Ebben a férfiak és a nők egyformák. Hallgassa meg szeretettje nehézségeit megértéssel. Csak ezután jönnek hozzád legközelebb.


Hasonló cikkek

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.