Hogyan beszéljünk férfiakkal?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Hallgassanak aktívan

Az urak vizuálisak. Ha mondanak valamit, ne szaladgálj a lakásban és ne rendezd át a dolgokat. Tedd láthatóvá, hogy figyelsz. Nézz rá, bólints a fejeddel, használj olyan szavakat, mint: "Ah", "Hm", ne szakítsa meg a beszédét. Ha egy férfi látja, hogy figyelsz rá, sokkal nyitottabb lesz.

Ismételd meg az információt

Hülyén hangzik? Aktív beszélgetés közben megismételed, amit a másik személy mond neked. Nem kell filmpszichológust játszani! Tekintsd a beszélgetést tanulási folyamatnak – amit nem tudsz könnyen elmagyarázni másnak, azt még nem tudod. Olyan ellenvetésre, mint például: „Minden alkalommal, amikor üzleti útra megyek, átrendezi az összes személyes dolgaimat. El tudnád engedni, hát hogy van?!” ne támadj azonnal. "Takaríts magad után! Rendetlen vagy, megteszem, amit tudok..." Jobb, ha megérted: "Nem bánod, ha kitakarítom a dolgozószobádat? Észre sem vettem, hogy ezt csak akkor csinálom, ha nem vagy otthon." Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz a kommunikáció, de biztosak lesztek abban, hogy megértitek egymást.

"Ha ha ezt csinálod, az segíteni fog nekem. Meg tudnád?”

Van egy biztos módja annak, hogy egy férfit rávegyen arra, amit akar, hogy tegyen. nem hiszed? Csak használj egy kis nőies kifinomultságot. Tegyük fel, hogy meg akarja javítani a zuhanyzóját. Csak a csap jár és nem tudsz rendesen mosni. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Végre javítsd meg a zuhanyzót!", adj a férfinak egy kis fejtörőt, amelyet meg kell oldania. A hőssé válás lehetősége csábító. Mit szólnál, ha megpróbálnál valami ilyesmit? "Drágám, le kell zuhanyoznom. Végül is gyorsabb, mint a futó csap. Legalább előbb hozzád bújhatnék a takarókban. Mi van veled?"

Ne minimalizáld a problémáit

Különösen a mindennapi élet forgatagában fordíthatod el a szeretődet. "Szörnyű főnököd van? Én…” Ha egy férfi aktívan odajön hozzád és beszélni akar, értékeld. Ne vess el semmit semmiként. Mit érezne, ha partnere minden problémáját jelentéktelennek tartaná? Ebben a férfiak és a nők egyformák. Hallgassa meg szeretettje nehézségeit megértéssel. Csak ezután jönnek hozzád legközelebb.


Hasonló cikkek

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Csal a szerelmed? Még mindig együtt akarsz maradni? Az egyszeri hűtlenség egy kis erőfeszítéssel leküzdhető. Ennek ellenére ez egy viszonylag hosszú távú folyamat. Össze kell szedned magad lelkileg, és újjá kell építeni a köztetek megromlott bizalmat. De ha akarod, meg tudod csinálni. Olvass tovább, tudjuk, hogyan kell!

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Az, ahogyan kezet fogsz, néha többet mond el a kapcsolatodról, mint a megjelenés, a hozzáállás vagy akár a szerelem! Részben valószínűleg azért, mert senki nem tulajdonít ekkora jelentőséget a kézfogásnak. Ennek köszönhetően természetesen viselkedünk, és így sajátos fogás fakad az érzéseink mélységéből. Szeretnéd tudni, hogy áll a kapcsolatod? Gyere és nézd meg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.