Hogyan beszéljünk férfiakkal?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Hallgassanak aktívan

Az urak vizuálisak. Ha mondanak valamit, ne szaladgálj a lakásban és ne rendezd át a dolgokat. Tedd láthatóvá, hogy figyelsz. Nézz rá, bólints a fejeddel, használj olyan szavakat, mint: "Ah", "Hm", ne szakítsa meg a beszédét. Ha egy férfi látja, hogy figyelsz rá, sokkal nyitottabb lesz.

Ismételd meg az információt

Hülyén hangzik? Aktív beszélgetés közben megismételed, amit a másik személy mond neked. Nem kell filmpszichológust játszani! Tekintsd a beszélgetést tanulási folyamatnak – amit nem tudsz könnyen elmagyarázni másnak, azt még nem tudod. Olyan ellenvetésre, mint például: „Minden alkalommal, amikor üzleti útra megyek, átrendezi az összes személyes dolgaimat. El tudnád engedni, hát hogy van?!” ne támadj azonnal. "Takaríts magad után! Rendetlen vagy, megteszem, amit tudok..." Jobb, ha megérted: "Nem bánod, ha kitakarítom a dolgozószobádat? Észre sem vettem, hogy ezt csak akkor csinálom, ha nem vagy otthon." Lehet, hogy kicsit nehezebb lesz a kommunikáció, de biztosak lesztek abban, hogy megértitek egymást.

"Ha ha ezt csinálod, az segíteni fog nekem. Meg tudnád?”

Van egy biztos módja annak, hogy egy férfit rávegyen arra, amit akar, hogy tegyen. nem hiszed? Csak használj egy kis nőies kifinomultságot. Tegyük fel, hogy meg akarja javítani a zuhanyzóját. Csak a csap jár és nem tudsz rendesen mosni. Ahelyett, hogy azt mondaná: "Végre javítsd meg a zuhanyzót!", adj a férfinak egy kis fejtörőt, amelyet meg kell oldania. A hőssé válás lehetősége csábító. Mit szólnál, ha megpróbálnál valami ilyesmit? "Drágám, le kell zuhanyoznom. Végül is gyorsabb, mint a futó csap. Legalább előbb hozzád bújhatnék a takarókban. Mi van veled?"

Ne minimalizáld a problémáit

Különösen a mindennapi élet forgatagában fordíthatod el a szeretődet. "Szörnyű főnököd van? Én…” Ha egy férfi aktívan odajön hozzád és beszélni akar, értékeld. Ne vess el semmit semmiként. Mit érezne, ha partnere minden problémáját jelentéktelennek tartaná? Ebben a férfiak és a nők egyformák. Hallgassa meg szeretettje nehézségeit megértéssel. Csak ezután jönnek hozzád legközelebb.


Hasonló cikkek

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Annyi oka van a szakításnak, hogy szinte lehetetlen megszámolni őket. Nagytól kicsiig. Néha a "magasabb erők" is okolhatók, amit egyszerűen nem tudsz irányítani. Szerinted ez csak egy lépés vagy valami katasztrófa? Sajnálatos módon! Olyan dolgokat láthat, amelyekre nem számítana, hogy próbára tegye partnerségét.

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

A szerelem minden férfi és nő életében az egyik legfontosabb dolog. Ráadásul az esküvő egyfajta pecsétje annak, vagy hivatalos megerősítése annak, hogy valóban szeretitek egymást. De nem mindenki alkalmas a férj vagy feleség szerepére. Tényleg megéri a házasság? Olvassa el az 5 kötelező dolgot mindenkinek, akinek azt szeretné mondani, hogy „én”.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.