21 kérdés, hogy jobban megismerhess valakit

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a sekély közösségi vizekben gázolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni.

Több tanulmányt kutattunk, pszichológusokat, párkapcsolati edzőket és más szakértőket kérdeztünk. Megpróbáltuk meghatározni, milyen témák váltanak ki közelséget. És megvannak.

Az alábbi kérdések / témák kiválóak randevúzáshoz. Kiválaszt egyet-kettőt az első beszélgetésekre, és "csak úgy" kezd mélyebb kapcsolatot kialakítani. A közelség és a megértés kezd növekedni közöttetek.

Azonban megkérheti azt a barátját vagy szeretőjét is, akivel tíz éve randiztok. A helyes kérdés feltevése néha több hetekig tartó találkozót és több tucat váltott üzenetet ér.

 • Mire vagy a legbüszkébb?
 • Valaki azonnal munkahelyi eredmények jutnak eszébe, emlékeztethet valakit az iskolára, hobbira vagy más kapcsolatokra egy kérdéssel?
 • Visszatekintve, min és miért változtatna / a saját végzettségén, ha lehetősége lenne rá?< /li>
 • A gyermekkor formál minket. Hogy milyen volt, az sokat elárul arról, aki átélte. De még többet mond arról, hogy az adott személy hogyan látja saját gyermekkorát.
 • Mit szeretnél, ha az emberek megértenének rólad?
 • A látszat megtévesztő lehet. Ez a kérdés olyan rejtett tulajdonságokat hoz fel, amelyeket a veled szemben lévő személy nem tud "átadni". Vagy megtanulta elrejteni őket.
 • Minden kérdéshez tartozik valami, és mindegyik több tucatnyi hírt árul el az időjárásról vagy arról, hogyan áll most a munkája.
< h2>Az alábbiakban további kérdések találhatók, amelyeket a kapcsolat bármely szakaszában feltehet.

Javasoljuk, hogy ezek közül legalább kettőt tegyél fel a randevúzási fázisban.

 • Te is hiszel a férfi és nő barátságában? Lehetnek csak barátok?
 • Mondd el, mit csináltál, amikor részeg vagy tinédzser voltál, és senki sem tudja.
 • Ha választanod kellene: Gazdagság, de magány, vagy szegénység, de szerető család és sok barát? Mi lenne az?
 • Ha egy dolgot megváltoztathatnál magadon, mi lenne az?
 • Mit csinálsz, amikor egyedül vagy otthon, és senki sem lát? Vagy milyen volt tinédzser korában, ha most egyedül él.
 • Hogyan választotta jelenlegi állását? Már az iskolában is ezt a szakmát akartad csinálni?
 • Politika. Valahogy jobban érdekli, és hogyan alakult az iránya?

Nem tudja, melyik kérdést válasszam?

Vegyen egy mély levegőt, és ne gondolkodjon annyit róla. Egyetlen kérdés sem készteti arra, hogy egy potenciális partner soha többé ne beszéljen veled. Tekintse őket olyan kérdéseknek, amelyek érdekes vitát indítanak el. Amelyben sokat tanultok, a beszéd nem marad el, és könnyebben megtaláljátok egymás tetszését. Ez már két előnyt jelent, ha megkérdezi őket.

Még mindig nem tudja, mit kérdezzen? Válasszon!

 • Mi az álmai munkája? Minden számít.
 • Mi a legjobb tanács, amit valaha kaptál?
 • Mi hiányzik most felnőttként, ami gyerekkorában teljesen normális volt?
 • Volt valami, amit először csináltál 2020-ban?
 • Mi tesz boldoggá?
 • Hogy néz ki az ideális hétvégéd?
 • Mit ez a legőrültebb dolog, amit valaha csináltál… és megtennéd még egyszer?
 • Mi a kedvenc családi hagyományod?
 • Milyen ideális esetben vigasztalna valaki, amikor nem vagy jól?< /li>
 • Van olyan hely, amelyet látni szeretne? És miért? Ha már járt ott, meséljen róla.
 • Ha egy nap 28 órája lenne, miből szeretne többet csinálni?

Hasonló cikkek

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Minden partnerkapcsolat előbb-utóbb egy sztereotípiába esik. Ha nem kezdesz el időben valamit, megtörténhet, hogy nagy szerelmed jó esetben párkapcsolati válságba, rosszabb esetben szakításba is vezet. Próbálja meg megelőzni ezt a helyzetet, és vegyen be mindennapi életébe olyan tevékenységeket, amelyekre együtt számíthattok.

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.