Bízhatsz magadban?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Hazudik, és sokat hazudik

A fehér hazugság egy dolog. Gyakorlatilag a társadalmi élet és a tisztességes nevelés elválaszthatatlan részét képezik. Hányszor kaptad el a szeretődet, aki hétköznapi dolgokról hazudott neked? Nem kell neki azonnal más, ne gondoljon a legrosszabbra. Az is kérdés, hogy hazudsz a munkájáról, vagy arról, hogy konkrétan hol voltak a barátokkal, vagy akár arról is, hogy pontosan mi van a bőröndjükben... A hazugság beteges lehet, vagyis olyan, amiben a szereteted rejlik mindenkinek vagy annak a fajtának, amiben csak téged fekszik. Egyiknek sincs köze az egészséges kapcsolathoz.

Soha nem hallasz dicséretet

Ismered a régi világ leckét: "Dicséret, dicséret, dicséret"? Szóval ma se feledkezz meg róla! És ez férfiakkal és nőkkel szemben. Mindannyian azt akarjuk, hogy azok az emberek, akikről gondoskodunk, büszkék legyenek ránk. Először a szüleid, majd az élettársad. Valami rendkívüli eredményt értél el, azért jöttél, hogy dicsekedj azzal, milyen jól állsz a sportban, vagy csak be akartad jelenteni, hogy megmentettél egy macskát a fáról? Szerelmes párod dicsérni fog, büszkeséget mutat, örül, hogy együtt vagytok, vagy legalábbis értékelni fog. Ha mindig csak a vállát vonogatja, és nem törődik az eredményeiddel, ideje elgondolkodni azon, mennyire ígéretes a kapcsolatod.

Nem érdekli őket a jövő (vagy te nem vagy benne). it)

A hosszú távú jövő egy elvont fogalom, amelyet nagymértékben csak az emberek képesek felfogni. Ha a partnered nem beszéli meg veled, az nem jelenti azt, hogy hiányzik neki. Ez azért van, mert a következő életében egyáltalán nem számít rád. Ha elmeséli a terveit, és nem is emlékszik rád, vagy ha egyszerűen közli veled, hogy harmincöt évesen a cég vezetésében leszel, akkor két évre visszavonulsz, hogy gyereket nevelj, majd egy versenytárs igazgatója, nem tisztel téged. Vagy egyáltalán nem gondolják, hogy neked is van beleszólásod. Az ilyen ember nem bízik benned, akkor miért tennéd?

Adj meg mindent, nem adok neked semmit

Te voltál az első, aki azt mondta, hogy "szeretlek", az első a tervezéshez közös nyaralásokkal, hétvégi tervekkel és tulajdonképpen a háztakarítással is előrukkolsz, és rád hárult a fő kenyérkereső szerepe. Nem bízhatsz egy ilyen emberben, hogy ne dobjon ki az első jobb ajánlatnál, vagy kitartson melletted a rosszabb időkben. Sajnos soha nem tudhatod, hogy ekkora flegma-e, vagy egyszerűen nem érdekli a kapcsolatod. Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél együtt dolgozik. Ne add tovább az energiádat valaminek, ami nem ad vissza energiát.


Hasonló cikkek

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

A házassági fogadalom tartalmazza a „jóban vagy rosszban” részt. De nem kell azonnal megházasodnod a "rossz" miatt, hogy próbára tegye a kapcsolat erejét. Vannak helyzetek, amelyek segítenek ebben, még mielőtt a házasság mellett döntenél. Mi az igazi stressztesztje minden partnerségnek?

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.