Bízhatsz magadban?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Hazudik, és sokat hazudik

A fehér hazugság egy dolog. Gyakorlatilag a társadalmi élet és a tisztességes nevelés elválaszthatatlan részét képezik. Hányszor kaptad el a szeretődet, aki hétköznapi dolgokról hazudott neked? Nem kell neki azonnal más, ne gondoljon a legrosszabbra. Az is kérdés, hogy hazudsz a munkájáról, vagy arról, hogy konkrétan hol voltak a barátokkal, vagy akár arról is, hogy pontosan mi van a bőröndjükben... A hazugság beteges lehet, vagyis olyan, amiben a szereteted rejlik mindenkinek vagy annak a fajtának, amiben csak téged fekszik. Egyiknek sincs köze az egészséges kapcsolathoz.

Soha nem hallasz dicséretet

Ismered a régi világ leckét: "Dicséret, dicséret, dicséret"? Szóval ma se feledkezz meg róla! És ez férfiakkal és nőkkel szemben. Mindannyian azt akarjuk, hogy azok az emberek, akikről gondoskodunk, büszkék legyenek ránk. Először a szüleid, majd az élettársad. Valami rendkívüli eredményt értél el, azért jöttél, hogy dicsekedj azzal, milyen jól állsz a sportban, vagy csak be akartad jelenteni, hogy megmentettél egy macskát a fáról? Szerelmes párod dicsérni fog, büszkeséget mutat, örül, hogy együtt vagytok, vagy legalábbis értékelni fog. Ha mindig csak a vállát vonogatja, és nem törődik az eredményeiddel, ideje elgondolkodni azon, mennyire ígéretes a kapcsolatod.

Nem érdekli őket a jövő (vagy te nem vagy benne). it)

A hosszú távú jövő egy elvont fogalom, amelyet nagymértékben csak az emberek képesek felfogni. Ha a partnered nem beszéli meg veled, az nem jelenti azt, hogy hiányzik neki. Ez azért van, mert a következő életében egyáltalán nem számít rád. Ha elmeséli a terveit, és nem is emlékszik rád, vagy ha egyszerűen közli veled, hogy harmincöt évesen a cég vezetésében leszel, akkor két évre visszavonulsz, hogy gyereket nevelj, majd egy versenytárs igazgatója, nem tisztel téged. Vagy egyáltalán nem gondolják, hogy neked is van beleszólásod. Az ilyen ember nem bízik benned, akkor miért tennéd?

Adj meg mindent, nem adok neked semmit

Te voltál az első, aki azt mondta, hogy "szeretlek", az első a tervezéshez közös nyaralásokkal, hétvégi tervekkel és tulajdonképpen a háztakarítással is előrukkolsz, és rád hárult a fő kenyérkereső szerepe. Nem bízhatsz egy ilyen emberben, hogy ne dobjon ki az első jobb ajánlatnál, vagy kitartson melletted a rosszabb időkben. Sajnos soha nem tudhatod, hogy ekkora flegma-e, vagy egyszerűen nem érdekli a kapcsolatod. Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél együtt dolgozik. Ne add tovább az energiádat valaminek, ami nem ad vissza energiát.


Hasonló cikkek

A triviális kérdések folytatják a beszélgetést, de csak a személyes és az igazán érdeklődő kérdések teremtenek közelséget. Hagyd abba a felszínes közösségi vizeken való vacakolást, és már az elején ismerd meg velünk, hogy kivel üzensz, és hogy ki fogsz-e jönni

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Közeleg a Valentin-nap, és a levegő tele van szeretettel. Akár jegyes, akár nem, sok hízelgést hallasz, különösen ebben az időszakban. Sajnos a legtöbb embert váratlanul éri egy váratlan bók, és nem tudják, hogyan reagáljanak rá. Az elutasítás vagy az elutasítás viszont csalódást okoz annak, aki a bókot fizette. Tehát tanulja meg elfogadni a hízelgést.

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.