Bízhatsz magadban?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Hazudik, és sokat hazudik

A fehér hazugság egy dolog. Gyakorlatilag a társadalmi élet és a tisztességes nevelés elválaszthatatlan részét képezik. Hányszor kaptad el a szeretődet, aki hétköznapi dolgokról hazudott neked? Nem kell neki azonnal más, ne gondoljon a legrosszabbra. Az is kérdés, hogy hazudsz a munkájáról, vagy arról, hogy konkrétan hol voltak a barátokkal, vagy akár arról is, hogy pontosan mi van a bőröndjükben... A hazugság beteges lehet, vagyis olyan, amiben a szereteted rejlik mindenkinek vagy annak a fajtának, amiben csak téged fekszik. Egyiknek sincs köze az egészséges kapcsolathoz.

Soha nem hallasz dicséretet

Ismered a régi világ leckét: "Dicséret, dicséret, dicséret"? Szóval ma se feledkezz meg róla! És ez férfiakkal és nőkkel szemben. Mindannyian azt akarjuk, hogy azok az emberek, akikről gondoskodunk, büszkék legyenek ránk. Először a szüleid, majd az élettársad. Valami rendkívüli eredményt értél el, azért jöttél, hogy dicsekedj azzal, milyen jól állsz a sportban, vagy csak be akartad jelenteni, hogy megmentettél egy macskát a fáról? Szerelmes párod dicsérni fog, büszkeséget mutat, örül, hogy együtt vagytok, vagy legalábbis értékelni fog. Ha mindig csak a vállát vonogatja, és nem törődik az eredményeiddel, ideje elgondolkodni azon, mennyire ígéretes a kapcsolatod.

Nem érdekli őket a jövő (vagy te nem vagy benne). it)

A hosszú távú jövő egy elvont fogalom, amelyet nagymértékben csak az emberek képesek felfogni. Ha a partnered nem beszéli meg veled, az nem jelenti azt, hogy hiányzik neki. Ez azért van, mert a következő életében egyáltalán nem számít rád. Ha elmeséli a terveit, és nem is emlékszik rád, vagy ha egyszerűen közli veled, hogy harmincöt évesen a cég vezetésében leszel, akkor két évre visszavonulsz, hogy gyereket nevelj, majd egy versenytárs igazgatója, nem tisztel téged. Vagy egyáltalán nem gondolják, hogy neked is van beleszólásod. Az ilyen ember nem bízik benned, akkor miért tennéd?

Adj meg mindent, nem adok neked semmit

Te voltál az első, aki azt mondta, hogy "szeretlek", az első a tervezéshez közös nyaralásokkal, hétvégi tervekkel és tulajdonképpen a háztakarítással is előrukkolsz, és rád hárult a fő kenyérkereső szerepe. Nem bízhatsz egy ilyen emberben, hogy ne dobjon ki az első jobb ajánlatnál, vagy kitartson melletted a rosszabb időkben. Sajnos soha nem tudhatod, hogy ekkora flegma-e, vagy egyszerűen nem érdekli a kapcsolatod. Egy egészséges kapcsolatban mindkét fél együtt dolgozik. Ne add tovább az energiádat valaminek, ami nem ad vissza energiát.


Hasonló cikkek

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

Egy olyan kapcsolatban élsz, amely nem elégíti ki jól magad, és tétovázol, hogyan kezeld a házasságodat? Válás vagy mégis megpróbálja megmenteni a kapcsolatát? Ha a párkapcsolatodban nem működnek a dolgok, ez a cikk neked szól!

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.